ye ke awek pandai possing

baghu je lepas mengusha gambor2 awek kat fesbuk..erk..camne tu..usha gambor kecik2 je la..tak yah nak bukak besor besor..tak elok bagi mata yang dah rabun..tetibe terdetik dihati nurani seorang jejaka..herm2...pompuan ni memang betol2 pandai bebeno possing depan kamera...

macam macam gaya dok ade..ape memang sumer pompuan pandai ke possing2 ek???member aku pernah berpesan..kalo setakat tengok gambor dalam fesbuk ke..kat mane2 dalam internet..jangan mudah terpedaya...kekadang atas laen bawah laen..tepi sebelah kiri laen..sebelah kanan lain..ade benornye jugak..

oleh itu..kepada member aku yang dok cari jodoh kat myjodoh ke hape ke..pastikan dulu ko jumpe pompuan tu kat alam nyata..

menyesal dahulu



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Miss Ran said...

ade eh org cari jdoh ikut situ

aku pun nk join la hahaha

Amirah Adnan said...

skrg jodoh fb weyh.. muahaha

Jiejah Gorjes said...

ye skang ramai dpt jodoh kt FB..btw kalo nk cari calon dlm FB pastikan ada pic full dia lagi bgs pic yg ada aktiviti sket mcm dia tgh hang out ngan kengkawan ke fmly ke bkn pose2 ayu gitu takut tu super edit jerk so idak ler tertipu ye dak??

Cik Bee said...

agak-agak kat mudah.my boleh jugak tak cari jodoh? ngeh ngeh ngeh

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

HAHA! betul jugak tuh.dalam gambar kemain comei, nsem, tp dlm dunia nyata tak pulak mcm dunia photografi.tp aku pk2, penting ke muka dalam persahabatn n jodoh?HAHAHA!

sergeant keroro said...

haha, jodoh mane2 pon takpe.

lau cinta maya, pastikan pernah jumpa dulu sekali :P

yana,, said...

haha,, pastikan dulu girl tu tunjuk sume side badan dia,, kiri, kanan, atas n bawah,, lau setakat muka jerk,, opss,, jangan caya sangat laaa,,

diana said...

kalau tak cantik/tak ensem kena la belajo guna photoshope ke..photoscape ke...

Bigdaddyz said...

betul tu ...dalam gambar lain ..bila jumpa lain...mesti seram sejuk...

❀Hanim_RosLan❀ said...

hahaha.....bg sy,jumpe f2f lagi besh..haha

IFA Athirah said...

btul tu!jgn terus tngkap lentok ble tgk gmbr.gmbr cntik.skali jumpe depan2, pngsan! (muka yg sgt lain dri gmbr)

Bella Bell said...

eh... skodeng orang ea? haahahha!!~

James Alexander said...

sumpah aku x reti mengayat atau berhajat nak cari jodoh dlm alam maya ni... sbb aku x de skill and requirement tertentu... kehkehkeh...


ngorat maya karin la... lg best kot..???

Rozuan Ismail said...

apa nama laman web tuh.nak cari jodoh kat situ jugak la

yad'z said...

hahhahaa.....
banyak bebeno dah web carik jodoh sekarangg... hehehee

MerLe said...

nak cri jodoh kena kenal diri,hti dan budi dia.. bru la menjadi..

puteri ain said...

ada ke myjodoh tu ? hehe

vampire's lovex said...

jumpa kat alam realiti dulu,baru add fb..haaaa baru normal haha

~SaL IjOu~ said...

Nak cari yg wara' boley cuba kat web BaitulMuslim ;)

Ummu~Ishak said...

habis camne kita nak kawen ni?

haha

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. hadoi..

tapi tak semua awek reti berposing..

aku tak reti pun.. dan skang aku rasa lagi pakwe-pakwe lagi hebat berposing.. mengalahkan awek-awek je.. hahaha..

gedek! said...

pompuan ni memang betol2 pandai bebeno possing depan kamera...

OK... uncle terasa...!

kokser kokdam said...

guano adik aku jd model tuh?

Mutiara Bernilai said...

hu,,same je |e|aki n prempuan,
masing2 pandai psing,,then phtshp mcm2,,bi|e jupe a|am nyata, beza ben0r rupa,,

hati2!

kiera'sakura said...

serahkn jer kt Allah.. Dia tau ape yg terbaik tuk kte.. kan kan kan ustaz jiji.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved