31-7 Birthday Giveaway!

nak join picit banner ni..
Alhamdulillah sempena pagi hari jumaat yang benuh barakah ini..terbukak hati aku nak join jugak le GA anjuran hempat aweks aweks aweks aweks yang kononnye berkembor le kirenye..dah tak diberanakkan kembor..nak jugak jadi kembor..tak kesah le..asal aweks aweks sekalian berbahagia udah..abang jiji pon turut menumpang gumbira...

nak ngorat abang jiji klik banner ni
jadi dah name lagi besdea ye dak..ade le wish2..meh abang jiji wish geli geli untuk kengkorang sumer yep...

 عيد ميلاد سعيد... كل سنة وأنتنّ بخير
ربي يحفظكم
ومن رضاه لا يحرمكم
وبالجنة يسعدكم
وبراحة البال يكرمكم
وبكل وقت يسعدكم
jadinye..makna tu pepandai korang le cari ye.gugel translate kan ade..lagikan bahase zimbabwe pon die leh tolong translate kan.inikan pulak bahasa arab..saranan abang jiji kepada semua...moh le kite join reramai GA ni..hadiah die leh tahan gegaban jugak ni..katenye..top five dapat aipad 2....



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

cik pulau said...

thanks join..
siap guna google translate dah tuk wish tu..hahaha.

terima kasih gk atas ucapan..

err... 3 aweks je..
yang sorang lagi laki lah..:D

liyana said...

wah aipad..

hmm

Sunah Sakura said...

pandai ekssss wat cite!!! hahahaha~ thanks ostad sebab join~

tapi sorang lagi tu bukan aweksss... :D

Anisa Hang Tuah said...

abam jijim memang emsem

qasehraihan said...

waaa..baguss...gud luck..

jiji..

entry panas hati lagi..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh good luck jiji ..join GA aweksssssss

Puteri Iqa Izyan said...

eh. beday aku 19 july. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

eh. beday aku 19 july. hahaha

Iffah Afeefah said...

jeles le tewww tkde kembor

yad'z said...

kemainn rajin kau bile ade awekss yep haha

gadis melayu said...

terbelit lidah nk menyebutnyer.. ape pown terima kasih..^_^

FasiHaH SupiaN said...

uittt ape lak ade aipad nye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved