ape kes follow aku







kes satu
aku nak belajo dengan blogger ni weyh..tu pasal le aku follow blog die..
kes due
pemes amos ini blogger..pergi mana2 pon kompom ade je blog die setempek kat blog sape2.. 

kes tiga
aku follow die sebab aku nak die follow aku balik..aku berahrap je la..

kes empat
aku nak jadi pemes amos..aku follow je sumer..pas tu..aku unfollow la balik bile dah lelame sikit..

kes lima
aku follow sebab die ade wat GA..contest..jadi aku terpaksa je follow

kes enam
dah ni blog member aku..aku follow je la..support die le konon..

kes tujuh
gile cun tuan blog ni..ceyt..aku follow dengan harapan dapat wat bini..

kes lapan
aku tengok cam berbakat je blogger ni..tapi die baghu je dalam dunia blog..aku follow le..kot2 die jadi lagi semangat..

kes sembilan
dah die tiap2 hari tiap2 entry die komen..aku pon follow je la..menghargai le kirenye..

hah..cek2 korang masok kes mane????
entry ni aku wat sekadar pandangan aku lepas aku gugel pasal follower kat gugel..aku tengok sumer blog yang tulis sal follower..jadi aku wat rumusan je la..



bukan sekadar omongan kosong

41 comments:

SumBody Me.. said...

aku folo yg mana aku suka baca n yg mana aku rasa bagus+byk info walaupon dorg x folo aku pon...yg aku xsuka, aku x folo, walaupon diorg folo aku..heheh..

'folo atas kerelaan-tiada paksaan dlm berblogging' hee..

Aya Ariel said...

hahahah..
aku follow yg aku suka cam blog zack zukhairi..auuww..lg satu beliau kacak..eheemm2..

aku follow jugak blog mak budak..kasih aleeya kasih amaani..sbb dia punye anak dara dua org..sama cam aku jugak..ngeh3..

lg satu..aku follow sbb org buat contest & GA..mcm ko cakap..terpaksa la konon2..

yg last skali y aku follow blog ko..sebab ko org kelantan..

bleh tak?? teeettttt!!!

✿ boonga_kecik ✿ said...

bnyk kes aku bley msuk nie. depend pd mood aku hahaha


Tensen bila nak naek bas. Sapa lar yang akan duduk sebelah aku nie..

✿ boonga_kecik ✿ said...

bnyk kes aku bley msuk nie. depend pd mood aku hahaha


Tensen bila nak naek bas. Sapa lar yang akan duduk sebelah aku nie..

Ieda Al-Habsyi said...

makcik polo mane yang makcik rasa nak buat menantu pada masa akan datang, ahahhahaha! :)

cik pulau said...

follow sebab suka baca lah..hahaha..

n lagi satu follow sebab join GA ke apa n dia suh follow.. pastu follow la..

lalala~

Afikah Aziz said...

ika follow sbb suka bace entry die hehe..errr kes ke berapa agak2 erk :p

Sunah Sakura said...

aku tak kesah follow orang...

risa said...

salam ustad sayammmmm...
heheheh akak follow sebab ikhlas...
dan sampai sekarang tak pernah unfollow org...heheheh dats not my prinsip ya!

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe. sy xkesah, tpi.. xpnah unfollow org tanpa sebab...kecuali blog tu dhh melampaui batas

deeya said...

entah ! HAHA ~

Niena Pengembara Ilahi said...

erk.. nape ckp cmtu, xde pn awk cedok entri2 org... :) suka je singgah sini :D

kiera'sakura said...

tgk pe hati aku kte time tue... kalau yg jenis politik tobat aku x follow... hahahaha

Syazwan said...

aku nombor lapan kot.hehehehe..

laskar pelangi said...

fllw yang cam best jerk. cantik tak cantik tu lain kira ye dok? Heee=D

H.J said...

follow org tu satu trademark da..

senyumSOYA said...

follow yang berkenan kat hati..heheh~

h A n Y S said...

kes ke-4 tu bunyi macam kejaaaaaam je..haha


aku xkan folo blog yg asyiiiiik cita pasal boyfren dia, bosan wok! haha

James Alexander said...

jika blog itu mampu buat aku tersenyum, aku follow blog tersebut...

fadh leyanie said...

bagus jugak rumusan ni,,
aku follow org
sbb entry dia superb & tak mngada2.

namaakulynn said...

aku akan follow kalau blog tu entrinya simple/sempoi.ikut mood jugak kot.xde istilah i follow u,u WAJIB follow i. =.=

sergeant keroro said...

follow blog sebab semua di atas, haha XD

p/s : tapi tak semua sangat la :P

Nurul Jannah said...

aku follow blog yang aku suke bace ;D

Pembunuh Tanpa Bayang said...

aku tak follow tapi masih ikut baca jika blog itu jenis blog yang punya isi.

Cik Eliza said...

follow encik jiji sebab nak usha, bhahahaha!

diana said...

yang akak tau follower blog akak semua ikhlas memfollow..
ni ayat terlebih yakin ni..
waakakaaka

tapi kalau akak pulak biasanya akak yang kes no 8 dan 9...

ghost writer said...

aku punya kategori berubah-ubah seiring dengan keinginan aku..kalau aku rasa entry dia best aku follow..dan ada masa aku follow sebab aku tak mau ketinggalan sangat entry2 dia..

hal macam nih tolak tepi jer.baik fokus dgn tujuan blog jer.

fiezah91 said...

entah.aku folo sebab apa ek? jap aku fikir. hahaha. jarang nak folo blog orang jadi aku sendiri tak tahu kenapa dan sebab apa kalau aku folo blog orang lain.sekian~ (agak kena banned ngn blogger x komen gini) hahaha

Qaseh dalia adelia said...

kdg lupe follow sbb lebih suka komen .. kwkwkw follow mane2 pun ..buleh masuk sume .. yg baru2 buat blog agy suka follow bagi up sket diorg..ko follow aku nape weh ostad

liyana said...

hmm..jika hati kate follow follow..
follow bersebab..

^baju kurung^ said...

kalo best dbaca xde sbb utk tak follo :)

NadiRah said...

hahaha..no 4 n 7 x termasuk..kih3

bersama kak Es said...

AKAK MEMANG SUKA POLO POLO SEBAB SUAMI SUKA BAJU POLO HAHAHA

TAPI KALAU BLOG KO NI TERPOLO SEBAB TAU BUDAH HAFIZZZ..
SUKA LA! KOT2 NANTI KO TOLONG DOAKAN AKAK SAMA

YOUsoF said...

Kalau awek yang macam terlampau cun dan feymes aku tak terus follow kot sebab dia bukan pandang orang macam kita kot. hahha ;D

kalau aku minat, aku follow, kalau tak minat sangat komen sudah.. hehhe

FasiHaH SupiaN said...

rajin ko wat rumusan eh jiji....aku follow sebab aku suka.hehehehe

saya bukan tomato said...

semua di atas

MerLe said...

aku follow klu dia ada entri best.. senang nak baca plk len kli..

Iffah Afeefah said...

ermmmmmm

ko folo aku sbb aku rjen drop komen ke ape?=P

Iffah Afeefah said...

ermmmmmm

ko folo aku sbb aku rjen drop komen ke ape?=P

Diya Edhayaa said...

polo kalo blog die best.. blogger 2 cun n nsem.. tp paling utama, sbb entry die r.. huhu,,.. n blog yg xserabut..

Подтверждаю said...

as salam.
cettt!! haha~

<--- follow takde sebab.
ni kira sebab follow ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved