spender..

kenapa ramai yang berjantinakan pompuan dok menjaga tempat pakaian2 lelaki..kalo pakaian yang normal2 tu okeh je ponn..ni aku maksodkan pakaian kecit2 milik kaum lelaki..segan silu rasenye nak memilih seluar kecit...baju kecit ade tak ek untuk kitorang..rasenye takder kot..

same jugak kat cashier tempat nak membayor..kalo beli seluar kecitt bile tibe time nak membayor je..rase cam pucat lesi gusi.air liur tetibe kering ..tetibe rase tergagap gagap..rasa tak berduit le...jadi dengan ini..aku ingin menyuarakan pendapat dan cadangan agar diwujudkan sistem perjantinaan mengikut kawasan pembelian pakaian dalaman ataupon pakaian kecit2....agar tidak wujud rasa segan silu dikalangan para pengguna yang pemalu seperti aku..tapi aku tengok akak tadi layan baek punye bile tetibe aku terjumpa seluar kecitt bertali je..hisy..


bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Sunah Sakura said...

nasib bek kakak2 cashier ramai pompuan ajee... =.=

H.J said...

sluar kecik bertali??apa tu??

ghost writer said...

dowang pun macam doktor gak..buat muka dah macam biasa hadapi benda2 macam tuh..hihi

saya bukan tomato said...

oke gua pon malu . T_T

Kalamhati said...

dan yg paling pelik bila ada pompuan yg tak segan silu ajak pakwe pilih seluar kecit dan baju kecit nya..haihhh!!

laskar pelangi said...

termalu plak datang sini =D


wahahaha~

Bigdaddyz said...

beli boxer kan mudah...hehe

kiera'sakura said...

aku pown pemalu... hihihi

sergeant keroro said...

hahaha, aku pon malu T.T

Iffah Afeefah said...

aku pun terfikir hal sme..smlm kua pergi bhgian wanita

cshier llaki..pnye byk pkerja pompuan

aku tblkn muka je. terkial2 dia nk bkk..

ksian..

tp ble aku ckp kt kwn2 aku

die bls sekrg semue org da trbuka minda...

aku mlu jugk!!!

aimie amalina said...

betol! hahaha..

**::CIKNUURUL::** said...

wehh,..cm malu la nk taip kt entri ko arini,.asl sume post geli2 je ni,.hehe

NadiRah said...

hahahahha!!!!
kantoi!!!
tadi g beli spender baru ek???
lalalalala~

erk...

yana,, said...

aku pernah jgk jd promoter tmpt kcik2 laki,, hahah,, aku yg promote pn dh ckop mlu, ny kn plak, korg yg nk beli kn,, hahaha

James Alexander said...

x pe jiji... buat muke relax jek... kamu dah la ramai peminat... usah gentar...

belog|amiyo said...

g string...

FasiHaH SupiaN said...

hahaha

2 kali 5 rasenye..
lau pompuan nak bayaq lelaki jd cashier...haizzzz

Pak Syahot (sYaHir) said...

mmg segan...mmg ptot diadekn kaunter cashier ikot jntina... :P

Cik Eliza said...

comel jea bear uw, hahahahaha!!!!

lelaki nak pulak jadi cashier ,

:P

vampire's lovex said...

mintak la mak kau beli kan wehhhh...hahahaha..

A.s.t.i.n.a said...

ji,, kerja itu satu ibadah..
jgn diuji keimanan mereka dengan bertanyakan soalan seperti,

"fabrik ni ok tak utk pernafasan organ ini..?"

Bila Ku Kata Cinta... said...

hehe..segan silu ke..??...hehe..nasib bek cashier to rmai pompuan....kalau tak...segan jugak woo nak p membayar

Isteri Encek Bard said...

hihihiii kalau beli yg dalam-dalam nie mesti cari cashier pempuan dlu.. sanggup beratur [anjang

Edy Zaidi said...

kalau lelaki yang jaga, ramai lak lelaki lembut yang nak jaga bahagian spender...aku lg sanggup pompuan dari bapok..huhu

cik pulau said...

abestu.
kalau cashier tu laki,..
sama je.pmpuan lak segan silu..
hahaa

Подтверждаю said...

as salam..
haha~

adei..sependapat.
pernah dulu nak beli pakaian lelaki- punya-harta-karun, tiba2 cashier perempuan datang tunjukkan arah pakaian yang sedang offer dan berkualiti. terang2 banner kat dindng tu besar, orang lelaki tanpa baju, ber-sehelai sepinggang tang bawah pusat tu..pergh!!


naik merah muka

=_=

terus toleh arah lain. aaa..



pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
jiji perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Faaein Talip Roy said...

sama je lah jiji.. aku pun segan kalo kat situ ada lelaki tak pun cashier lelaki.. hmmm... tapi lama2.. buat2 tak tau jelah.. buat muka tak ada perasaan sudah.. hahaha...

liyana said...

haha..tu la kn..nak pilih2 pn susah..

muka pun kne tebal giler..cntrol malu..aduhai

Ummu~Ishak said...

pakai niqab masa nak bayar tu

syahira ariff said...

malu lettew takut org tahu dia beli spender kaler pink

Hanis MY said...

ahaha naka la pulok baco... tok rajin plok tny cik abe kawe maso tok nikoh lg dio malu ko dok, loni pah nikoh semo g beli skali hehe...

Ainul Hayat said...

miahahahaha....aku rasa mmg normallah kan ade rasa malu mcm ni. aku pon camtu gak wey

✿ boonga_kecik ✿ said...

aku pn malu mcm ko gak. siap dok round2 bnyk kali lg kt kaunter tue smpai btol2 xda lelaki bru aku pegi byor. tensen tol!

Tensen bila nak naek bas. Sapa lar yang akan duduk sebelah aku nie..

^baju kurung^ said...

sume org malu maa..
cashier2 tu je yg dh d'trained mnjadi xtau malu..haha

MerLe said...

seluar kecit bertali tu guano?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved