sapa la aku nak buat fanpage

betapa segannya kalau seorang blogger bertarap cipan seperti aku nak buat fanpage untuk blog gampang ni..ceyt..ayat bajet nak pohon simpati segenap pihak le kononnya..ayat blog cebisan le picisan le..padahal dalam hati simpati gaban rasenye nak mengata blog senirik..

namun setelah diteliti dengan ketilitian tahap kritikal..aku tengok ade pekdahnya jugak kalo wat fanpage..antaranya..kita boleh nak ping entry kita senirik kat situ..nak iklankan ape2 pasal kita kat situ pon sonang jugak.nakkasi iklan kita cuti bersalin ke.dapat zuriat kembor tiga ke..dah putus kapel ke..soangn keje..lagipon yang like fanpage blog tu dah tentu-tentu deorang tau kewujudan blog kita..biorpon deorang belom tentu mempunyai blog senirik yer tak???

dan yang paling ketara aku dok perati..bile ade fanpage ni..memang ade je yan gmenjengah blog kita bior pon blog tu dah usang tak berhapdet..tapi kalo kita aktif mengaktifkan fanpage kita..insyaALLAH..blog kita bakal menerima kunjungan yang tak putus-putus...takk ire le sikit ke banyak ke..

dan bile aku wat entry ni...tak bermakna aku nak wat fanpage...aku kan pemalu


bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

cik tikah said...

buatlah. blh tmbh lagi trafik. hang kn dh femes ;p

Iffah Afeefah said...

lme da aku pakse ko buat...

buat apa nak malu bukan buat salah pun ustad oit

lainla ko curi trafik ke pe..buat fanpage skng! aku like punye

i'm ezza haniza said...

aku pn tak tahu cara nak buat fanpage cmne ..hahaha!

SiS NaD said...

Salam Inchik Azizi.. (Eh, tertaip nama sebenar pulak...)


Anda memang bukan siapa2 kerana anda hanyalah makhlukNYA di muka Bumi ini... So, dipersilakanlah buat fanpage kerana saya akan menge'like' fanpage anda itu... (^_____^)V

Sunah Sakura said...

ko kannnnn...

ko buat aje lahhhh! aku nak like ni!

namaakulynn said...

hahah.well,we'll see.aku rase nnt ada jugak fan pagenye..buat je..aku LIKE. ;)

Faaein Talip Roy said...

buat ajelah.. nanti aku like.. aku kan tak add fb ko.. kira oklah kalo aku like fanpage blog ko.. hehehe..

Nurul Jannah said...

wat la jie..hehe

liyana said...

watla..
msti like punyer..
dh femes nnti jgn lpekan kteorg
=.=

Asyila Zainuddin said...

ohh.. tangan ni dah gatal nk like.. hehe.. buat cpt2 ek! :)

Elyana Ahmad ツ said...

buat lah ji,aku dah xsbr nak like nei.hahaha

James Alexander said...

huih !!! pasni ade die hard fan la kamu jiji oii... hahaha...

MerLe said...

yela tu.. pemalu sgt kn.. wat je la.. nti aku like..

^baju kurung^ said...

kalo sume dh kte stuju tu, hape lagi..

Anonymous said...

"dan bile aku wat entry ni...tak bermakna aku nak wat fanpage...aku kan pemalu"

huk aloh...agk bjet ayat ni..koya malu la tu..
hahahahahahahahahahahahahaha...
geli sumgoh hati gua rasa..wakaka.. lu malu bro?ahaks! klako bebeno larh!hahah

korang2 xyah sruh dia wt fanpage tu..sbb dia mmg akn wt pn..tgk la nanti..cepat ngn lambat je..hahaha..jiji2 ^^

pemalu kununs..malu tp mahu kn..btol dop?haaa!!

pape pn,gua sokom lu larh bro!
seqian,wassalam~

H.J said...

aku tetap di belakang mu ji...

gedek! said...

malu tapi mau?

**::CIKNUURUL::** said...

jiji,pemalu???,.xde mknenyeee,.huhuh,.


weh,cmne nk buat fanpage tu?,.wakakaka

Faaein Talip Roy said...

dah buat ke belum weh?


p/s: tempat spesifik tak tau plak.. yang pasti depa kata kat KB.. nak tau lebih lanjut.. tunggu aku balik fieldtrip lah.. hehehehe...

FasiHaH SupiaN said...

ostad jiji, buatlah.hehehhe

Bigdaddyz said...

apa yang hendak di malukan ...bukannya tak der hidung pun....buat sahaja ..alang2 menyeluk ...kata org2 tua...:)

syaz@rozelt said...

x de salahnye nak buat fanpage..mesti semua follower akan like page tu nnt..hehe

p/s: tengok adeq2 yang baru buat blog tros buat fanpage sekali..semangat kn??

saya bukan tomato said...

lu buat , gua like

ghost writer said...

ko nak buat pun takde salahnya..ko buat dono jer,lagi pun tuh kan hak ko sebagai seorang blogger yang glamer..

sergeant keroro said...

cepat buat, aku nak like ni!! XD

cik pulau said...

elehhh..
padahal nak buat..
malu2 konon..
hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehehe wat la fan page tu :D
cepat buat sy nk like :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved