blog+ketagih

hari hari dok melangut depan lappy..mulut ternganga..hidung beraer..dok ngadap blog je manjang..kalo boleh nak hapdet entry beriban kali dalam sehari..tapi apakan daya..hidup di dunia fantasi tidakkan sama dengan kehidupan realiti..tapi blogging ni memang boleh membuatkan seseorang itu ketagihan..benarkah????

kalo dulu tiap2 hari tak ngadap fesbuk memang rasa cam tak keruan..rasa cam tak berapa nak kompelit hidup..tapi sekang kalo sehari tak ngadap blog..ceyt tetibe rasa cam mual..loya..muntah darah dan sebagainya..perasan tak..ade bloggger yagn bukan maen dalam sehari tu berpuluh kali hapdet..kalo entry style tangkap muat tu leh tahan le..tapi ni berjela entry..ade je citer..jeles tol aku..erk jeles ke???

tapi sebenarnya bukannya senang kan nak menulis entry...



bukan sekadar omongan kosong

32 comments:

Alexandriana Alia said...

aku penah ketagih blog tahun 2010... 400 entry setahun..

tahun 2011 ni, dah setengah tahun tak sampai pun 100 entry. hukhuk

Sunah Sakura said...

memang tak senang..sebab skang ni pun aku takde idea nak wat entri ape..

cik pulau said...

betul..
tak mudah..
kering idea..
grrr..

kechixx said...

itulah..aku memang ketagih dengan blog nie tapi kekadang tak sempat sebab balik keje je terus rasa nak tido..sobsob...

Dea said...

tu lh..sehari xbukak belog, rasa setahun.. aisehhh..:P

Kalamhati said...

hehe hanya blogger yg tau perasaan tu..
kalu time bizi..tak dpt jenguk blog..rasa mcm kejung je urat pala..hehe

H.J said...

aku memahami perasaan mu ji..orang yg kegersangan...muhahaha

i'm ezza haniza said...

agak ketagih laaaaaaa

missteeha the babling girl said...

betol~ bukan senang nak tulis entry ~

Bigdaddyz said...

nasib baik guna gambar sahaja utk bercerita kalau tidak pening juga...:)

reenapple said...

betoi3.. susah nak jadik blogger.. hahhah

laskar pelangi said...

nak kena taip entry pakai hati..hek3..tu yang susah =D


wahaha~~

namaakulynn said...

betul laa.bukan senang satu entri nak disiapkan.idea perlu ade. =,=

**::CIKNUURUL::** said...

bukan snang ye nak taip entri kalo kepala otak tu bukan dlm dnia blog,.huhu,.cm aku la,snang cite,.hapdate bile ade peluang je,.xterkejar2 pon,.

Nurnajwa said...

Haha, susah gle nk update kte ni.

Idea lmbt msuk -- Frust je

Rozuan Ismail said...

memang susah nak wat entri.sangat susah.time idea kering

^baju kurung^ said...

tgk time2 gkla..time menganggur blehla slalu updte.tp kalo bleh wat 2 entry sminggu pn ak rse hepi gle dh

*btw, spnjg 2 thun brbelog, bru wat 40 entries -_-"

MerLe said...

mmg susah.. terutama time xde idea ngn time sibuk bebeno..

Aisyah Aina said...

aku ketagih nak komen2 blog orang je :D

Cik Eliza said...

susah perahh otakkkkkkkk nak tulis entri apooo, hahaha

d_LA said...

alaaaa ostad pom ape kurangnya..ade je idea..aku dah suspek denggi dh ngan ostad ni..rajin betei

KuNanGKuNanG said...

aku stuju...kalau xberblog cam xmakan nasi plak.lemah je rase.kui3

Rafidah Farhana said...

Saya newbie jugak dalam dunia blog. Memang ketagih bila join SB dekat fb. Fuh.. baca entri orang lain maca best, tapi bila nak tulis sendiri, sgt susah ! Bukan senang nak cari idea..

aimie amalina said...

ye! saya sedang ketagih sekarang walau x taw nk tulih ape kan!.heee..dunia blogging yg mengkhayalkan..ayoo..cm isap syabu jek..hohoho..=p

Bella Bell said...

tak sempat nak hupdate blog di kala hari sekolah... T.T

Faaein Talip Roy said...

tak senang cam ko.. mula2 kenal blog yelah gian.. tapi skang dah ada komitmen lain.. so blog harus diabaikan untuk keutaaman yang lebih penting..

satu soklan aku nak tanya ko..

ko tak bosan ke hari-hari dok mengadap lappy?

James Alexander said...

entry biar la ade isi, jgn hanya dok cerita benda yg membosankan dan x berfaedah...

Iffah Afeefah said...

aku ke?

tak kot

FasiHaH SupiaN said...

hmm, tahu xpe,, nak2 baru baik demam cam aku nie..pening2 lalat lagi..blur je rase nak taip apa...

vampire's lovex said...

kau ke?? kau memang sedang ketagihan blog..bawak2 la pegi pusat pemulihan hahahaha

ghost writer said...

aku plak yang jeles ngan ko..sehari 3-4 entry ko buat..aku sehari pun belum tentu ada..otak aku mcm letih nak pusing modal idea nih..

sergeant keroro said...

tak sempat nak update T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved