teruna dan kotex

bile adek pompuan aku mintak tolong aku pergi peli pampers orang dewasa 'hak milik pompuan'..tetibe muka rasa tebal..sebal..rasa buntu menguasai jiwa..minda tetibe jadi blur..haisy..perasaan mula gundah gulana..tapi dah disebabkan adek aku..aku mensebalkan jugak le muke nak beli kotex tu..

"beli yang 30 tau.. taknak yang sepuluh"

leh kasi hadiah besdey ni..
hape tu weyh..benda tu bersaiz jugak ke..ala2 spender ke hape ke..ceyt..tanya member2 laki yang lain..aku ingat aku ni jenis yang tak normal le kalo malu beli pampers pompuan ni..ghupenye..kalo laki2 bujang teruna suci cam aku ni..memang malu le rasenye nak beli pampers orang pompuan..jadi perkara itu memang normal..maunye tersipu sipu dok bibit benda tu dalam mall..tapi bile dah terbeli buat pertama kali..kali kedua dah rasa ok dah..

p/s
rasa cam nak wat segmen..rasa cam nak wat fesbuk khas untuk neslo..haisy..rasa je la kot..



bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Iffah Afeefah said...

buat jela ji

ramai join punye

ko kn ade followers!

erk aku sendiri malu kalau beli=P

Acik said...

wakakaaa ... first time memang la malu, tak biasa, kan! pastu, hokey ler! heheee

Far8 budak baik said...

hahahaha aku
pun macam kau jugakk..
tapi dah selalu sgt belikn
tuk adik..
cool je..muka x bersalah je.
ckp lah tuk bini kat rumah..
hahahaha

namaakulynn said...

LOL.prektis weh!hahahha

Az-Zahra Fauzee said...

hahaha~
gelak je mampu..

kiera'sakura said...

bkn ko jer.. aku klu nk byar cari cashier pompuan... hohohoho

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahahahaahha~ini mmg lawak,.
lex la,. sok kene gak beli utk bini,.=p

i'm ezza haniza said...

bese lah tu ...baru pampers wanita!

liyana said...

haha..
bgusnyer..
takpe prektis make perfect

kechixx said...

pampers perempuan?kenapa tak terus beli drypers?;)

diana said...

tak pe..prektis..dah kawen nanti
tak le segan nak beli..

aq noor said...

hahha..
boleh wt gift tu...

Nurul Jannah said...

hahaha..practice make perfect..

d_LA said...

wey...bakpo comey sgt packaging dio tuh..alah, aku dulu pom selambe je soh abe aku beli.wakaka..skang baru aku rs malu..dh time tu budak lg..buat je ji segmen ke, fan page ke sbb aku rs mu dah follower yg setia..aku sapok biki je jadi pom2 girl

izfanora said...

hahaha.. normal jer kot klu beli.. terang tang tang jual secara terbuka di hipermarket.. :P

laskar pelangi said...

ahaks! kasi pampers sebagai hadiah besday? mesti awek ko marah2..hahaha

MerLe said...

buat je...nti aku join...nk wat nti inform la..

tp normal la klu laki malu beli benda alah tu..pape pun kena bljr beli dah.. senang nti klu bini nk mnta tlg beli..hehe

Princess Nur said...

haha..blajar2 laa..esok2 tk kekok doh

HonEyBuNNy said...

buat segmen gapo weh?hahah....sifu sengal eh?heheh

edehhh...maloo x?apa ?? xmaloo eh beli pampers...hehe...

Подтверждаю said...

as salam..
erk. beli?
hehe~ takde apanya mau malu la. tapi hang kena malu la kalau hang terpakai saja2

=_=

hehe~
haha~

H.J said...

wak la jiji..nati aku mula2 yg follow..

Atiqah Sa'ahiry said...

belaajr untuk masa depan..

Sunah Sakura said...

takyah wat FB lain..kang tak terjaga lak..

Rozuan Ismail said...

sokong jiji..buat page ok.


p/s apa nak dmalukan.huhu.macho ape.

ishiko said...

tu bape kepg.. bkn nye saiz..
huhuu..

buat je, kan org pemes ames ad page

cik pulau said...

ahahaha..
normal2,,

buat pn boleh je.. ade je yg join...hahaha

Anonymous said...

huk aloo~
lg koya la lu jp g bro dop..koho rmai la fan kalu wt fb ko neslo..gapo2 pn,gua sokom lu bro! :)

btw,misteri sebungkus koteks..dulu ngn loni laen bro! dlu misteri sekotak sanita.. dolu2 ore suma naive..tinggi sifat malu demo..siap ore jual 2 bungkus comey2 ag ngn surat kaba ltok dale supik ite.. loni,tangkap muat je bli pampers tu..xnpa segan silu..,"wei,gua period hr ni!.." bgaya abih bwk kotex tu..wallaweyh~

opss..tpnjg suda gua mengempeks..bley wt 1 entri da..=.='

-->pnah bca entri ni?http://zackzukhairi.blogspot.com/2009/12/misteri-sekotak-sanita.html
femes kowt awe ni..hoh0h0

seqian,wassalam~

KuNanGKuNanG said...

pe nak malunye.. org pn tau bukan ko yg nak pakai..kih3...

cun la kotak kotex tu...:)

Faaein Talip Roy said...

persediaan tu ji.. nant dah kahwin.. senanglah ko bli kan untuk isteri ko plak... hehehe..

James Alexander said...

itu ibarat misi mustahil bagi aku... hahaha...

**::CIKNUURUL::** said...

aku sndri pon kdg malu weh,.ni kn lg ko,.hehe,.

aimie amalina said...

aiyoo..x yah ase2 dah..wat fan page tuh..kompem owg like tara ingt..temasuk saye..~heee =)

sergeant keroro said...

cepat buat fan page tu XD

hehe :P

CucuTokMat (^^,) said...

buat je la..

satu entri jerr beriban org dok komen2...
perhhh !

CucuTokMat (^^,) said...

buat je la..

satu entri jerr beriban org dok komen2...
perhhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved