camne perjalanan korang

long way to go
tadi terbelek first entry aku weyh..nostalgia sungguh.rasa cam memori mengamit hati le..teringat masa memule berblog dahulu kala..ceyt bajet dah bertahun berblog..mule2 berblog..kalo orang tanye pehal aku wat blog..aku jawab sebab aku dah boring bebeno dok menganggor...so aku saje je nak maen-maen..ade yang direct je jawab..aku gile nak cari awek..sebab tu aku berblog..mase sumpah..tak tau hapekebendanye nuffnang..pas tu tak kenal lagi blogger2 otai..shawl pon aku tak tau lagi mase tu...

lepas tu.mule la gheti blogjoging..ade orang komen2 entry..bior le sorang due pon..jadikle.bior le komen tu komen cikai je..'nice entry' je pon..rase hepi ibarat mendapat sebuah ferrari free...dah tu pula tau sikit sikit sal widget..tapi dah aku ni jenis buta huruf sal perhiasan blog2 ni..jadi aku tak der layan widget2 tu sumer..dah tu follower bertambah..member2 makin ramai..rasa dunia ni bagai aku yang punye ceyt...

dah lama lama sikit..beranikan diri jumpa blogger2..member2 aku yang dah berblog tu takyah citer la..yang aku kenal dari alam maya..pas tu jumpe depan muke..first blogger..joe grimjow...then abang ketol ketol ngan ezma..pastu ade la lagi blogger2 laennya..syukran2...dah tu plak..tengok cam blogger lain ade geng blogger deorang senirik..maen tolong menolong..ade yang tukar2 no fon..macam2 lagi la..

sama ke tak perjalanan blog korang dengan perjalanan blog aku..kalo sama..agak2 lepas ni ape jadi lak..hurm???


bukan sekadar omongan kosong

41 comments:

i'm ezza haniza said...

so far so good

laskar pelangi said...

wah dia..siap jumpa dengan abang ketul ketul dah..syabas!;)

heee~

namaakulynn said...

kenal2 blogger memang dah.tapi kenal di alam maya laa.real belum lagi.hopefulyy one fine day.mana tau ade megagathering blogger ke.kan best. =)

siti kektus said...

ok je. ;)

senyumSOYA said...

huhuh..cekgu mantop ja berblog..hehe..
jap..template tu pa bnda cekgu? heheh..lou header tu buat cikai2 pakai adobe ja.. idea dtg x djmput..kalau cekgu jiji nk sila emailkan detail2 yang cikgu nk tu header tu..hehe..

berdobar2~ janna_muhamad@yahoo.com

Iffah Afeefah said...

sme jugak

cume aku belum knl blog da knl shawl

sbb first entry da de gambar aku pakai shwl

tp tula

lps ni aku tak tahu ape jd kat aku

Anisa Hang Tuah said...

my life have been through upside down

:|

Elyana Ahmad ツ said...

bila kita nk bergeli geli plak ji.haha

KuNanGKuNanG said...

mula2 dulu ala2 malu2 kucin je nk wat e3 sbb xtau nk citer pe..skrg pn masih malu sbb n3 aku xbagus mane pun..huhu.tp yg penting dapat jenjalan tgk blog ko yg best ni...+blog2 yg lain...:)

A.s.t.i.n.a said...

mula2 dulu syok sendiri..
sebab tiada yg tengom pun itu blog..
lepas tu syok ramai2 sebab mmg syok..
lepas tu shock sebab ada stalker yg pelik2 terus tak syok..

oh kaciwa.. ai kaciwaaa!!!

sergeant keroro said...

hehe, lebih kurang la. tapi aku tak ada jumpa blogger-blogger sangat lagi.

aku masih baru lagi XD

Nurul Jannah said...

huhu..perjalanan yg boleh wat kite tersenyum bila dikenang-kenang kan

Janatul Ashikin said...

bestnyer dpr jumpe blogger2 lain..nk jugak ~~~ belum mrse g jmpe blogger2 lain....huuuuu

tomatokering :) said...

same je . kau je aku tanak jumpe . haha

Rozuan Ismail said...

first entri aku lg kelakar.skema gila.haha

ika said...

heheh . macam tu jugak la . tp , tak pernah la plak sampai jumpa blogger lain .
tapi aku cam sedih sebab org keliling aku tak ramai yg ade blog . humm .

Jiejah Gorjes said...

ada yg nk tersama gak la tp tang jumpa blogger jerk blm lagi kecuali yg betui2 ngam!!!

pasni pun tatau gak per akan jadik huuu

James Alexander said...

boleh buat buku hikayat sang blogger ni jiji... kompem ribu2 leh dpt... hahaha...

senyumSOYA said...

cmna ek nk cakap..
pakai yang dah sedia ada ja...kat template designer
buat background putih..
then adjust2 kat advanced tu..dari tulisan ke color.. bley try and error.. heheh.. x reti nak cakap cmna lagi..

jenis tulisan yg saya guna droid sans utk page text
post title plak guna tulisan covered by your grace..tu je la kot.. then pilihla color2 yang rasa ngam ngn diri..(^^!

kalau salah tolong tunjukkan..(^^!

MerLe said...

mengimbau kenangn......aku tade pengalamn byk ag.. still bdk baru bljr..

HonEyBuNNy said...

xramai pun jumpa kawan2 blogger..

hanya di alam maya ja rapat..hehe

Kalamhati said...

huhu..entry2 akak masa mula blogging dulu lebih kepada utk diri sendiri dan kawan2 terdekat..

skang ni lebih kepada 'utk tontonan Umum'..hehe tp still dgn prinsip 'tulih je apa nak diulih..janji tak kaco peribadi org'

aimie amalina said...

hee~ sy bdk bru belajo..~ pape pon satu pekare yg ketagih, ai2 nk ngadap lapp...huhu..dulu lantak p la blog tu..skrg ni..kikki..klo bole nk je update...setiap saat..hahaha..bapak ah..lbh krg cm tula =)

ghost writer said...

aku macam ingat tak ingat jer...kalau nama kawan pun aku leh lupa inikan plak sejarah perjalanan blog aku..hihi.kena buka balik dari memula jawabnyer.

vampire's lovex said...

sama la...bab yg org komen komen tu...

aku ingt aku je rasa cmtu hahaha

otai dah kau skrg,neslo di merata-rata haha

Faaein Talip Roy said...

aku berblog ikut suka ati je.. time mula2 org datang singgah blog tu.. memang terujalah sgt.. apatah lagi bila berkomen-komen.. hehehe.. tapi tu lah.. aku tak pernah tetap ngan blog yg sama.. leh dikatakan stiap thn tukar.. dan kwn2 lama pun makin dlupakan.. sedih plak tetiba.. huhuhu

dan aku pernah jumpe sorang je membe blog aku dulu.. tu pun sbab ada SDSI.. hehehe.. panjang plak aku taip..


p/s: betul lah.. inshaAllah slamat sampai KB nanti untuk fieldtrip.. bukan turun suka2.. lagi pun tak akan jumpe ko kot.. melainkan ko berlegar2 kat area aku fieldtrip tu.. hahaha..

^baju kurung^ said...

mcm ni la dr dulu...
xde org brani jmpa ak lg, heheh

Hansyirah Takezur said...

cece bila nak folo aku nye.. bwahahaha... =.=''

just kidding.. :P

~eZmALiZa~ said...

smgt je mula...igt ezma yg ini..upenye bukan! hahaha =D

puteri ain said...

tak pernah lagi stkt ni jump kawan blogger .

pCL [p@kcikLie] said...

xder bnyk pengalaman juga tak penah jumpa sesapa blogger..haha entah bila la gaknya...

ir prof dr alia rosli said...

ek? hahahaahaaha

kiera'sakura said...

mane tau lepas nie ade pulak yang kenal dari blog lepas tue ada jodoh dan kawen.. :D

Sunah Sakura said...

lebih kurang le jugak... ko tak rindu aku ke weh?

cik pulau said...

sama jugak..
tapi berblog bukan sebab menganggur..
sebab masa menganggur skang dah ada blog...

hahaa.
ape jadi ek pasni.. ce citer.. ce citer.

maCy said...

masa berputar. zaman blogger juga berputar.

d_LA said...

aku dulu lg klakar kot..haha..wat blog cam syok sendiri..aku sorang je bace..wahahaha..tp skang Alhamdulillah walaupun x hebat mana tp syukurlah..

Edy Zaidi said...

jarang jumpa blogger...xde org nak jumpa..huhu

Подтверждаю said...

as salam..
haha~
sama la. mula2 blur gila
layan jer~

bab2 perjalanan hidup tu, ada la.sebelum ni ada join g hangout ramai2 . sekarang ni kurnag sikit. sibuk. haha~

tapi contact no. 2,ada juga bertukar2. no. blogger perempuan pun ada. hang boleh kecek kat nisa kay. ahaha~

perempuan? ish. pakcik tak kacau mana pun. hang boleh la kacau. mana tau ada 'seru', boleh bertukar 'seri' pelamain. haha~

ni mana tak update petang nih? jalan2 ka? hehehe

Подтверждаю said...

erk. dah azan Asar. lets outting to sejadah. prayer time~

ekeke~

**::CIKNUURUL::** said...

xsame ji sbb aku xjmpe lg abg ketoi ketoi,.haha,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved