apekebenda pulak dengan blog blog

"eh...engko ni ostad jiji kan.."

"oih2...jap2 engko ni sape lak????tetibe berostad2 ngan aku ni...kita pernah bergeli geli ke weyh...

"huk aloh...nescafe+milo tuuuu..blog nesloo tu..ostad jiji..."
"hisy..takder arrr..apekebenda pulak dengan blog blog..ape tu weyh..aku tak tau weyh.."

"oooo..aku silap orang kot..maaf ek"

"okokokoko..aku tipu je ..ye la tu blog aku le tu..ehehe"

p/s
kepada awek yang tegur aku tadi..jangan sentap le weyh aku tak ngaku first time jumpe..mau tak cuak weyh..tetibe datang cam tu je...dalam malu2 tu ade jugak rase cam kombang kempis je lobang idong aku ni..makaseh ye..laen kali leh la belanja aku cendol lagi ek...pehal aku tak tanye pon apekenama nye blog engko tadi ek???malu kot..



bukan sekadar omongan kosong

30 comments:

Alisya said...

muahaha..mau tak terkujat ye..
cool r gambar tu.

Syakir Rahman said...

hahahaha....secret admire tuh...he3...

Rozuan Ismail said...

malu tapi mahu le tuh

Aisyah Aina said...

nak jumpa ostad jugak...haha :D

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~~~~ pemesssssssss ostad! kalah imam muda! ahahahha~

Eera Shera said...

ostad dah pemes la..neslo 1 ostad!hee..

ghost writer said...

makin glemer lar ko Ji..bukan setakat kat dalam maya tapi kat luar dunia nyata pun glemer..

psstt..ada petua tak?haha!

Jiejah Gorjes said...

ostad memalu tucing plak koh koh koh

Mat Gebu said...

perghhh....pemess sudah...ada rasa "miang2" tak lepas tu ostad?...hahahaha

Anonymous said...

wah..siap ad peminat tu..hehehe jeles2..hehehe

Kalamhati said...

ostad ye ostad jiji ni? (tanya lagi)..ehehe pemes ostad

sergeant keroro said...

ostad dah jadi retissss wooo XD

d_LA said...

bkn aku tu yg tegur..haha..
femes doh demo loni ji..keno pase bodigak

James Alexander said...

giler ah pak ostad... pasni aku mesti join fans club pak ostad jiji...

belog amiyo said...

soho pah keluar doh mu ni ji. kemah keming.

Bella Bell said...

hahahha.. untung ko ada orang kenal... :)



^^

intan.maisarah said...

ko ostad ke ji?

Iffah Afeefah said...

erk pemes tu

ler memalu lak

dlm blog tak malu haha

cik pulau said...

perhh..
kombang kompis tu..
mau meleleh air idung.. hahaha

FasiHaH SupiaN said...

uitt


pemes tuhhhhh

Princess Nur said...

perghh..glemer tuu..agaknya kalau agak tegur pun tak ngaku gak kot :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh jiji ada peminat!!!

liyana said...

pergh..ustaz dh glemer..
thniah2

reenapple said...

tue la.. lao tak leh mintak no fon skali.. hahah

Подтверждаю said...

as salam..

haha~ lain kali rajin2kan menanya on the spot. rugi peluang tuh jiji.
haha

aliarosli said...

cet, dah pemes lupa aku dah ke?

kokser kokdam said...

tp rama tnyo aku ni saim mu ko..?

aku ko mu hok sohor tu?

hahahaha

diana said...

lawa tak???

ain fathihah said...

pemalu jugak ustaz jiji ya. haha

kiera'sakura said...

lpas nie kalau aku g klantan ,, aku cari ustad jiji... hohohohoho :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved