produa myvi baghu..

tetibe wat entry sal kete..sebab dok tengok ramai bebeno berminat ngan myvi baghu tu..hentah baghu yang mane pon aku tak tau..ni myvi yang bakal kuar tak lame lagi..aku nak kasi havoc kat korang..myvi 1.5...yang bese2 ngan yang sepesel edition punye..sempat le snap mase dok wat test drive kat berinchang itu hari..





ops2..terlebeyh sudahhhh...

aku tengok2 deorang dok test drive kat jalan berinchang tu cam leh tahan jer handling kete ni.ok la..kete mesia kan.takkan nak compare ngan honda kot...



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

✿ gadis biasa ✿ said...

@jiji
g usha gak hr tu
nice la :)
seswai kut kalu kamu mahu wat hantaran kawen
ngeheeee

bersama kak Es said...

ok tu ji...rembat satu la

Rozuan Ismail said...

amboi,kete last tu myvi jugak ke?huhu

i'm ezza haniza said...

oke letteww

NOOR FATIN said...

kete sapa ko amik gambar tu? hakhak..

cantik!

Elyana Ahmad ツ said...

myvi baru tak lawa kot.hahaha

sergeant keroro said...

belanjo kawe se, hehe XD

Iffah Afeefah said...

tak nmpk cm myvi kat blakang

smart a tu kalau nk beli weh

nurul nadia nasir said...

myvi LE tetap di hatii hihi

Siti Mashitah Saidin said...

myvi bru cantek.. dah tgok dah... siap ngan gps... 55k.. :P

Syazwan said...

santek..macam model kereta jepun :)

ghost writer said...

lagi besttt!!!!

aku cuma dengar lagu tema nih kat iklan tv.haha

James Alexander said...

tapi handling die cam x best jek jiji...

dah la gear tergantung kt dashboard...

cmne nak drift dan race ni...

hehehe...

Mohamadazhan.com said...

info Myvi baru...Myvi Elegance

http://www.mohamadazhan.com/2011/06/perodua-myvi-2011-dilancarkan-perodua.html

Sunah Sakura said...

kete last tu kete ape ji?

qasehraihan said...

uittt..kete kamu ke yg last tu..sama a kete kita..hehe

FasiHaH SupiaN said...

yg last tu tak kenai..

tp kalau dpt myvi yg pepel ke ebony black, memang masyukkk

Подтверждаю said...

as salam..

wah! cool~
last sekali model apa tuh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved