berkorban demi sahabat..

aku rasa aku dah dimanderam secara ghaib dek burung kemetot yang suka dilastik lastik..memang suke korbankan diri betol le burung kemetot ni..sanggop mengorbankan diri nye untuk melepas beburung laen yang resah tidak bebas berada dalam kurungan dunia..dari pagi tadi sampai habes bateri henset aku dok bertarung sampai ke titisan hingus terakhir bersama beburung kemetot demi membebaskan sahabat2 sesepesies beburung..mase level memule menitis air mata kejantanan aku tanda terharu  kalo tengok deorang terkorban dek perjuangan yang terkadang cam sia2 je bile tembakan tak mengena..

kekadang bila kita memerlukan sahabat ketika dalam kesusahan..mase tu jugak la sahabat kita tu hilang ghaib hentah kemananya..sahabat ke cenggitu..dan kita sebagai sahabat memang adakalanya kita kena berkorban le jugak sedikit sebanyak untuk sahabat kita..tapi2..nak berkorban pon...perancangan dan strategi tu kena ada..kalo tak terkorban sesia je la weyh..walaweyh..tapi makin lama aku maen..makin meningkat level game tu...aku persan target dah berubah jadi macam2 dah target burung kemetot ni..dari inchik2 khinzir sehinggalah kepada beruk beruk liar..apa pengajarannya eh????

p/s
nak buat tshirt kapel untuk aku dan si DIA...



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

intan.maisarah said...

aku main benda tu aku yang jadi angry.
satu sebb ada masa tak kene sasaran
satu lagi sebab setting hp aku tah pahape
terus kdt aku kene telan bila aku main benda tu..

H.J said...

patut mood abg ji jadi angry pom..

Sunah Sakura said...

ahahaha..dengan HJ keee... :p

ingat konsep ithar...

Umie Artoqiemie said...

pasai apa la addicted sangat nih.

Asyila Zainuddin said...

tak suke bile menatang yg mule huruf k akhir huruf r tu duk gelak2 bile kalah.. rase terhina.. huh..

Iffah Afeefah said...

ermmmm

betol

wlau main gme pun dapt idea

aku ttp bencikan burung2 itu haha

sergeant keroro said...

haha, game tu terbaik XD

Rtp Farra Arisha said...

games apa tuu sampaikan syookkk sgt main!

Kalamhati said...

lomentiknyeee..hehe

nurdani said...

aku tak pernah main game tu.so blurrr.hik

James Alexander said...

jgn jadi seperti burung yg berang ye jiji...

cik pulau said...

tak pernah layan game tu..
sekian...
hahaha

Queen F said...

aku heran napa semua orang layan game tu? okay fine aku tak penah maen.. hekhekhek :D

i'm ezza haniza said...

gayy ke ?DIA tu lelaki..hahaa

aimie amalina said...

gara2 game~ tercetus la satu entri =)
heee~
berkorban kene pada tempat dan ketika nye kan =p

puteri ain said...

hamboiii sweettt nyerr . haha

ADfeez said...

hahha.. mencari2 shoutmix... xde ker?

FasiHaH SupiaN said...

dah sampai level bape jiji? aku geram men2,makin lame makin payah...huhuhu tak lepas2...

ghost writer said...

pengajarannya,lebih baik jadi orang dari jadi burung.

saya bukan tomato said...

ahhh aku benci gamme tu !

apik pehe said...

xper la..bagi jer..huhu

liyana said...

pulak dh..mcm2 ko ni..haha

akoo pae said...

huhu akoo yg angry maen mende alah tuu.
=.=''

ecece buat tshrt utk akoo skali..
heheh
=p

fairuz said...

angry bird tu yang membuatkan aku angry!! grrr

Mutiara Bernilai said...

demam angry bird sudahh

aish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved