cara paling berkesan nak clearkan berukkebeng maxis..siyes ni..




maskot maxis
akhirnya aku dah jumpe cara yang paling berkesan nak melajukan beruk kebeng maxis..memang betol2 berkesan..dari lampu ijau..tetibe leh bertukar sekelip mata jadi lampu biru...daripada line internet yang diibaratkan seperti ciput cedut tempang kedua belah kaki menjadi sederas kuda berlari..

segalanya bermula dari panggilan telepon kepada maxis centre..telepon je..free lak tu..untung2 leh gak bergayut ngan ahkak operator..takleyh no fon no kad pengenalan pon jadik le..telepon ke terus..1800821232..pas tu kasi citer problem berukbeng kat deorang..deorang ni memang caring le..cam akak tadi..memahami sungguh..memahami+caring..jatuh hati rasenye..



bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

Bigdaddyz said...

dah reject la ni pakai celcom...nampak manja lah....hehe

Elyana Ahmad ツ said...

pakai celcom lagi laju kot.kehkeh

H.J said...

haha,,terima kasih la utk exroomate ku.blh dgr bahasa KL..

NURUL AINI NORAZMAN said...

kenapa operator yg jawab mesti pmpuan,.bagi la laki,.baru seronok aku nk kol,.wakakakakak

Gimi said...

camtu je..sok2 dy ciput balik le tu

sergeant keroro said...

yeke? aku pakai celcom, hehe XD

p/s : ko letak la at the end of setiap entri ke, boleh kot promote camtu :P

Iffah Afeefah said...

hahaha

boleh la ko ngurat

Sunah Sakura said...

celcom di hati~

FasiHaH SupiaN said...

hurmm bersuka hati sgt2 sebab dah habis kuota pun, dia memberikan perkhidmatan yg sangat bagus.hehehe

Rozuan Ismail said...

nape la maskot maxis tuh macam hantu pocong je.

namaakulynn said...

maskot tu mcm seram sikit. ;))
so far,guna maxis ok la.belom meragam.harap2 terus ok.

cik pulau said...

oh maxis...haha
tadi xleh online..
tanya abang.. cakap dia lom bayar lagi,..
adehh.. nasib baek skang leh bukak.. lalala~

diana said...

akak pun dulu call maxis/..
sekarang tak merungut lagi.
line ok je walaupun pakai 3gb je..
hehehe..
kalau call nanti dia pebetul la antena dia tu..ala.mcm tv jugak la..

James Alexander said...

kalau celcom ngan digi pon cenggitu gak ke caranya...???

saya bukan tomato said...

kau memang miang ;p

ghost writer said...

aku pun selalu mengadu pada pegawai operator yang bertugas...dan biasanya dowang akan suh kita setting lain.

paling mudah kalau tak leh gak dowang suh tambah GB..haha

z a z a said...

boleh ke bernafas ble dah tutup ngan zip? bukan2. udara la

Подтверждаю said...

as salam..
tak boleh blah~
haha. memang bernas!
tapi kadang kala jawapanya tak membantu. "sila telefon sekali lagi"

=_=

liyana said...

gediks..hehe

kiera'sakura said...

Kalau mcm aku pakai wifi cm ner lak? agagaga :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved