crocs menyelamatkan kejantanan..

"apehal engko suke pakai selipar crocs tu weyh..bajet kiut ke pe???

"die ni kang aku tampor kepala sampai berterabur bebulu idong kang baghu le terasa azab dunia kot..sesedap mulut je menyembur aku..aku gurau je weyh..jangan sentap..aku sesuke jiwa raga pakai crocs dari pakai selipar jepun macam engko tu atas beberapa dasar dan bersebab yang munasabah..

-aku nak lindungi kaki dan jejariku yang mulus lagi tulus dari terkena sinaran UV dan terkena biasan habuk habuk jalanan..dengan itu kaki aku akan sentiasa berseri seri..
-engko pernah dengor tak lagu "tersepak tunggul inai berdarah ibu kaki"..yang tu kalo ko tersepak dalam keadaan ko berselipor jepon..kalo ko bercrocs..insyaALLAH..kaki engko akan terlindung dari kecederaan sedemikian ghupe..

-kaki kaki yang berpenyakit cekam kuku tahap kritikal sampai bernanah..ataupon berkudis cacar yang berair....ataupon berparut jerawat maka elok bebeno le menyarungkan jenis selipar crocs.kalo muke dah hensem tahap sekepop kepop pon..tapi bau cengkam kuku tu ya ALLAH..lemas jiwa raga...honghap jugak jadinye..

-last but not everlast..pernah ko dengar tak..aweks2 wat havoc..yang ibu jari kaki lelaki ni menggambarkan tutt tutt deorang..ceyt..jadi engko tak rasa terancam kah dengan kenyataan tersebut????aku pon macam tak percaya..tapi mencegah itu lebih baik kan dari terkantoi sudahhhh...




bukan sekadar omongan kosong

41 comments:

Syakir Rahman said...

hahahaha...sgguh kelakar....

sergeant keroro said...

haha, yang last tu tak menahan :P

namaakulynn said...

yang last tu tapaham.*innocentface

bersama kak Es said...

otak kuning ke biru hahaha

Sunah Sakura said...

errr...=.=

Elyana Ahmad ツ said...

haha.yg last tue nampak ko comel jie.haha

Aisyah Aina said...

ni crocs ciplak ke ori...hahaha

diana said...

point yang last tu...
ada ke pompuan yang nak belek ibu jari kaki kamu tu???

Tauke Budu said...

nsb baik aku pkai crocs..
tpi tk kisah pun..
haha..bila lgi nk menunjuk kan???

cik pulau said...

Adehhh...
apsal tak pernah tau pun.. HHahaha..

Asyila Zainuddin said...

yg last tu betui ke? baru kite tau.. ngee... :PP

Cik Eliza said...

hahahaha !

baru tawww!!

Shaherah said...

hahah yg last uh bnyk gak dgr.. >.<"

erysweetie said...

hahahhaha.... kelakor~

HonEyBuNNy said...

haha,,,

xtau nak kata apa..diam2 sudah..hehe

Iffah Afeefah said...

sekepop-kepop tu kelaka oke

erk ko pon caye ke?

merepek je kot

Rtp Farra Arisha said...

seriousy, i don't get what u mean.. hahaha...aah pakai crocs lebih selesa other than pakai selipar jepunnnn!!!

Raden said...

aku cam tau je mane ko dpt teori ibu jari kaki mlmbangkan tutt tutt itu..

CNK said...

oh! saya suka crocs!

jom ni untuk kite-kite ajeee...
ngeeee:)


http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-best-bersama-cnk-yok-exchange.html

:)

Rozuan Ismail said...

hidup keroks.haha.

Edy Zaidi said...

pakai crocs tu....aku pakai "crocs" rm15 je..huhu

**::CIKNUURUL::** said...

yekkkk,..huhu,.

Bella Bell said...

tuutttt tuutttt?? aku tau! hahahahahah!!~




^^

epaa chenta said...

Hahaha, yang last tuh betul! *macam biasaa je en? keh3

James Alexander said...

ni teori mana ko dpt ni jiji...??? cmni kena pakai crocs gak la... hahaha...

NadiRah said...

HAHAHHAHAHHAH!!!!!!!!!!!
nasib bek pakai crocs,,,
terbebas otak ni dr pikir KUNING..
huhuhu

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Adakah ini entry 18sx? Huhu!~

qasehraihan said...

kakakaka...mm pun pasal ibu jari tu...

Nurul Jannah said...

yg last tu mmg sangat sengal..first taim dengaq. hahah

ghost writer said...

crocs aku memanjang hilang...hantu mana lar rembat.tak larat nak beli dah.

wah..aku pun selalu dengar orang cakap macam tuh..(sambil check ibu jari kaki sendiri.haha)

MerLe said...

ok.. yg last tu aku x penah tau.. mn ko dgr tu ji?

fyna said...

hehehe...
terbaek!!~
:)

kiera'sakura said...

nanti kaki ko mesti bulat2 mcm crocs tue.. sbb kene uv... hahahaha :p

Mawar Berduri said...

aku pon pernah dengar part yang last sekali itu.

wei.. betul ker mitos tu?

tomato said...

hahahah sengal lah kau ! ;p

vampire's lovex said...

hahaha sebab yg last tu takley blahhhh...

FT Roy said...

yang last tu je.. tak pernah aku tau menahu pun ji.. kalo ko tak cakap sampai bebila pun aku tak tau... ish.. apsal ko bg tau weh..

hidup makin... hai tak tau lah den kobar camno eh.. hahaha..

RaraTan said...

miahahhahahaa ... apoodahh ~ ngeh3

zarazueyin said...

tahu juga psl ibu jari kaki lelaki tu...hehe

Kalamhati said...

den ponah dgr jugak pasai ibu jari kaki tu..huhu

yana,, said...

haha,, aku yg bawah umur ni pun pernah dgr jgk pasal ibu jari tuu,,

and tambahan, aku prnah dgr jgk pasal tangan korg,, and lpas ni, ko pakai laa sarung tgn pulak utk lndungi kjntanan kau yerk,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved