detim kat key hep si

huk aloh ape memaju bebeno dah bebudak sekolah sekang ni kan..makin lama makin maju..kalo dedulu aku balik je sekolah kompom lepak kedai cendol mak temah janda berhias..bebudak sekang mane layan cendol bhai..key hep si hokeh...tak pon mek donaldtrump..takpon pizza howt..takpon meri brown..tak maen le kedai jalanan..setakat air cincau ceyt mane layan..bebudak sekolah rendah boleyh le...

detim pon haruslah kat key hep si..makan pon mengalahkan makan mengadap pengantin baghu..kaver2 gitu ceyt.nyampah aii nok..makan tak abes lak tu..minum air pon ala kadar je..hampeh..perabih duit belanja mak apak kasik jer..berjiwa keibu bapaan rasanya petang ni



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

Iffah Afeefah said...

abis cikgunye tak dating

mkn nk mewah je..nyampah=P

i'm ezza haniza said...

huaaahuhaaaahuaahh...skrg budak dah maju!

Anisa Hang Tuah said...

lempang je JI

Diana @ bilakukatacinta said...

bdk2 pon taknak kalah...

erysweetie said...

kihkihk. ape kate hang join?

James Alexander said...

mana kamu tau ni jiji...??? ke kamu time tu ngah dating skali ngan cik pelangi sampai terperasan bebudak tu...???

hehehe...

H.J said...

bau jebat lg...

tomato said...

kalau ajak aku kompem habis

cik pulau said...

kantoi dengan pak ostad ni..
pak ostad pun g detim gak lewteww..
pastu cakap bebudak sekolah..
hahaha

senyumSOYA said...

hohoh..bdak2 zaman skang...maju dari cekgu..^^!

Cik Muda Sae said...

nak tengok dorang datim...pg la burger king ngn McD dekat jalan tun perak, KL sana...melambak...kul 130 - 4pm tu..memang ramai kat bdk2 sana........

kiera'sakura said...

klu aku la mkn chezzy wedges tue smpi kotak tue aku korek ambik chess die.. hhahahaha :p

FasiHaH SupiaN said...

fuhh tahu xpaaaaa

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~ hang jeles tu ji~ pa lagi?? kasi cepat kawen maa~

tunggu jemputan kawen nih~
agaga~

MerLe said...

aku slalu bli air soya je lps blik skolah dlu.. gerai depan sekolah.. terbaek la... tetiba teringat semula.. agak2 ada lg x org yg jual soya tu dpn maahad skg ni?

liyana said...

hmm..bile nk blanje kawe pak ostad?
air tebu pn jadila..haha

ghost writer said...

kalau bagi aku memang aku bedal habis..nak ralisasikan slogan 'sehingga menjilat jari' sebenarnya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved