tak layak rasenye aku jadi cikgu

sayu pilu pedih hati sedih sememeh sekentut..ceyt..sampaikan terkentut kesedihan..bile dengar cecikgu cecikgu dok tengah bergosip gosip pasal pelajor pelajor sekolah..yang aku ni pulak ternganga nganga sampai berjuweh air liur..mane taknya..pehal le ngan aku ni...dah nak hampir2 mendekati akhir tahun dah ni..tapi aku ade lagi tak kenal nama penuh bebudak ni...kalo nama geli geli tu aku ingat la pulak..

din beramboi..hape name penuh die aku tak tau..ijat sinchan..yang ni memang aku tau le..dollah jongang..hapenye hentah name die..tu pasal le kalo cikgu2 dok bergosip sal student2 dalam bilik  guru..aku rasa cam terbeku sikit pemikiran aku..ni cecikgu dok tengah bergosip hangat sal budak kencing atas tilam kat asrama..hentah hapenyenama budak tu..ikram ke hape..tapi aku..tetap tak tau ikram mane satu..cikgu2 laen siap ngan family2 pelajar pon deorang tau jugak..camne lekalo aku tersalah detim geli geli dengan akak pelajar aku jugak..malunyeee aii

jap lagi nak pergi berkenalan dengan pelajar2 aku..ceyt..


bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

Mdm Biar Betul said...

cikgu x pegi makan kat kantin ker?

senyumSOYA said...

wuu... rajin cikgu pergi dating..hehe.. geli2~ (^^!

Anisa Hang Tuah said...

cikgu hensem

nurdani said...

haha. nama cute2. dulu masa jadi ckgu tadika, aku ambil masa sebulan dua nak kenal semua nama student. ada yang nama hadzim boroi, intan payung, macam2.

nurdani said...

eh fasal header tu email la kat aku eh.

aimie amalina said...

waa..jadilah cegu yg baeeek punya yep2 =)

Gimi said...

sekali yg nakal tu le punya kakak byk cantik

d_LA said...

dasat ahhh anak murid jd bhn gosip cikgu2..haha

MerLe said...

hapai nama budak2 tu cikgu...

laskar pelangi said...

cikgu,belanja makan please! ;D

nurdani said...

takda shoutbox ke?tak nampak pun. er...ko nak mana 1 ni..header sahaja or design blog+header?

cik pulau said...

alamak..
cikgu xkenal anak murid..
hahahaa..


cikgu., st pun anak murid ckgu.
tak kenal ke?? hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. nama ank murid pn xigt ea,
dak tu kencing atas tilam ea, apa kata awk gi basuh.. mesti igt nama dia :D

H.J said...

lorh..mcm mna blh kantoi kecing atah lembek tu abe ji?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ooo cikgu2 suka gosip psl murid ye?

Nurul Jannah said...

hahaha..g berkenalan cpt

namaakulynn said...

bila cikgu2 bergosip....... =)

Niena Pengembara Ilahi said...

heheheh askar pn org lah ! :D

Niena Pengembara Ilahi said...

heheheh askar pn org lah ! :D

b a m b a m ' s said...

time mengajar suh anak murid pakai nametag.. kang senang nak ingat nama.. ehhehehe

Bila Ku Kata Cinta... said...

ko minum air bnyak semut

nurdani said...

saya dah hantar draft kat your email.

ir prof dr alia rosli said...

hahhahahha, kaw memnag

belog|amiyo said...

skoloh kito mulo ado kecing atas masjid. ganah ag. hahaha

Sunah Sakura said...

kalo ko join kem pembentukan JKM kolej aku ni, memang da kene ngan abang fasi tu sebab tak hafal nama semua peserta!

kiera'sakura said...

janji bebudak nie paham ape yg ko ajar.. and pelajaran tue masuk dlm kpala diorang terus menusuk ke kalbu.. hahahahha

bersama kak Es said...

suruh je diorg gantung nama guna kad manila besar2 kat leher ... Sure ko tak leh lupe lagi

^baju kurung^ said...

besela tu ckgu..rmai ank murid le ktakan..
k.es pnye cdangan itu gmpak skali~keke

Elyana Ahmad ツ said...

ji,seminggu ko suruh bdk2 letak nama besar2 ats meja.haha.

Iffah Afeefah said...

aku dah lebih 8 org aku kenal...1minggu bru

hahaha tp msih tak layak jd cikgu uwaa

James Alexander said...

takkan la sume akak student kamu nak diajak dating, cikgu jiji oii...

[sutera kasih] said...

cara mudah nk ingat nama bdk2 tu, ingtlah sesuatu yg melambangkn diri dogr, cthnya perangai pelik ke, hensem ke hihi

tomato said...

kau cikgu ape plak ? geli2"? ;p

Anonymous said...

allapadan~

berat nanang gni..haih..
bro,gua nk sgt knl ngn ijat shinchan tu..wt la entri pasa dia..letak gambo skali..gua curious nk knl ijat tu..
can kiut je gua tgk ijat tu.. :)hee~

seqian,wassalam~

Подтверждаю said...

as salam,,
beghat sungguh ni. kekeke~
hang kene buat memory test ni. apa daa.mana boley luoa nama ank murid. kantoi der ini macam.
ekeke

jangan banyak makan cidekis ok. makan burger takpe. kekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved