tolongla komen entry aku..

komen entry..hurm..aku rase komen kat entry merupakan salah saut elemen cam penting jugak bagi menyemarakkan semangat wira jaya seorang blogger dalam menghasilkan entry entry yang semakin hari semakin kaw kaw kualitinya..yang membuatkan orang ramai semakin tertarik nak menempek komen kat entry2 seorang bloger tersebut..

tapi tapi tapi..adakah kita menempek setempek due komen kat entry2 seseorang blogger tu sebab..
-die salu komen entry kat blog kita????
-kita mengharapkan die komen balik entry2 kita..kalo die tak komen balik...kita santau die..bior gatal pangkal lobang idong
-sebab entry die memang ade aura untuk ditempek komen komen yang sepatotnye..
dah tu kalo kita tinggal komen..komen camne yang kita tinggal kat seswatu entry..komen tangkap muat je ke..ataupon komen yang memang 'betol betol' boleh dikira sebagai komen..ehehe..

apepon..komen tak komen..mereka2 tetap sahabat kita..kan3... 


bukan sekadar omongan kosong

36 comments:

BeloG MTT said...

MTT dapat ramai kawan baru since start blogging.. Tu lebih penting... Nak harap sangat orang komen entri kita bukannya retis..=.='

Waa boleh gitu statement.. Ada jugak yang lebih suka jadi silent reader.. :)

meoww cat said...

jom datang komen http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

MerLe said...

yea.. aku suka bila ko komen.. ::ayat kontroversi:: hOho~

::p0t pEt iLa:: said...

tak perlu mengharap untuk dikomen..

cuma ianya bermakna utk sesetengah blogger ^^

Iffah Afeefah said...

erk komen berunsur kejam, perli dan jeles cmne pulak?

Asyila Zainuddin said...

jujur ckp kadang2 tu komen sbb org tu slalu komen blog kite.. tapi slalunye komen sbb entri tu power.. hehe.. tp kat blog2 femes cam fatin liyana tu, komen dlm ati je.. segan.. :P

Bila Ku Kata Cinta... said...

so, komenlah entry saya...komenlah.. (ayat memujuk...huahahaha)

leyzajamil said...

i am silent reader..tapi u r listed in my bloglist..keep it up bro!!

H.J said...

alang2 datang..tinggal la tahi..haha

ASaDa RyutaRo said...

komen bertegur sapa. komen menunjukkan respon kita terhadap apa yang orang tu tulis.

komen yang membina lebih best. tak membina sangat pun takpe, asalkan jangan komen caci maki orang lain, sudah..

namaakulynn said...

betul la komen H.J tu.haha.tapi tgok jugak la entri apa nak komen. =.=

Qaseh dalia adelia said...

kalau singgah mana2 blog mesti komen .. kalau tak dtg tu maknanya bz .. hihi apa2pun .. tak mengharap apa2 .. org memberi kita membalas pun ye jugak .. semua yg kita buat kena ikhlas tu yg penting .. n semua tu buat kita tenang .. eh melalut ke tidak kwkwkwkw .. aii ostad , syukran

bersama kak Es said...

komen utk erat ukhwwah :)

Mdm Biar Betul said...

no comment.... heeee

gedek! said...

ehem ehem!

bartHeafy said...

xtaw la nak komen apa...

nurdani said...

saya akan komen kat entri yang memang menarik dan boleh bertukar pendapat. entri yang boleh buat otak berfungsi dengan lebih jauh.huhu

Hanis MY said...

olos ado gambar rabu2 nak i like haha...

komen bilo sero nok oyak gapo2, olos sapa nok santau nah naka weh...

Anum said...

apa nak komen nie
hahahhha

mama comel said...

suka jd silent reader...sbb kdg2 tak tau nak komen ape...or takut pulak org tak boleh trima komen kita kan..tapi kalau entry yg seseorang blogger tu buat boleh tarik perhatian, mmg akan komen...

ape2 pun bak kata jiji, kita semua ni tetap sahabat..:)

anis aneesa said...

saya pown akan komen kalo komen sy diperlukan..err,mksud sy,entry tu perlukan komen dr sy..=)

izfanora said...

memberi respon dengan apa yang telah diutarakan oleh blogger.. :)

entry best, rugi lah tak komen..

✿ boonga_kecik ✿ said...

meh la komen blog aku.. plis plis plis. hahahahaha


Alamak. Terlanggar kepala botak dia!

d_LA said...

alaaaa..ramai je yg aku komen tp xde org bls..aku x kisah pun..aku kalo dh rs nk menyampuk aku sampuk je sesuke hati..

Syazwan said...

suka bila orang komen entry.
rasa semangat nak blogging.
kawe sero laa..

aimie amalina said...

kan2..betol! saya amat sokong~ terpulang la kan =)

cik pulau said...

suka komen..
asal singgah je mesti nak drop..
kadang2 tu dngan sedekahkan senyuman je..
itu pun kira komen gak kan..ahahha.^^,

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

biasanya kita komen entri sahabat2 kita...maaf..lama akak tak mai,2 hr kot tak mai sini.beruk ben akak ni menyakitkan hati..

ir prof dr alia rosli said...

hahhahaha, aku suke-suke nak komen

Sunah Sakura said...

aku komen "hurmmm..." pun ko nak bising2...haishhh... :p

^baju kurung^ said...

komen2 itu menghepikan. xkomen pn i ok jela~

kiera'sakura said...

klu yg aku tulih hahahahahaha je tue cm ner lak? hohohohoho....

James Alexander said...

komen apa saja... aku x kisah... kamu pon x kisah kan jiji...???

JIJI YU said...

saya tak kesah pon..ehehe

Eera Shera said...

walaupon setakat 'nice entry' tp aku suka.at least boleh buat kwn

komen ko byk la aku jeles

:p

saya bukan tomato said...

tak penah pulak aku komen ko ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved