ghaib.....

dah masok beberapa bulan berblog ni..dah makin ramai dah member2 baghu..tak mengenal jantina.status relationship..harta pangkat dan juga bangsa..maklom le aku kan ahmoi...ape pon makin hari berblog makin hepi je rasenye..

yang tak hepinye..aku makin heran..ke manakah hilangnya rakan rakan mase aku mule mule berblog satu ketika dahulu..kalo dulu salu leh bergeli geli ngan deorang..tapi sekarang deorang dah ghaib menghilang..tapi ye la aku paham..berbblog sekadar mengisi kekosongan masa terluang..mungkin ade yang dah belajo kat hutan simpan amazon..mane dok ade internet kat area tu..mungkin ade yang dah berkahwin..ade yang dah menimbang cucu cicit..ade yang dah mati..erkkkk ade ke???

ape pon..aku ridukan karya mereka..aku rindu entry2 mereka..aku rindukan luahan hati mereka..aku rindukan segala galanya tentang mereka..dan kamu kamu semua..yang hadir menghiasi indah ruang persahabatan alam blogger ini..aku ucap kan terima kasih atas segalanya..



bukan sekadar omongan kosong

27 comments:

sergeant keroro said...

terima kasih ostad XD

Iffah Afeefah said...

siape weh

wah rindu gitu

liyana said...

sedihnyo baco..

hmm..ade latu..dieorg ade kerja2 lain
x smpt nk update blog
jgn tiok deh..

Sunah Sakura said...

aku rindu nak bergeli2 kat sini... cici pun rindu dengan kembar dia yang menyampah kat dia..

Подтверждаю said...

as salam..
jiji ternyata tak cam langsung siapa pakcik. kah kah kah. Ok la. identiti baru. blog dulu sangat buruk.

rileks, semuanya datang dan pergi.
macam pakcik, tinggal 4 orang je dari blog dulu-dulu sampai sekarang yang masih stay rox~

ekeke~

apa susah. amik mp3, dengar lagu..bateri??


Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)

Nazzue said...

patah tumbuh hilang berganti... :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Keputusan Penuh (Live/Langsung) Malaysia vs Taiwan Pusingan Kedua di Taipei

Hanis MY said...

rindu-rinduan...sleke nyanyi lagu spoon..ahaha gura jah...

s.y.a.r.q said...

betol lah tu jiji.Kawan aku yg dulu-dulunye gile berblogging semua dah ilang.Tengok entry yang paling last dyeorg 1tahun yang lepas.

NOOR FATIN said...

tu la. kadang2 kawan dlu dah xaktif. hhee

nurul nadia nasir said...

jiji saya kan ade!hek3 ramai dah kwn2 dulu yg x aktif..

✿ boonga_kecik ✿ said...

sob sob. rsa sebak kt sini...

diana said...

akak pun perasan ada sorang dua yang selalu berblog dan saling berkomen2 dulu dah hilng ..
yang pasti akak tau depa sibuk..;

emieysandra said...

mmber2 awal blogging dulu sllu dikenang..tp kdg2, diorg lak yg dh mkin kureng aktif berblog..

Elyana Ahmad ツ said...

ji,aku kwn lama ke br?haha

zarazueyin said...

maybe dorang sibuk
awak pegi la jengok dorang dulu
tanya khabar :)

FasiHaH SupiaN said...

yg memula dgn aku masa awal2 dulu kawan2 aku,


baru2 ni je tetiba rasa macam ramai kawan baghu...


tenkiu le ostad

Cik Eliza said...

pehhhh!

ayat berbunga-bunga!

aha!

:D

maCy said...

nak ilang gak ar. bwu ji rindu

yad'z said...

wahh.. cam sadiss rindu2 jek entry ko ni.. geli2 lak aku bace.. hehehehe

KatekateKite said...

"mungkin ade yang dah belajo kat hutan simpan amazon..mane dok ade internet kat area tu..mungkin ade yang dah berkahwin..ade yang dah menimbang cucu cicit..ade yang dah mati..erkkkk ade ke???" <-- part nih sangat menggelikan hati! HAHA....


part nih, kite ade lam senarai kerinduan tu tak??? --> "ape pon..aku ridukan karya mereka..aku rindu entry2 mereka..aku rindukan luahan hati mereka..aku rindukan segala galanya tentang mereka.."

James Alexander said...

mereka merindukan hal lain kot buat masa ni... nanti mereka dtg la balik tu...


tapi kalo yg dah masuk hutan tu mmg x leh buat ape la... hehehe...

qasehraihan said...

nape tetiba sahdu ni ostad??hehe

kokser kokdam said...

weh.. aku masih wujud jie..

kokser kokdam said...

siap ngepeng mu lg neh..

http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/07/blogger-otai-pilihan-saya-adalah.html

hohoooo

kiera'sakura said...

ku bersama mu... (follow abg kuning.. hemo hemo hemo)

ghost writer said...

ada yang datang ada yang pergi terus...semakin lama berblog semakin faham situasi nih.

[sutera kasih] said...

pun merindui rakan2 blogger seangkatan dulu2 sekitar 2008-2009..smua dh hilang :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved