vlog aku yang kedua...






p/s
takyah komen pasal pitching lari..kang aku sentap..




bila hujan berhenti
pelangi muncul kembali..
ku melihatnya dengan penuh rasa senang hati..

ku cuba menggapainya untuk simpan dihati..
agar ia bersamaku kekal abadi..

ku ingin bersamamu selama selamanya...
oh pelangiku

ulang kali kedua..
walau kau tiada di mata
kau tetap dihati..
oh pelangiku..

oh oh oh..
kau penyeri hidupku..
selama lamanya...





bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

UNA budak BAEQ said...

kemainnnnnnnnnnnnn sejak sejak femes nih kan .ang ang ang doraemonmonn . lagu ciptaan sendiri ke hape ?


*derr pitching lari derr berteraborr. sila sentap.

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji....

Oh... Apabila inchik Jiji cuba mendendangkan lagu, maka gegak gempita la petir sabung menyabung bak halilintiar memecah Bumi...

Sunah Sakura said...

awat aku tak dengaq apa2??? owhhh... tak abih loading lagi... :p

Mat Gebu said...

Salam ostad jiji - oo ni lagu doraemon lemas eks...pcm kalau pitching2 ni semua pcm tatau, kalau water pitcher aku tau lahh..apa pun anda layak ke peringkat seterus nya, jumpa di Siam nanti..okehh..syabass beteh!!!..tanjaatt jiji!!

Eyrique Ettiqazz said...

melodi lg doraemon...x sangka r ko punyer sore mcm ni,boleh tahan kasar n garau....ingat kau ni mulot becok sore mesti terkepit-kepit..

i'm ezza haniza said...

sedapnye! tak tido aku dgr!

Ameena Muktar said...

haha...who is the singer? mau gelak je rasanya.

Rozuan Ismail said...

haha.pitching lari.haha.

suara bass giler.

p/s Doraemon versi cumel =)

Anonymous said...

OMD! (^o^)
berat nanang do ostad kito ni..
kuakakakakakakakakaktua punya suara da ustad...
nk2 suka ag..
hakhakahkahakhahahahahhahhahahahahahahahaahhaahahahhahaha..
gapo tjuk lagu ni ea?nk g search ea..ahakhahahhaha!

gapo2 pun,gua totap sokom lu bro!

seqian,wassalam:)

Подтверждаю said...

as salam..
wah!
hehe macam kena menyorok dalam tanah. rimau pun datang weh!

ops! boleh berlatih lagi kan. usaha! usaha!

=)

FTR said...

aku baca lirik dia je dah buat aku tergelak-gelak..

tu belum lagi aku dengar sore dia..

hahaha..

apa-apa pun adik jiji..
smoga berbahagia dengan sang pelangi mu itu..

akak pun nak ada sang pelangi jugak lah.. hahaha..

philsof-Najwa said...

Hanya mampu menggeleng-gelengkan kepala saje..-.-"

Tapi lirik lagu dan meletop da.best!

sergeant keroro said...

hahaha, ang ang ang XD

Jiejah Gorjes said...

kihkihkihkih ostad jiji nyanyi lagu doremong kihkihkihkih guling2 dowh!

liyana said...

ERK..
what the name of tiger is it?

Anisa Hang Tuah said...

hehehee

okey la tuu

:D

kokser kokdam said...

jie, besdey aku lepas dh..

Erin Azizan said...

gojesss la lagu ko ni...

FTR said...

kasi aku gelak kejap..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

penat arr.. senak perut aku.. hahaha.. adoiyai.. jiji..

yang tadi aku baca lirik...

kali ni aku dengar plak..

ermm.. ok lah..

sila cuba lagi untuk next audition yer..

hahaha.. XD

FasiHaH SupiaN said...

siap ade vlog lagi kawan blogger aku no soghang...fuhh


ang ang ang tottemo daisuki, doraemon.hehe

kiera'sakura said...

terus segar mata aku dgar ko nyanyi jiji... hahahaha :D

^baju kurung^ said...

haha
tak sangke sore ko sedap bak buluh betung.
msti doremon trharu dgr ni :p

ghost writer said...

lirik dan lagu tuh buat sendiri ke ostad?not bad lar.kalau percubaan demi percubaan aku yakin semakin molek..hihi

miza said...

wah..dasyat ar ostad jiji lonih..nati wat lagu yang melodi dragon ball n naruto plok deh....

rafiq said...

peh sedap gile. meleleh air hidung dengar.haha

ecah mashuri said...

pehhh....ang ang ang.doraemoomom..

ji.demo patut g af.tp saye af xdok dok.muahahahahah

missSenget said...

serius suara ko buat aku tak tido malam..

menci laa ai kt yuu..

ai nk tido tau..!!

vampire's lovex said...

jiwang kemain lirik......mengantuk aku. hahaha

Iffah Afeefah said...

aku tak rase ko y nynyi

mne ko cri lagu pelangi ni

best pulak dengar

Jue said...

Aku dgr sora ko wat aku tringat tomok newboyz time diaorg memula start nyanyi hihihi

Vid to cool doe

Hanie_Dew said...

comel video ko. hihihii.
comel jugak dgr ko nyanyi. aku tak expect muzik tu muzik doremon. kreatif bangettt..

アヌム ちゃん said...

nice gak soreee..heheh

Saiazuan said...

hahahahah xD doraemon~

Lea Isnawi said...

pandai ko reka lirik
tapi nanti mesti doremon g serang ko
ciplak muzik die
hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved