tunjuk le anu engko tu...

i luv u more than no saranghye....lagu dari RAIN penyanyi korea dok berdendang kat radio kete..tetibe ..ceyt..awek kain terbelah memakai baju kebaya melintas jalan.body ala kerengga bunting...tetibe member aku bersuara..
pusat tu bang..

"bagi aku le..laki ke..pompuan ke..yang mane dok tayang aurat deorang kat orang awam same je ngan tunjuk anu deorang kat orang ramai..yer la..aurat ni mane ade pembahagian macam najis..kalo najis tu ade la najis berat..najis ringan2..najis geli geli..aurat ni kan sumer bahagian aurat tu same je..anu pon termasuk dalam aurat jugak..jadi kalo dah terbukak satu aurat..jadi deorang ni cam telanjang le jugak..ceyt"

"tapi deorang kan malu nak tunjuk anu tu...???"

"jadi tang mane yang malu tu le aurat deorang..kalo kate lelaki tu kepala lutut die berkudis..berkurap berkusta..kompom2 die takkan pakai seluar pendek..pompuan pon cenggitu jugak..cer try rambut deorang tu ala2 rambut kak limah.kompom bertudung lingkop..."

"ni satu lagi soklan..najis geli geli tu aku takder belajo pulak sepanjang belajo feqah...ape tu weyh"

"taik gigi..taik idong..taik telinga..terkicit.."

huk aloh......

p/s
makaseyh kepada blogger2 yang bagi pendapat kat entry sal islamic kapel semalam..ekeke...



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

d_LA said...

ngeri pulok baco tajuk demo neh..erkk..kalo sume pk gitu xdokla hok seksi meksi kam ostad

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

entah la jiji..nak2 yg suka pki kain belah.nampak tak nmpk..haram tak rama..sure haram la..aduhh.suka je tayang aurat.pelik la

kokser kokdam said...

weh, tait idung, kalu leset atah dahi, smaye sah lg.. buke najis!

hahahahaha

Rozuan Ismail said...

wan nak tergelak bila ada org kata korek nidung bstal wuduk.erk.batal puasa la.

FasiHaH SupiaN said...

satu linear equation yg....superb gak la.huhu

hmm, mungkin mereka belum habis belajar bab aurat agaknye. =.=''

sergeant keroro said...

kicit!! haha XD

Az-Zahra Fauzee said...

adeh, gelak guling2 bace entri ni...
tapi, betolla.. da tak malu sangat, bukak jela sume...
alang2 menyeluk pekasam, biarlah sampai ke lengan.. :P

♛ Azie Azra ♛ said...

jaga pusat anda..haha..nape org tak bising sgt psl aurat lelaki ek? asek pompuan je kena..huuu

James Alexander said...

kehkehkeh... kepala lutut berkurap...

btw, masa gadis badan kerengga bunting berkain belah tu jalan depan kamu, kaki die berkurap x..?? hehehehe....

ghost writer said...

nah satu pukulan yang sangat bagus..tidak menyakitkan tapi menyedarkan sedikit dari itu..

qasehraihan said...

akhir zaman ji..huhuhu

✿ gadis biasa ✿ said...

@jiji
pakai tudung tapi pakai kebaya terbelah
cmne tu..?

Iffah Afeefah said...

diorang pakai tdung utk syarat ke

liyana said...

haha..like ostad..
dh jd perkare biase dh cmtu..
semoga dibukakan pntu hati utk mnutp belahan kain mereka..
ostad pn jgn amik mase lme ngoknye yer=D

Подтверждаю said...

as salam..
ahahaha
biasa der jiji.
depa belum belajar sampai phd bab aurat. pernah kantoi paper pendidikan Islam la tu??

erk

diana said...

bawah terbelah..
atas ketat..
nak tunjuk kat orang la tu..

yad'z said...

bebudak sekaranggggg
tak kurang jugak yang dah kaum mak2..
sebok nak nayang jugakk..

Sunah Sakura said...

nape aku tak perasan entri ni? baca kat iffah baru tau ade entri ni..hahaha

Syakir Rahman said...

stuju

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved