gurauan ngilu

ini adalah antara sukan yang paling mengilukan jiwa raga dan menguji ketahanan mental..tapi aku rase kalo geng2 aku mase sekolah dedulu masok game ni kompom2 lepas dengan jayanya..teringat pulak mase dok kat sekolah berasrama penuh zaman memude dulu..

kalo dah beboring tahapa gabang..kompom tetek tetek bakal dicari untuk dijadikan mangsa..kekadang tu dicubitnya tetek tu sampai ader yang mengalirkan air mata..walawey..pedih tak terkata weyh...kalo bebudak yang suke bebeno membuta awal malam..esoknye akan bangun dalam keadaan yang  amat pedih..bilemana putingnye di kepit dengan pengepit kain..ceyt..aku pernah jugak kena beberapa kali dengan senior..nyesal rasanya dok gurau gurau cam tu....kesannya sampai ke hari ni terasa..


bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Nurul Jannah said...

sengal wey..hahaha

Iffah Afeefah said...

erk memang terbaik

sakit ke

Atiqah Sa'ahiry said...

dah boring sangt, xde keje..tu yg pelik2 jadi mainan..ahahkz

KuNanGKuNanG said...

ish3x...gurau kasor ye...?

cucu umie said...

kehkeh...biaselah dekat asrama..mcm gitu lh..

aimie amalina said...

aiyaaaaak~ game jnis ape nih...heee

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. ade gak game camtu ek.. macam2.. :P

laskar pelangi said...

baca dalam keadaan malu2 kucing =D

~eZmALiZa~ said...

eeeiii...seram gile!!

tu kalo laki...pmpn lg seram! ngekk!!

zie_ira said...

erkk,,camtuh pon boleh eah,,=='

Rozuan Ismail said...

amboi,kena ragging sampai macam tuh sekali ye.

bersama kak Es said...

kitaorg kena ragging gak.. rendam kan junior dalam kolam air... wakaka

sergeant keroro said...

oloh, cubit kopek sikit jerit doh. supo ponde, hahaha XD

p/s : bukan ayat aku, ayat cter kongsi :p

gedek! said...

uncle sampai sekarang suka cubit tetek...

lalala

ayanuts said...

he..he..sakit kkowowtttt

Sunah Sakura said...

errrr...

shiema sufian said...

no ideaaa

kiera'sakura said...

hahahahaha.... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved