in relation sheep

"sayang2..ape kata kita tukar stetus relesensheep kita kat fesbuk..bior jadi in spesel relesensheep with sayang...bior satu alam semesta ni tau..yang kita sedang bercengkarama..sayang milik bi..dan bi milik sayang..kalo boleh ngan mak apak sayang pon bi nak wat family relesensheep..jadi apak mertua dan omak mertua.."

si awek menjeling sambil mencekik sebijik cengkodok..

"takyah la bi..kita bukan lagi milik sape2 pon..kang tetibe break.warkah berlagu pilu..ku sangka hujan sampai ke petang tetibe panas ditengah hari...wat malu muke je dok wat havoc belum jadi ape2.."




bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

i'm ezza haniza said...

kahhkahhhhhh..relationsheep la sangat!

H.J said...

sbab ni nak relationship nga orang lain la tu..hehe

SoLy SoLicious said...

jgn nak ber"relationship la sgt" pesan mak sy tergiang2,...haha

puan nina said...

hahahah...nanti gaduh set single pulak.adeh

liyana said...

haha..relationsheepla sgt..

Bella Bell said...

in a relationship with muhammad nasuha.. hahahahhaa!!~



^^

♛ Azie Azra ♛ said...

giler kejam. blum pape pk break da. eceee. si lelaki tu setia ke tidak? haha

Aliza Zeke said...

hahahaha..siot jer.

bersama kak Es said...

tunggu dah goncang tangan kadi sok... goncang lah FB tu sampai gegar pun tak pe :P

d_LA said...

aku ingat saje2 nak ubah la status aku biar sume komen ckp tahniah..haha..

ji, aku nak alamat rumah la, bukan email..apedaa ostad ni..

Hanis MY said...

Ji weh comannyo cicim thus eh eh ado gewan doh ko tow

kechixx said...

emmmmmbeeekkkkkkkkk...hahaahah..

Kalamhati said...

hehehe ramai je yg buat status tu kt fb..siap tayang gambar2 berdua-duan dengan bf or gf pun ramai..haduyaaii

NOOR FATIN said...

selama aku kapel dgn faiq, walau kitorg gado teruk mana pn belum penah cancel status kat fb. hehehe.

tapi xde la sampai nak list mak ayah dia sbg mak bapak mertua. grrrrr. hahaha

Qaseh dalia adelia said...

ngate aku le tu

intan.maisarah said...

fuh,

aku nak wat status "married " terus

senang

A.s.t.i.n.a said...

best pe in relationship...
pasti org lebih suka ngorat nak try...
untung sabut timbul ye dak..

Iffah Afeefah said...

skong ko ji

erk ko beli makann pe je

yana,, said...

then,, ape smbgn crite ni??
nk thu jgk ape rnspond bi lpas syg dy tuu ckp mcm tuu,, buat laa siri kdua,, plis2!!

yana,, said...

then,, ape smbgn crite ni??
nk thu jgk ape rnspond bi lpas syg dy tuu ckp mcm tuu,, buat laa siri kdua,, plis2!!

bedpet said...

hahaha. in relation with sheep. mbeeekkkk :D

Подтверждаю said...

as salam..
okeh. tak faham bab relation sheep.
haha~
single is simple~
=p

Подтверждаю said...

as salam..
okeh. tak faham bab relation sheep.
haha~
single is simple~
=p

FasiHaH SupiaN said...

kawan2 aku pantang bila status bertukar...fuhh

tomato said...

kutuk aku le tewwww . ahah

kiera'sakura said...

ko mcm tau2 jer apsal aku ngn pelangi aku xnk berstatus kt fb...

eh tetiba aku de pelangi.. hahahaha

cik pulau said...

perlu ke?? hahaha

Ainul Hayat said...

Mujur aku ngan ehem-ehem tak wat camtu....kitorg risau andai kecundang di tgh jln...huhuhu...kalo da kawen.....selesai akad nikah cepat-cepat aku nk gi bukak lappy nk tukar status "Married with Ehem ehem"...aci x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved