ketol ketolan

Lelaki mane yang taknak body deorang solid molid..ade ketol ketol tang paha..perut ade enam packs..dada bidang..lengan berurat..tengkok besor...halkum nampak tajam..bile pakai baju nampak cam tough..lelaki mane yang kata taknak tu memang tipu le..

Tapi..pompuan lak..tak ramai yang minat ketol ketol ni..kekadang sampai naek seriau pompuan dok tgk laki laki yang ketol ketol..tapi yer ke camtu?..aku rase punye le seksi kalo laki ketol ketol..body ala2 player bola..yer tak.tapi tak ramai yang aku jumpe bernafsu kat ketol ketol ni..ade yang minat chubby..ade yang minat cekeding..ade yang kata lagi boroi lagi comel..macam macam lagi leww..

Tak kira la camne luaran kita..yang penting kesihatan kena jaga..body ni hanya pinjaman sementara..nak pulangkan balik barang pinjaman mesti kena anto dengan keadaan asalnya ye tak...
Published with Blogger-droid v1.7.4



bukan sekadar omongan kosong

30 comments:

zieyra chomot said...

salam .. morning . abg jiji . saye salah sorang gurl yang takot tgk org bdn ketul2 ni . haha . mmg lha nampak macho . tpiii . ade yang menunjuk ngan pakai baju ketat . takot plak tgk . huhu . bile jln sblh ase jln ngan bodyguard bkn kawan . huhu .

siti kektus said...

owh. memang tak minat ketul2.

asal perut tak buncit, cukup lah. haha ^^

FasiHaH SupiaN said...

taste org lain2, ada je yg suka lau body ketul2, ade yg xsuka...tp sihat tu penting...

deeya said...

takot aku badan ketol2 . terlebih kuat pulak aku tengok . seram ! asal nampak macho agak2 kuat nak angkat aku okey la . bhahahaha !

Kalamhati said...

huhuhu ambo tk brapo brehi tgk..

teringat masa nak ke sekolah 3 hari lepas..ada ayah budak dtg hantar anak dia..badan mcm malik noor..bila org ramai tgk lagi la dia kembangkan dada dia..huhu apa ke hal la dtg anta anak smpi kena tunjuk body gitu..

toksah la pakai singlet kot dtg skolah..pelik org nengok..huhu

Aya Ariel said...

katol2? lg chumel perut lapis2 macam papan lapis..
laki aku perut berlapis..i loike !!

najihah sahami said...

erk.xsuka body lelaki ketul2. takut...huhu

SoLy SoLicious said...

ketol2 yg ok, ok lah..yang terlampau 2, eeeuuwww....tak sggup nak nengok...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam jiji.akak pun tak minat lelaki ketol2.hubby mmg tak minat mengetulkan body.lagipun bdn dia bkn kering melidi pun.ishh ngeri ooo.lg pun susah nak maintain ketol2 tu

**::CIKNUURUL::** said...

xsuke ketol-ketol,.huhu,..

kiera'sakura said...

ketol2 aku x bpe minat.. tough mcm aren aziz(cm mane ntah eja nama die) tue aku suka..

sleeping_maniac90 said...

npe la laki mst nk 6 packs???
(geleng-geleng pale)...

Scya Lollita said...

ak suke wey ak suke . hahaha
seksi douhh aww aww

sergeant keroro said...

body keding tapi sihat, tu yang best XD

p/s : blogger droid tu, haha XD

i'm ezza haniza said...

fyi , saya sangat suka lelaki badan ketul2! tapi jangan nak ketul sangat lah! hhaha,,disebabkan saya bersaiz agak small jadi saya rasa secure bila dengan orang besar dr saya! heheehe

James Alexander said...

ketul2 nampak cool... hahaha...

Aliza Zeke said...

den pun tak minat sgt org badan terlalu ketol2.

Umie Artoqiemie said...

halkum tajam aku suke.

ketol2 x main.

kak ude said...

agak kegelian tgok laki kalu ketul dye byk sgt..kalu ketul y sikit je timbul..okey la

Hanis MY said...

ji weh kawe dop minak la denga abang ketol nih...takuk wehh...

bersama kak Es said...

ketol2 masa muda okeh la... dah tua esok ketol2 dah tak pandang, takut2 jadi cacat..
syukurlah dengan apa yang ada :)

cucu umie said...

tidak kisah pon bntuk badan kita yg pasti badan tu hanya sementra bukan? hehe y pntg hati kita

Anonymous said...

"Tak kira la camne luaran kita..yang penting kesihatan kena jaga..body ni hanya pinjaman sementara..nak pulangkan balik barang pinjaman mesti kena anto dengan keadaan asalnya ye tak..."

hurm..gua jd tepikir bila bca quote kt ats tu..cm ne plop ea kalo kita mati japgi kita wt wasiat nk derma organ..dituntut ko dlm islam?certain ore oyap xpayah wt gtu sbb tkot sakit mayat...so gapo kato ostad ea?huhu+.+

jdnya,bley dop lu wt entri utk isu ni plop?hurm. . . . .

oke,sekian wassalam~

cik pulau said...

kekadang.. sendiri tertanya-tanya..

gano la laki wat ambo suko..lalala~

Iffah Afeefah said...

aku takut jgak

haha

org tk pandng rupe kan?=p

ghost writer said...

stop hate ur body..

yang penting sihat bro.

cimOt said...

yang sedang2 saja....hihihi

haiiiii...rindu giler..lame giler xlepak sini...

d_LA said...

aku nampak ayat paling last jer..
"published with blogger-droid v1.7.4"
nmpk sgt aku lamo x msk sini

Sunah Sakura said...

bila orang tu guna HTC Desire HD...

Qaseh dalia adelia said...

suka pandang org ketul2 tapi takut kalau bersuamikan org yg ketul2x .. hahahahaks lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved