lawak la tu konon...

antara penyumbang terbesor kepada kesewelan..ke'bengang'ngan kepala hotak seseorang..dan jugak penyumbang kepada mencanaknya nafsu amarah seseorang ialah orang yang suke bebeno melawak bangang tak mengira tempat masa dan tak pernah langsong memikirkan sensitibiti dan kredibilitit liabiliti seseorang..

bukannya aku nak kata tak boleh berlawak bangang..tapi adakalanya bior bertempat..kalo sampai tahap mase member dok mencebok boleh pulak engko pergi men'3gp'kan die..yang tu memang dah betol betol bangang..mau merajuk yayiikkk die nak kuar laen masa..takker susah tu..takpon member dok tido ternganga..engko pergi suap ibu jari kaki engko ke..pergh heaven..

bak kata pepatah aristotle..'there's a thin line between being funny and being super annoying person'...buat lawak berpada pada..jangan sampai dihempok kepala..sekian wasalam..



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

sergeant keroro said...

orang ganu kabo,

"gura babi kakah ni"

dop pon

"gura bewok la natang ni"

ye dop??

hehe XD

ch!natsu said...

err.. err..~

cik pulau said...

betol2..
baso gong..

errr..
larikkk..

Mutiara Bernilai said...

erk,,

ostad jiji dah mara,,


hu~

takut,,

Sunah Sakura said...

aha..betul2..kadang2 time serius pun nak melawak... =.=

Iffah Afeefah said...

erk slalu tak kene mase

lelebih pulak kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..akak rasa nak pangggggg jek org yg camtu

FyzaLovato said...

tu la, dulu kat u ada classmate pegi rembat towel membe laki then rakam dr atas. april fool la kunun. dah giler bangang teruk tuh.huhu

Kalamhati said...

oghe klate kato 'gugha bewok'..huhu

James Alexander said...

buat lawak mengarut tanpa kena pada tempatnya mmg layak kena hempuk dikepala...


sekian...

nak ajak hempok kepala beliau yg mengarut tu, ajak aku skali...

dang intan duka said...

tepat sekali..
kang tak pasal2, dahi bertelur..
hahha

peace

alexa yussida said...

aku suka pepatah pakcik aristotle tuh...btw blog ko makin cun lerrr :D

siti kektus said...

hm. orang tu eksaited terlebih la tu. ;)

cimOt said...

aku setuju bebenor..

don't make me angry,
because my face looks sooooo scary..
grrrrrr..

Umie Artoqiemie said...

uro kasaq na..

ir prof dr alia rosli said...

emmmmmmmmm

diana said...

lempang je!!

Pembunuh Tanpa Bayang said...

jangan cari pasal,sudah.

cimOt said...

eh2.. jap2..semart la header baru!!!

^baju kurung^ said...

bg flying kick satu!

kiera'sakura said...

apsal aku rase entry ko nie macam lawak jer...

aku dok gelak2 nie.. huhuhuhu

アヌム ちゃん said...

aa betul tu, lawak biar bertempat kan..kena sesuai masa dan ketika.chewaah.hee

vampire's lovex said...

kena prank ke ji ???

nk melawak 24jam memang mintak putus kawan je tu... hohoho

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lolly pun suka lawak tapi lawak sopan, eh boleh ke ?

blog-tips-kurus said...

agak-agak le.. 'berfikirlah dulu akan akibatnya, sayang-menyayang sesama insan, hormat..'

(tetiba je teringat nasyid itu..)

HEROICzero said...

dan bila dimarah , dia akan gelak macam tak bersalah .

sigh .

saya bukan tomato said...

berat nanang r

Edy Zaidi said...

sabar bro..sabar

apik pehe said...

tengah marah ni mesti da terkena kan...huhu..sabo2

belogkiter said...

betul tu neslo

♛ Azie Azra ♛ said...

OK SAPEKAH MANGSA? KALAU JIJI YU. TAK KESIAN SGT. HAHA

yad'z said...

hahaha... " lawak bahlul!" annoying woo~~~

Faaein Talip Roy said...

mesti ko yang kena kan.. tu yang hot semacam aje.. aku baca pun ada aura marah..

FasiHaH SupiaN said...

yg ni memang so true..melawak biar bertempat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved