pakcik mat gebu nak berskandal ngan aku le tuuuu...

bak kata pepatah melayu kuno...orang berbudi kita berbahasa..orang bergeli geli kita bergumbira...jadi apa kata moh kita cube bergeli geli dengan packik mat gebu..patot le sepanjang aku ber out stesyen sejak dari pagi tadi asyik terkentut kegumbiraan je pon..dah tu pula bulu idong ni asyik luruh ke tanah je..ghupenye..PCM dok berskandal dengan aku secara senyap2..ceyt..lebiyu lorh..nanti masakkan saya nasi arab ek...


Kalau nama penuh dia kan main sedap "Mohammad Azizi Azahazuhari" tapi nama geli2 dia "JiJi"...Waa, mati2 pakcik mat ingat "ah moi"..rupanya..sambung sini..

ghupenye..PCM dok ingatkan aku ni berjantinakan pompuan yang berspesieskan ah-moi bangsa tiong hua ghupenye...huk aloh.tapi rakan rakan taulan sekalian..jangan bimbang..setelah diteliti dengan baik..aku yakin aku masih lagi lelaki sejati..

ape pon korang korang sumer totap sahabat aku..geli geli...

p/s
pakcik mat ada anak pompuan tak???ekekek



bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

^baju kurung^ said...

kembang letuww

Mat Gebu said...

Hahah..ada sorang. anak dara umur 20... nak ke?..

♛ Azie Azra ♛ said...

betulll! nama dekat2 amoi da tu..agaga

Sunah Sakura said...

anak dara pcm ada la...ahahhaha

cik pulau said...

hahhaah..
terkentut memang gumbira..
suka ati nampak kene promote dek PCM tu.. hahaha.


psstt..meh la dtg tgk pakcik.. kot la blh berubat.. cam pelik je sakit dia tu.. huhu

sergeant keroro said...

PCM dah promote anak dara dia tu, hehe XD

✿ boonga_kecik ✿ said...

sy pn pikir mcm tue gak dulu. haha.

niena shopping2u said...

hehehe,, smpat lgi tu

Faaein Talip Roy said...

apa lagi jiji.. pakcik mat gebu dah habaq tu ada.. cepat2lah masuk meminang.. hahaha..

Starcapricorn said...

rezeki jangan di tolak.

liyana said...

kak jiji..

diana said...

cik jiji???
miss jiji???
ayu je nama..kan??
hehheeh

Anisa Hang Tuah said...

nenek jiji..

Bella Bell said...

hahahhaa.. uncle mat dah tawar kan ke ko tu jiji.. pe lagi.. keh~keh~keh~



^^

Raden said...

name cam aweks...rupe cam bangla

James Alexander said...

bergumbira la kamu jiji... jgn gumbira sampai semua bulu idong kamu luruh dah le... hehehe...

yad'z said...

hahhahaa,... ko tukar sajja nama ajijah weyhh... kihkihkih

Rozuan Ismail said...

ah moi jiji manyak cantik.kih kih..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

keh3...br perasan ke entri tu jiji?wahh pasni rajin la jiji lawat blog anak dara CMG kan?

MerLe said...

suka la tu.. pakcik mat gebu dah bg can tu..haha

Edy Zaidi said...

hai...cik jiji, boleh berkenalan...hahaha...lol

vampire's lovex said...

hahaha amoi..kah kah rasa nak gelak guling2 kah kah

siti kektus said...

amoi la sangat ni, ;)

kiera'sakura said...

berbapak mentua PCM la pulak ko lpas nie..kihkihkih

Iffah Afeefah said...

gatai hahaha

weh ko tggi sgt..mmgla tk smpai=P

Подтверждаю said...

as salam..
ah~
datang seru tuh!!
jangan lupa jang! jemput pakcik.
ekekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved