terpaksa diprivatekan..

huk aloh..blog terpaksa diprivatekan buat seketika waktu demi merelisasikan impian melihat blog bermekap mekap..dah menjadi dah sikit.tapi terpaksa diberhentikan seketika waktu jugak prosesnye..disebabkakn designer aku menghadapi situasi situasi sukar bersama sambungan internetnye..jadi kalo tetibe private tu paham paham le ek..maknanya dok tengah mekap2 le tu...dah siap nanti..die jadi open tu ollzz balik..takkan le aku nak private2 kan blog ni..sayang korang lebih kot..


cenggini le ghupenye blog aku kalo dah siap sepenuhnya lepas ni..jadi kalo tetibe jadi blog private ke hape..awak awak sume jangan sentap sentap ye..sedang dalam proses pemekapan le tu..sape sape rase nak mekap blog ke..nak header percuma ke..boleh wat tempahan kat die ni le..

klik2...
header free je

full design RM 5 hengget je weyh..murah gaban tapi kaw kawnye....



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Iffah Afeefah said...

header da jadi tu ji

br nk puji kalau ko buat sndri

npe tak tyg gamba ko konon ensem tu=P

bersama kak Es said...

ji ...rindunya header kete tuuuu

H.J said...

belog lu mmg lawa la ji,,muhaha

Bella Bell said...

pehhhh.. comel blog ko.. aku jeles! aku jeles! hahahaha!!!~

Hanis MY said...

aduhhh kawe nok mekup jugok la...

Niena Pengembara Ilahi said...

owh yeke, nk try la camni :D

Syazwan said...

kemah header baru demo :)

laskar pelangi said...

bestnye ada gue yang leh tlg mekapkan blog...

James Alexander said...

giler rajin jiji nak mekap blog...

Faaein Talip Roy said...

wah.. cantik tu.. jeles aii..

UNA budak BAEQ said...

benci gua dtg blog lu .
=..=

liyana said...

wah..mcm berminat..

MerLe said...

hOho~ patut la... aku ingt ko dh menghilang ji.. nasib baek ada lg..

qasehraihan said...

waaaa...terenyer dia bemekap..tingat a kat header kete dlu tu..

Alin Hassan said...

sampai hati nak private..:'(

ghost writer said...

dan ia ternyata lebih CUN woooo....

vampire's lovex said...

pakai contact lens tak ji ?? hahaha...

header semat tuuu..nak milo satu !!!

kiera'sakura said...

cantik header tue

HonEyBuNNy said...

patut la xdapat buka blog ko tadi..hehe..

nice...;-)

Подтверждаю said...

as salam..
wwow! cool~
boleh cuba tengok mana yang berkenan nak buat. blog pakcik pun buruk jer. kena mekap juga. hehehe

FasiHaH SupiaN said...

simple and cool.....

cik pulau said...

wewitttt..
cun siottttt...
jelez neh..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved