boroii

yer ke perot yang boyot ni nampak cam kiut miut ibarat patong angry bird terlebih kapas???hapekebeno nye boyot ataupon simptom perut maju kedepan itu kiut pada pandangan wanita wanita murni..maka apa gunanya kami para pejantan tangguh berusaha untuk membentuk perut kami berpetak ala2 petak sawah..

PERUT TERTONJOL KEHADAPAN atauapon PTK..merupakan simptom yang banyak menyerang para2 lelaki yang sudah pon mendirikan rumah tetangga..namun ianya tidak berlaku pada semua lelaki..ianya hanya berlaku pada sesetengah lelaki yang sudah berkahwin sahaja sehingga ada yang menyangkakan mereka bunting kembor sembilan...namun begitu..untuk mereka yang sudah pon berkahwin dan beranak pinak..mereka tidak perlu lagi bimbang..kerna mereka sudah pon berpasangan..untuk pasangan berkapel..haaa yang ni aku tak tau camne status deorang..adakah mereka menyukai pasangan kapel cintan cintan mereka berperut boroi ataupon tidak..

pada hemah saya..boroi atau tidak boroi..ketol ketol atau bulat bulat..ianya terpulang pada diri masing2 untuk menilainya..dan tak salah rasanya kalo saya mengatakan bahawa cantik..kiut..miut..kawaii..comell..itu adalah subjektif..ada sebarang bantahan?????

p/s
antara tips yang diamalkan..
mandi dulu sebelom makan..
jangan minum mase dok tengah makan..lepas makan pon jangan terus minum air..



bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

chiLleD...!! said...

eee...sngat xsuka laki perot boroi..huduhhhuhuhu

H.J said...

suka je kalo tengok perut tuan belog jadi boroi

Atiqah Sa'ahiry said...

hahaha, itu bukan tandanya bahagia ke,...selepas kawin PERUT MAJU KE DEPAN..kelakarlah H.J

Afikah Aziz said...

aurat la huhu

diana said...

geli la tengok...
ada cacing ke apa dalam tu??
tak suka langsung lelaki boroi...

Munna said...

mak ai...ni dh mcm nk meletup dh...xsuka lelaki boroi...bkn je huduh tp sarang penyakit

intan.maisarah said...

aku harap
bila ko dah nikah nanti
ko tak alami keadaan yang sama

cik pha said...

selalu borai ni lepas kawen hehhe bahagia hhehe

asnizaziz said...

bukan PTK la..tapi PJK (perut jalan ke depan) bukan bawak badan tapi bawak perut..huhu

fairuz said...

semoga kau tidak boroi selepas kawen. ameen.

Ieda Al-Habsyi said...

boroi itu seksi, kahkahkah! :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

scroll lelaju pic boroi tu..haha..

cantik tu sbjektif..sngt setuju..

Niena Pengembara Ilahi said...

banyak cacing nie

Niena Pengembara Ilahi said...

banyak cacing nie

Iffah Afeefah said...

erk dasat la ji

ngat pempuan mengandung td

wakaka sume y tak ley wat aku buat haha

gedek! said...

mana kamu dapat gambar uncle yang ni...?

huh!

kiera'sakura said...

petua petui ko tue dh slalu aku amalkn... :D

Asyila Zainuddin said...

ce bayangkan, kalo belum kawen dh boroi gitu, pas kawen mesti double boroi kn.. kekeke..

Umie Artoqiemie said...

kawan aku pong cakap ,
mandi dulu sebelum makang

NOOR FATIN said...

boroinyaa. hahaha dasyat

Qaseh dalia adelia said...

besar bapok perut hihi

hencik kyle xboroi .. sekian tq

Afuan Shah said...

boroi sebelum nikah mcm tak bole terima sgt.hua3!!
tapi nak buat mcm mana..asala tadak penyakit..alhamdulillah..

pasal tips!!saya setuju sgt!


http://loadingmode.blogspot.com/2011/08/merdeka.html

James Alexander said...

boroi itu tanda kemewahan... hahaha...

izfanora said...

tak elok sgt sbnrnyer..

dulu time sek, ada ustazah pernah cakap, "nabi kata, janganlah sampai bila memandang ke bawah, xnmpk kaki. tpi nmpk perut. dan janganlah perut melebihi dada".

xingat sangatlah ayat dia. tpi, kira jgn camtue lah..

waallahualam..

Suhaili Sarif said...

tutuupp maaataaaa...

PEAH said...

lepas sahur pun hgn tido smula :)

nurdani said...

untuk tips tu sangat setuju.elak buncit. and lelaki yang buncit selepas berkahwin tu maknanya bini dia rajin masak n masak sedap. nanti aku nak bagi laki aku buncit jugak.kih3..

miszlullaby said...

sedut je lemak tu gune laser sekrang ni.kekeke...

aimie amalina said...

sumeeeeeee lelak harus bace nih dan amalkn tips tuh!
hehehe =)

sergeant keroro said...

bukan ke PJK?

perut jolo depe. HAHA

tomatokering :) said...

haha lumrah . ko dah kawin nnti boroi gak . lalallalal

MerLe said...

gambar sape la tu..

ch000tz axoera said...

errrkkk........>_< say no to boroy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved