luahan hati seorang mat rempit sempena ramadhan..



"ostad..makaseh buat lu sebab ade kasi can interbiyu gua sempena bulan ramadhan ni..dah tu pulak lu kasi masuk story gua dalam blog lu..lagi la gua tangkap leleh..ye la gua kan buta teknologi..setakat nak modified motor yang tu gea memang hebakk la..gua nak kasi setory kat lu ek ostad..story pasal bulan ramadhan gua tahun ni..

syukur la jugak..gua rasa..rezeki gua bulan ramadhan ni murah..banyak masjid2 yang buat majlis berbuka pose tiap2 hari.gua tak suke pergi bazar..membazir kata mak gua..kat masjid..free lak tu..dah alang2 free gua tapau sebungkus dua buat bekal sahur..hidup gua kan banyak dijalanan..

sambil sambil gua buat aksi rempit..bunyi orang azan gua singgah masjid..perut gua berkeroncong ostad..pose la katekan..dah sembilan hari pose setakat ni gua pose penuh melaenkan hari memule pose..tak tahan gua bau asap rokok..gua bantai sekotak dah alang2 berbukak pose ditengah hari..heaven ostad..tapi heaven dunia je la kan ostad..akhirat seksok azab neraka la jawabnya..tapi sekarang tak banyak pulak masjid yang buat moreh kan ostad..tu yang gua sedikit sentap tu..

gua tarawih jarang jugak gua cukupkan..besenye yang witir tu gua tak buat..mane la tau kot2..ade masjid2 yang buat singgah sahur..boleh gua tompang sekaki..bese masjid2 yang buat sahur ni deorang ade buat tahajud2 dulu..tu pasal gua tak witir..nak sambung qiamullail je terus..

sempena pose ni..gua tengok ramai dah mat2 rempit dah tak bersekedudukan dengan awek awek atas motor..kitorang pon reti jugak ostad menghormati bulan mulia ni..tapi gua nak kasi story kat ostad..gua kalo tengah hari buta..gua dok tengah syok ronda town..gua tengok bebudak sekolah..awek baju kurung elok je naek motor..sopan je..yang gua tak menahan tu ostad.. betis deorang terkeluar..bernafsu gua ostad..yer la betis orang pompuan mane nak sama dengan betis orang jantan..berbulu sampai semut pon segan silu nak lalu..memang kecur liur gua nengoknya..nak2 yang betis bebudak sekolah..huuuu..haru2..goyang iman gua yang dah sentiasa goyang ni..setakat ni la dulu story gua ostad..laen hari la pulak..mak gua telepon suruh gua beli pencuci pinggan...chaw lu..

p/s
epi besdea tu yuu miss designer



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

perempuan kene hati2 juga..takutnya..kene jaga diri sendiri..

Iffah Afeefah said...

kesian dorg

y tayang tu suke sbb

izfanora said...

wanita itu penuh fitnah..

cuba menjadi yg lebih baik, insyaAllah..

i'm ezza haniza said...

<---- naseb baek tak suka naik motor ..kemain demand lagi tu,.hahhaa..

Afuan Shah said...

hihi..lawak pon ada..
tayang betis x tahan...pakai la setokin x pon seluar...lalala..

Maya Lisa said...

Maya nak tanye bolehh..


tolong reply ye..

kaum adam memang cepat brenafsukah terhadap perempuan. walaupun hanya betis terlihat ?

Maya minta kongsi ilmu...

Kalamhati said...

huhu yg naik motor tu patutnya pakai la seluar..skang kan ada kain dalam yg jenis seluar..haa better pakai yg tu..lagi selamat utk anak2 gadis ni..

kt dalam kelas pun takde la kena sabotaj dgn bebudak lelaki yg suka letak cermin bawah meja budak pompuan..huhu

Anum said...

so sad

Hanis MY said...

budok2 mudo gitu la ji... hok tokleh tulah nok tnjuk kokre huhu... nauzubillah samo2 la kito jago...

Mdm Biar Betul said...

isk2!....naseb bek gua pejalan kaki terhormat... x nek moto sbb x de lesen L

diana said...

kenapa ye lelaki ni kalau tengok perempaun sikit2 nak bernfsu.
memang macam tu ke??
tengok jari nak stim terbayang yang bukan2..
tengok hidung dok fikir pasal bergomo..
tengok pompuan bejalan dia rasa macam dibuai2...
tak boleh ke fikir yang bersih2 saja..??

Ieda Al-Habsyi said...

untung gak pompuan kaki kerpanau kayap, laki kurang napsu nak tengok, kira selamat pompuan camtu, hahahahaha!

kiera'sakura said...

Alhamdulilah aku x naik moto..

sergeant keroro said...

adei adei, mat rempit pon dah maju leni

akoo pae said...

huhu seb baek akoo takde moto
=p

btw, aku bace ni kat fb aritu-

Solat Witir afdhal dilakukan berjemaah di bulan Ramadhan dan bersendirian dibulan2 lain. Siapa yg telah menunaikan witir selepas terawih tidak boleh lagi mengulanginya di waktu tgh malam tapi boleh melakukan solat2 sunat yg lain spt tahajjud dan seumpamanya. Selamat berterawih - Ustaz Azhar Idrus

tulus sweet said...

malas nak bacalah

sakurasue said...

adoi =='

Qaseh dalia adelia said...

mujur xdop mat rempit kg..

FaKArePa!n said...

ostad..ostad..ostad..ish3..

tomatokering :) said...

hahah ko puasa2 pon geli2 gak an

Asyila Zainuddin said...

sebab tu tak suke gile naik motor.. tak pernah pun bawak motor lebih dari 1km.. kekeke.. kete takpe.. :)

laskar pelangi said...

nasib tak reti naik moto =.-

Cik Eliza said...

hamboi. HAHA

jangan bulan ramadhan je buat perkara baikkk...

:P

Eyka said...

wey...pose wey..sabo sabo! hahaha:P

aimie amalina said...

aiyakkkkk
jage diri bile tgk mat rempit..hehehe...
mekaseh ostad!

James Alexander said...

perempuan naik moto mmg aku menyampah... rasa cam diorg lebih handal plak dari penunggang superbike terkemuka... bikin panas hati aku je...

ILA HonEyBuNNy said...

adoiii..

ostad2....saya perempuan maloo la gadis2 yg perangai cm tu..

sebab kadang2 sy sndri maloo tgk, apatah lagi lelaki kan...adoii la..

ok la ostad..mak saya panggil masak kucing masam asam..ehehhe

Maya Lisa said...

jiji yu > hesh die ni. Maya bukan memaksudkan situasi penglihatan betis yang sengaja. Jika tidak sengaja yang Maya maksudkan.


lelaki dan perempuan memang ade magnet ye. Mekasseeh lgi sekali ! daan, good morningg !! ~

cik pulau said...

Ehhmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved