ko nak komen ke tak ni..

sapa rasa komen kat sesebuah entry tu penting.cuba angkat kaki pas tu cium..
aku rasa la..bagi aku komen tu memang penting..
yer la sekurang kurangnya..leh jugak tau..sapa baca entry sampai abis..sapa baca part pesanan ringkas je..sapa baca muqaddimah je..hek eleh..kat komen tu kompom boleh taunye lah..yer ke tak???kompom kantoinye..sebab tu kalo aku komen.aku akan komen seikhlas mungkin..tak caya tanya cikgu ipah dan sekutu kutunya..wakaka..ni aku nak ngaku ni..kekadang aku tak baca pon entry kat blog korang sampai abis..

bagi aku..komen le salah satu cara kita nak bergeli geli dengan pemilik blog tu..dan sesama kita..tambah tambah kalo berlainan jantina..lagi lah geli jugak jadinya..cara kita nak berinteraksi menyatakan pendapat..dan cara blogger tu nak tau..sama ada entry die diterima baik ataupon tidak..

jadi aku rasa la..kalo nakkan komen yang baik baik..
apakata kita sediakan tempat komen yang agak baik untuk mereka mereka yang ringa. tulang jejari nak mengomen..yer la..kalo tetamu datang rumah kita nak melepak.lepak pon mesti kita sediakan tempat yang cantik..molek..baru le bernafsu nak berjimba jimba..ini kalo tempat nak bergeli geli tak berapa nak cantik..macam macam dok ada..kena refresh berkali kali..ada maen kata kekunci le..macam2..maka kureng le nafsu nak bergeli geli..

p/s
sapa yang rajin tinggal komen..ceq rasa terharu gaban..nak duit raya tak..




bukan sekadar omongan kosong

49 comments:

liyana said...

nak2..tgk aku org first comment

Elyana Ahmad ツ said...

hahaha.aku nak duit raya wey.

FasiHaH SupiaN said...

alaaa, aku dah terpaksa tinggalkan dunia blog buat sementara, online setakat 5minit sehari, mana la aku nak terjah....dapat benti nanti aku nak balas dendam!! haa,, tang kotak word verification tu aku mmg xsuka!!

FaKArePa!n said...

bergeli- geli = tradeemark jiji yu.. hehe

Muslimah Optimis said...

ko memang suka bergeli-geli kan..sebab tu dikenali sebagai ostad geli-geli kan..:P

UNA budak BAEQ said...

i suka geligeli dengan u kan kan . i harap u terharu dengan i . agagaga

tu lah kadang2 aku lagi suka orang komen dari orang follow :)

reenapple said...

saya pom nak duit raya... please,... *buat muka cute*... hahah

akoo pae said...

nakkkkk duet rayee....
kebetulan aku baru post entri pasal duet raye..muahahaha


*aku ikhlas komen.
=)

MerLe said...

hehe..yela...komen ko bg smngt kt aku nk wt entri..cewah di situ..hehehe..eh, aku rjin komen ko kn ji... nk wit rye~ hOho~

Anis Adila Aris said...

sabar aer..jangan marah2...

(konon-konon baca entry tak habis..hehe)

Luqeem™ said...

yes betul2..kena tnjuk tempat komen tu kt mne..bru snang org nk komen..:)

sy nk duit raya..haha XD

aimie amalina said...

nak2!
itu la yg nak sgt tu...=P

Lea IsNaw! said...

nak! nak!

aku rajin jugak komen blog ko

Rtp Farra Arisha said...

harus komen dgn ikhlas dan jujur lah..if not, komen ntah kemana, cerita ntah kemana. arisha slalunya jujur klo kasi komen tak blog ni :P

p/s: nak nak duit raya!! hahaha.

Nica said...

nak gak duit raya!

*pakcik, kami tak mau makan dah, kami nak duit raya ja..

bole guna ayat ni tak..

laskar pelangi said...

memang komen dengan hati yang sangat ikhlas..apa barang tak ikhlas ye dok?? ;D

pak ostad, nak duit raya.. nak yang kaler biru tuu ehh~ tak mao siyaa~

xsuka jugak blogger yg ada katakunci sebelum komen..terus jadi hampa..nak datang masuk komen selalu pon rasa malas...malas nak tls2 abjad..sebab dah pandai ABC kan..heheheee

^baju kurung^ said...

bc tang p/s je. duit raya!

Faaein Talip Roy said...

ko angkat kaki pas tu cium tak? jangan taip aje kalo ko tak buat.. hahaha..

biar le kalo ada yang nak letak kata kekunci... ko jeles lah tu..

arghh.. terasa aku.. dulu suke gak letak kata kekunci tu.. huh.


p/s: lepas ni aku dah tak nak komen dah blog ko.. kecik ati dah ngan ko..

eh.. link blog aku tu nanti delete tau.. mungkin aku nak tutup jugak blog tu..

Ieda Al-Habsyi said...

kali ni akak maleh komen,akak like aje, hahahahaha :)

Panggil aku Han said...

kalau entri aku ade org komen mmg rasa nak senyum sepanjang hari :D

Liyana Zahim said...

Lau tanak komen tgl link blog pon boleh.. Ahaks~

SoLy SoLicious said...

dtg komen nak duit raya aje ni...
nk pitih raye..hehehee

ch!natsu said...

aku komen nie pun xikhlas beb..
jujur ckp sbb nak duit raya je.. kekeke~

syarifahsidrus said...

komen sebab nak duit raya je ni..hahha..boleh camtu?

L said...

nk duet rayeee. hahha

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Nur Farah Hani said...

yang ader pasword tu ej yang paling menyampah.. leceh. haha..

btw nak nak nak duit raye,.. :P

James Alexander said...

aku mampu ucapkan terima kasih je jiji sbb komen entry aku yg x seberapa...


kalau rasa duit tu berlebih-lebihan, hulur2 la duit raya yg best2 skit... hehehe...

Tulus Sweet said...

aku mmg tak pernah baca entry ko. tapi aku nampak part duit raya tu. huhu

tomatokering :) said...

aku baca bawah ke atas . so dah nampak bawah tu menarik atas aku tak baca lah . haha

siti kektus said...

aku nmpak duit raya terus tak pandang lain dah. ;)

fiq. said...

betul le, aku sokong, kene supot menyaport duit raye, eh2..ah2

Paradise Gal said...

tadi jiji yu comment blog kite. thanks... :) hee... ^^v

sergeant keroro said...

haha, kantoi :P

cik pulau said...

hahaha.. tau je ko tu.. bukan ke suka baca p/s je.. hahha..


wehh.. bagi aku duit raya.. banyak2 sikit.. dah keje kan,, kasi la kat penganggur macam aku neh.. hahaha

ïêmå å¢klê§ said...

aku baca tajuk je ni...
haha....

aku nak duit + kad raya sekali...
^_^

fairuz said...

ko memang raja komen. kat mane2 entri mesti aku nampak balik2 muke kau yang komen. kbai haha

PENCONTENG said...

terima kasih la ostad kau suka komen entri akuu..

terharu youuuuuuuuu :D

kokser kokdam said...

Komeng komeng komeng

ct N honey said...

geli-geli bulan puasa ni makruh..kurang pahala puasa

Niena Pengembara Ilahi said...

ostad,,, nak wit raya plsss

Iffah Afeefah said...

harusla nak

erk name aku ke tu lalala

ikhlassss sgt ko komen smpai sentap2 aku wakaka

Qaseh dalia adelia said...

eleh ko tipu komen betul2 ..merapu je banyak hahaks ..

ghost writer said...

nak kan komen yang baik-baik,kena lar jugak komen yang baik-baik.

whats u give,u get back.

Sunah Sakura said...

cer ko sediakan option Reply to Comment kat sini, senang sikit aku nak klik..tak yah scroll ke bawah sangat bila komen2 da banyak..uhuhuhu...

adrinaqamarina said...

nampak word duit raya, terus je rasa nak komen *tetiba*


kantoi je sape yang baca cincai cincai tapi komen punye la semangat.


kalau aku, aku suka komen pepanjang. hahah. seronok la menaip komen pepanjang. biar orang yang tulis entry tu terasa dihargai laaa.

Ainul Hayat said...

kalau entri ko mmg aku baca sampai habis. hehehe...xdela, sesiapa punye blog pun mmg aku baca sampai habis. nak- nak nye gaya penulisan ala-ala sengal berilmu lagilah aku layan..hahaha..

ko da lama x komen blog aku kan? (*tetibe*)

kompomlah nak duit ghaye...duit tu...raya lak tu...kui3...

anis aneesa said...

errr...sy dh lame dh x online,ari nie baru nk terjah blog blogger2 ksayangan..aci x?ehehehe..op coz,komen mmg berharga..lbih2 ag bg blogger x famez cam sy..kalo buka blog ade satu komen,wahhh,gembira dye mcm dpt baby sorg..huhuu..ko paham x prasaan eden?T_T

Hansyirah Takezur said...

memang komen penting pon,.. at least dia bagi respons...

Jue said...

wa akn sdaya upaya bc entry org tu smpi habis sbb kesian org tu penat2 wat entry..kite xtau kesusahan yg mungkin dia hadapi time tu

nak tberak ke opps!haha tp tahan jugak sbb nak siapkan entry (ade ke wujud scenario ni?hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved