tribute to him..

he's such a great friend..
bukan setakat kawan je..tapi seorang sahabat..
lu memang terbaek dari ladang la mamat.
time orang wat lawak lu kekadang suke terkedek kedek..
kekadang lu suke terbelahak lahak..
lu tak sedar ke yang lu senirik ada bakat wat lawak..

bila lu jadi imam.suara lu gemersik merdu ala ala imam masjidilharam
bila lu berjanji..memang lu tepati..
lu paling bengang bile orang tak tepati janji..tambah tambah kalo pasal masa..
bila lu maen bola..lu menjadi harapan untuk meraih kemenangan..
bila keluar makan atau pergi jalan..
lu jugak yang selalu keluarkan wang..
tapi lu pon salu jugak cekau angpau kitorang..
lepas ni..kita dah tak boleh nak outing sambil berjimba jimba.
mungkin dah takder dah awek awek yang nak ambik curi curi gambar kita..
lagipon gua tumpang hensem lu je kalo nak kemana mana..
lepas ni hilang sorang pemain bola terhebat team kita..
ilang sorang pemaen boling yang tak berapa nak hebat..
gua and da team..memang bakal terasa kehilangan yang besar la bila lu takder nanti..
lu jangan lupakan kitorang kat sini pulak..
semoga impian lu nak jadi wakil bola sepak untuk universiti tercapai..
SELAMAT MENJADI WARGA UKM DARI KAMI GENG2 LU..
balik cuti raya haji..lu sponsor la sekor lembu..
lepas ni boleh la panggil lu master mamat..
wa harap satu hari nanti wa dapat panggil lu doc mamat...

p/s
mamat ni aku rasa cam singgle lagi..



bukan sekadar omongan kosong

31 comments:

SoLy SoLicious said...

UKM?? tempat wa tuh... ade can nk ngorat neh....hahahahaha

Iffah Afeefah said...

Siapa name die weh

ko ni pomot biarla penuh

erk singgle apakah?

auny aizie said...

aaaa kirim salam lah kalau macam tu

ehhehh

reenapple said...

pergh.. entry khas tuk kawan yg single ye... hehehe

epadzz zainal said...

ukm dekat ngan mct..
nyiahahahaha...
semoga mereka bertemu jodoh di sana..
wakakaka..
amiiiin...amiin..amiiin ya Allah..
excited nih >.<
hik3

butterflyana said...

Ehemmmm








:p

senyumSOYA said...

pak ostat tumpang ensem.. ^^"

UKM dekat UPM.. yeke? ahhahaha

Qaseh dalia adelia said...

manis je muka dia .. tetiba terjatuhhh .. hak2x.. leh tahan gatai den .. wee ~ suka tgk luahan persahabatan .. jaga lelok tali tu jgn wat ikat lembu time raya haji t

Muslimah Optimis said...

haha..kirim salam.. tapi sure muda dari aku kan...hahaha... errr... ko yang pakai jersi no 9 kah?? siap dengan spek mata hitam tu...haha

Afuan Shah said...

hahhaha..
bab suka blanja wa suka!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

bf ko ea jiji?? mesti baik kan, siap post kt blog ha,.hehehe

hensem=)

NURUL AINI NORAZMAN said...

*bff

nurdani said...

pehh..sikap yang ada kat kawan hang tu memang baguih la dijadikan calon suami.hehe.

PENCONTENG said...

org uia suka tau dgn org ukm *gatal*

Adylia Qarissa said...

ehemmmm...nak berkenan!!..oppss..berkenalan...

Asyila Zainuddin said...

h0h0.. UKM? bakal masuk situ gak.. ngee..

Luqeem™ said...

semua nak ukm..haha

chiLleD...!! said...

err..da rupa cm zed zaidi..he3

Atiqah Wadiah said...

waaa...doc to be..hik3 :)

H.J said...

hampir menitis air mata aku...

Sunah Sakura said...

ingatkan dia nak pi kawen ke...

Dang Intan Duka said...

congrat!!
boleh tolong org ni..

peace

Cik Bell said...

ehemm!! UKM..ada chance nak kenal nie..bg nama penuh..hahahhaha.. ;p

Lulu Rahman said...

aish , handsome2 . tp lebih handsome cara dia treat sahabat dia :D

Paradise Gal said...

cool jugek kan dak ukm.

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

confirm i tukar Uni sem depan..hehee

Miszcahye said...

ingat ko nok nikoh doh...haha

✿ gadis biasa ✿ said...

hye ostad :)

Cik Bee said...

baguih ada kawan mcam lu. indirectly tlg promote kawan.... mantap.

izfanora said...

siap promote member..

btw, susah nak tgk guy main bola sume pkai seluar pnjg..

sergeant keroro said...

haha, ko keeper ke ji? baju lain macam jek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved