wordsless la konon

Ala kadar je la..bukak pose jalanan..sudah sunnah pejuang rempitan...
Published with Blogger-droid v1.7.4



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

Iffah Afeefah said...

erm yeke ni..

ke ko melantak ngn si HJ kat umah=P


ps: Takmo pun bg kat ko blog tu

Amirah Adnan said...

aku mcm penah nampak moto ko

laskar pelangi said...

DBR 1024 eh? =D


chewah!bukak puasa tepi pantai ke apa tu..cm pantai jer..ada pokok kelapa tu..

Cik Eliza said...

one word.

bajet.

HAHA

HZQH said...

kau pakai android ape ni??

aimie amalina said...

hahaha
ke pose sebelom masuk umah?heheh

liyana said...

wah...

Syazwan Che Deraman said...

buko poso atas moto ko bos?

tomatokering :) said...

pinjammm nak rempittttt.........

Lea IsNaw! said...

buka pose tepi jalan je
sadis betul

**::CIKNUURUL::** said...

ngan sape tu??,.ehe

^baju kurung^ said...

mkn smbil ttup muka tu xleh bla tu

i'm ezza haniza said...

wowwwwwwww! nsem nyeeeeeeee ,,moto tu ~heeee

EE said...

p lagi.agagaga..

Etong said...

wahhh stylee. guna bloggerdroid jugaklah :)

sergeant keroro said...

PCB ke?? :P

yad'z said...

hhahaha.... tu yang kat kepale tu yang tak ley blah tu.. ahhaha

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

ïêmå å¢klê§ said...

jangan sembunyi2 buka pose sebelum waktunya sudey..
huhu

Asyila Zainuddin said...

ade 2 helmet.. yg sorang lg tu mesti duk ambik gambar ni kn.. ngee..

FTR said...

dia tengah pk nak kawen dengan awek yang mana satu..

FaKArePa!n said...

DBR 1024 ?? moto panah ni.. hehe

syarifahsidrus said...

ehehe,sekali motor ada P..hhaa

izfanora said...

tak hbs P lagi ker?

*gaya tny mcm ada lesen moto.. :P

asnizaziz said...

nak bukak pose pun sempat posing2 lagi..huhu

James Alexander said...

ni btol gambar time bukak pose ke...??? ke ade edit skit ni...??? hehehe....

Umie Artoqiemie said...

berani tak, klo aku ajak kau remoit skali ngan aku?

solomolo said...

memang wordless !~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved