blogspot loser...

muka marah
fatin liyana gua tengok guan blogspot..
cik epal gonjeng pon blogspot..
yuyu jalikha pon blogspot jugak kan..
sapa lagi yang guna blogspot ek..
jiji guna blogspot jugak..
jadi sama je la jiji dengan deorang..
bajet

apa beza guna blogspot..wordpress..domain senirik..
apekehal ada yang merendah rendahkan taraf pengguna blogspot..
sampai ada kat pengguna blogspot bebudak baru nak belajo..
elloww..cik epal gonjeng pemes yuu..model donut lagi tu..
lagipon..padahal..suma suma tu pon spesies blog jugak..
tak kira jenis spesies macam mana pon..
dah nama blog..lain orang lain caranya..
takyah nak memandai letak orang lain kat tapak kaki kita..
kan2..sapa setuju dengan kita???




bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

kembatolo™ said...

zack zukhairi blogspot, hanis zalikha pun blogspot. haha


tulun tamboh. =P

Oshin said...

kebanyakkan pon mula blog dengan blogspot...da lama2 baru nk try wordpress ngan domain sendiri...biasalah lupa daratan mmg camtu hahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sama je blogspot atau ada domain sendiri.asal kita tau di mana dan siapa kita dlm berblogging ni.kata2 mesti mau jaga jgn sampai melukakan hati pembaca blog.itu yg penting

Luqeem™ said...

setuju2!..otherkhairul pn blogspot..

fathiahRAIHANA said...

kita setuju setuju
awat pakai domain tu nmpak gah sgt ka ?
sama saja kan mana2 pun

norh said...

individu itu tidak sama...

Rozuan Ismail said...

pak cek biola pon pakai blogspot je.ada domain sendiri tapi entri cam dek jer x de guna jugak

ASaDa RyutaRo said...

sama je jenis blog nye pun. ikut yang mana kita syok. yang penting tu, isi dalam blog. kalau isi pun penuh dengan ayat kutuk orang je, ape ade hasil?

aimie amalina said...

seeeeeeeeeetuuuuuuuujuuuuuuuuuuuu!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

dkt man bermula dkt situ berakhir .. tk tkaq dah ke domin or wp...:P

Amirah Adnan said...

kitew pun gunew blogspot jewwwww..


hahaha.. bio muncung2 nak bace

Umie Artoqiemie said...

blogspot terbaek kan?? senang nak edit sini sana.

nurdani said...

pernah terbaca fasal merendah2 pengguna blogspot ni. tak kisahlah...blogspot kita wajah kita.eh2.

UNA budak BAEQ said...

sama je semua
last2 masuk kubur gak .
errr over tak komen aku ?


aku pon setaraf je ngan semua geng femes tuh. dorg semua kenal aku.aku je bajet =.=

- abdul hadi abdul muti - said...

sama je. boleh boleh gerenti tiket masuk syurge. haha

Elyana Ahmad ツ said...

sama je semua sebab motif utama tempat utk membebel.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

okeh, sy juga blogspot!-,- sm je semua!

Syat0za Zai said...

domain sementara aje.. tapi, blogspot selama-lamanya.. yeahaa~

ekabukanmakcikkau. said...

aku plak ghase budak budak yg bajet pakai domain mesti sumpah kerek whoihh aku hebat dot com lagi kau hado ? erghhhhhhh

FasiHaH SupiaN said...

aku setuju!! aku ber domain sebabbbbb? sebab url aku dulu teruk gila, ade nombor, dash segala bagai.hahaha sooo, nak tukar url, nak kene beritahu semua followers payah kan, tukar je la domain.......

Sunah Sakura said...

aku setuju...da penat kot nak cakap sal benda ni..

kiera'sakura said...

setuju!!!

Qaseh dalia adelia said...

qasehdalia.blogspot.com
bertukar jadi
qasehdalia.com
sebab bajet bagus .. haha taklah berdomain sebab adiah dr ben ashaari sebab juin segmen dia..(riak)

penerangan lengkap supaya org tak fikir gua bajet hahahaha .. heee

reenapple said...

saya bermula dengan wordpress.. tetapi disebabkan tak ingat pasword.. buat blog guna blogspot lak.. hehehe

yuna icha said...

xde effect pape. dunia semua ni.

Cik Eliza said...

sama je aku tgk semua. HAHA

ni ko nak ckp yg ko da tuka r ekkkkk.

HAHA

alien said...

yg kerek tu semua ketuk je ng batu blok
keh3

Eera Shera said...

pakai domain sendiri pun nak berlagak ke..cet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved