petua untuk blogger hebat..

*entry bajet otai ni..


untuk menjayakan blog anda..atauapon lebih mesranya tempat anda bergeli geli..anda haruslah..


-mempercepatkan loading blog anda..jangan buat insan yang ingin bergeli geli menunggu sehingga kegersangan..


-bila dah dok bergeli geli..tak molek rasanya kalo pasang muzik kuat kuat..ini akan mengganggu kosentrasi geli geli.seeloknya takda muzik ataupon muzik romantika de amor..ataupo leh wat pilihan nak play ke nak pause..


-tempat bergeli geli haruslah di moderatekan supaya nampak lebih kemas teratur dan lebih romantik..supaya rasa berahi untuk deorang untuk lebih bergeli geli dengan kita lagi lagi kian bertambah..


-mereka yang bergeli geli mungkin ingin meningglkan sedikit kenangan bersama kita.apakata sediakan ruangan yang molek untuk mereka tingglkan kenangan tersebut..(tang komen box tu..takyah kasi susahkan mereka okeh)


-alang alang orang datang bergeli geli..kasi la sikit adds on..baghu le die rasa nak datang lagi..entry kita tu biar ade umppphhh...tu la adds on untuk deorang..


-dan akhir sekali..beri sedikit penghargaan untuk mereka yang datang bergeli geli dengan kita..cuba geletek mereka di ruangan geli geli mereka pulak..


selamat mencuba dan selamat beramal soleh..

p/s
woit sekolah woit hari ni..haduiii..



bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

adrinaqamarina said...

aku suka smiley yang ada kaler kaler tu :P



terima kasih blogger otai untuk entry ni. *salute*

ijA said...

sekolah esok nak start daaa..kene beli barang2..

Luqeem™ said...

trimas atas tips geli geli

kembatolo™ said...

tu dio tubikk dohhh.. hahaha.

MyShok said...

geli geli..thanks 4 da tips..sapa nak geli geli dengan aku?agaga

H.J said...

sekoloh nuh..haha

kiera'sakura said...

pi skolah kaih.... hihihi

nurdani said...

ayuh kembali ke sekolah,ayuh!

maCy said...

haha teringat macy ckp blog jiji overweght dlu. huhu

sobri yaacob said...

tips yg bgus..utk org trus bgeli2 kat blog kita.. tq 4 shring

tomatokering :) said...

geli aku bace weyh siap ade katon lg . haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

cikgu !.. ada org ponteng skolah ..:D

meaw said...

nakal oh katun tu,hahaha!

Noor Fatin Nadia Ismail said...

bergeli2.. haha.. tips yang best.. thank you..^^

Umie Artoqiemie said...

blog aku memang sesuai tempat bergeli-geli.. keh3..

Rozuan Ismail said...

aku selalu dtg bergeli2 kat blog ko kan.sebab wangi.motif?haha

cik pulau said...

terbaek ostad wehh..
moh la bergeli-geli.. hahaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

klu ada muzik kuat berdentam dentum..terus tak mau dtg blog tu lg dah

FasiHaH SupiaN said...

aku baru smpai hostel..bergeli2 kat sini le plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved