menatang simpanan..

menatang renabb dua ekor ni dah meloloskan diri...membebaskan diri dari cengkaman aku..ceyt..seminggu sebelum berhari raya..nak kat aaku bagi nafkah tak cukup..serasa aku zahir batin aku dah bagi ngam ngam dah..nak kata aku berlaku zalim..tak pernah aku sunatkan deorang..nak kata aku tak berlaku adil..dua dua pon aku bagi suma benda sama rata..tapi nak buat macam mana..jodoh kami tak berpanjangan..semoga kamu bergembira bebas diluar sana...jangan malu malu kalo mau rujuk balik..papa bersedia bila bila masa..


memperkenalkan..makhluk simpanan papa yang baru..yang dah lari tu usah jeles jeles ye..perkenalkan diri dulu ye..

nama gua roy..apekelas nama cici cici..tak uptown la beb..
gua ada sikit sikit genetik campuran.ada ala ala parsi..gua pan arabic..tuan gua pan asia..kira ngam ngam le tu
gua nak cakap melayu pon gua rasa pelat lagi..lagi satu..telinga gua tak berbulu macam cici..
amacam cici ada berani..

kepada roy.papa harap jodoh kita berpanjangan..jangan geli geli dengan papa masa papa tengah membuta okeh..papa tak suke..berbulu tau..



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

Tulus Sweet said...

ROY! kau beli ke ? COmel!

senyumSOYA said...

wooo..ms. & mr. bitbit..
tapi ching2 tu mantop la name dia ostat..

roy tu..
kalah ching2 saya...errr ^^

Rozuan Ismail said...

kenapa keding sangat roy kau tuh. agaknya kau bagi diorang sangap kot.tu yg loloskan diri tu.

MerLe said...

hilang dh cik nab 2 ekor tu? comey la~
::pura2 tak nmpk si roy..::

reenapple said...

oh... cute kucing tue.. cam garang nga pemalu pom ada.. haha

ekabukanmakcikkau. said...

mehehehh banyak lah kau roy kenapa tak bagi nama rosyam nor terus baru hensenggg muaahahha :D

Princess Nur said...

hensemnya roy...nanti ko datang umah mama yek? hehehe

geeds said...

haha. roy would be the perfect companion!

FasiHaH SupiaN said...

tuuu diaaaaa....roy? ape ke handsome sangat namenyee dah cam orang ha nameee

Sunah Sakura said...

aku rasa roy ni lagi berbulu dari cici!!!! ggrrrrrrrrrrrrrrr! roy, nkoo jantan eh??? cepat jawab!!! leh aku kenenkan dengan cici!!! wakakakaka

H.J said...

akob ko ari tu nak kuar mencari jodoh..sama2 jantan tu gak

Shawn Razaleigh said...

tanak bulu2, shave kan lah..hahaha

SyASyA SaNi said...

comel rabbit!!

dolu mase kecik abah ade bela...tp dh takot dh ngn rabbit sebab dier geget jari aku...waaa Y___Y

Nur Farah Hani said...

hahaha.. papa?? bangga roy ader papa macam ko.. hek3.. :DD

Lea IsNaw! said...

hai ROY!

KuNanGKuNanG said...

xsangka ko ni penyayang ngn haiwan ye...:)

- abdul hadi abdul muti - said...

Ingatkan dah hilang arnab, ganti dengan arnab, sekali, beli kucing. Haha

FarhaNezam said...

ok kucing tu agak kiut! geram mcm nak buang p laot hahah

Luqeem™ said...

cuba kwan kan roy dgn arnab tu..

Ameena Muktar said...

pencinta binatang pakcik neh. ok la, training to be a father. not bad...all da best.

nuruashia ♥ said...

muahahahha..papa? adoilaa..pak ostad tdo ngn kucen ye? ROY? perghhh terbaik nme :P

aimie amalina said...

aiyaaaaaakkk
reaaannnaaab!
huuu...cian deme...ko x cri balik ke weh?aku bela gak dulu...tapi dah tade...huuu...sedih jek


weee
roy!comei gileee ah...
lawan la dgn cici yg comei tu ye..hihihi

maCy said...

omey! mcm jiji!

asnizaziz said...

ehem2, papa?haha

sUe UnniE;) said...

perghh..! nme roy. haha

gedek! said...

ingat kan wonder pet....

kiera'sakura said...

bnde tue kan ke mmg suka geli2 time tuan die tido... jaga2.. hahahaha

Umie Artoqiemie said...

renab kawan aku pong ade gak.. waiseh2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved