budak UPSR review blog gua..

keyword hari ni

ittew shuke sangat sangat baca blog ostad jiji..memang membantu itteww nak exam UPSR..ittew harapan sekolah ittew la ostad..itu hari lepas cuti rayeww..cikgu zainab kemetot..cikgu bahasa melayu sekolah itteww suruh itteeww buat karangan pasal raya..itteww jadi blur...blur sangat sangat..cikgu zainab saja je suruh buat kerja rumah..sebab die takda mood nak mengajor..ittew ta shuke die..so itteww memang blur la..

itteww kan tengah dalam mood beraya..sate yang itteww makan raya pertama pon itteww lom 'buang' lagi tau..tetiba itteww rasa nak cari je karangan tu kat gugel..itteww pon jumpa karangan raya kat entry blog nesloo...tu pasal ada keyword karangan raya kat blog ostadd...terima kasih ya ostad..itteww rasa macam terhutang budi dengan ostad..rasa nak gigit je pipi ostad...itteww sayang ostad..

yang bernas
iteww yang shayangg ostad...



bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

Umie Artoqiemie said...

kami sayang Ostad jiji - budak upsr,pmr & spm

cukelat_berangin91 said...

haha..
ittew tiru karangan ostad jiji..

mesti fail krgn bdk tu..

Az-Zahra Fauzee said...

haha~ budak2 dah maju skang ni...
nak pingshan la bace kerangan ostad jiji ni..

kiera'sakura said...

tamuuuu sgt shuweeeetttt.... hahahaha

Sunah Sakura said...

nkoo kannnn kannnnnn kannnnnn...suka buat aku terbelit lidah nak baca entri nkoooo!

Elyana Ahmad ツ said...

haha.terbaik lah ji,bdk2 pun baca blog ko.hahaha

gedek! said...

ramai peminat ni...

Noor Fatin Nadia Ismail said...

aduiii.. chomel betul..^^

aimie amalina said...

hhahaahhhahaha
itteeeeewwwwwww pon susah nak ckp cam ni...

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
macam mana buleh tubek karange plak ni?.

mari la airport nak terbae gak.hehe

FasiHaH SupiaN said...

shomel nye diaaaaaaa

Qaseh dalia adelia said...

eh aku sepak gop

mia said...

kahkahkah..sah budak upsr yg search ni.heheh..berguna guna blog ostad ni tau..

eh hi ostad :)

Amirah Adnan said...

euwwww... mesti ko dapat seru buat entry gune ayat berbelit2 neh pas aku komen td kan? ngahahahahaha **riak;p

Tulus Sweet said...

goli den. huhu

Lea IsNaw! said...

nape rasa menyampah semacam eh bace entri

itteww

euwww

iyan shazlind said...

dah kena virus bahse alien la budak2 skrg ni eh...:P

Liyana Zahim said...

yo yo an je ko neh.. sape dak tu? meh sni aku skolahkan die.. hahaha..

rerehalim said...

ittew un ukew abam jiji. ukewnyeww ittewwwwwwww

Azie Azman said...

haha..rimas pun ade..

Eera Shera said...

serabot la bhs die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved