deactivated fesbuk



bergaduh dengan pakwe@makwe..hurmm..deactivated fesebukk

krisis dalaman diri senirik..deactivated fesebuk

nak exam..deactivated fesebuk..

kena gosip howt2..hurmm deactivated fesebuk...

kena bahan sampai terkicit dengan memember..deactivated fesebuk..


kalo sampai cenggini maen poke poke kat fesbuk..aku pencen maen fesbuk



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

adrinaqamarina said...

seronok poke poke kat fb. haha.


aku sokong point kat atas tu~ ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

tp skang ni nk deactivated pesbuk cmne?dh pening

Cheq Sue said...

** dh xde pesbuk

Faaein Talip Roy said...

bukan kena bebetul.. ko ignore je lah.. ko dah DF? aku baru je nak add.. hahaha..

FaKArePa!n said...

x pernah men poke..bgus kan sy ostad..hihi

Luqeem™ said...

deactivate fesbuk bg org yg ktagih fesbuk..klu yg tak..wlupun break fesbuk msih on lg

cik pulau said...

aku tak pernah lg weehh deactivated..
best ke??
lalala~

FasiHaH SupiaN said...

aku..nak exam, deactivate.huhu

Sunah Sakura said...

kannnn da kena cocok gitu kalo main poke2...ahahaha....

aku selalu rasa nak deactivate fb wehh....hurmmm...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nasib baik gua takde muka buku

miss inna said...

xlayan org yg main poke kat fb nie..

Qaseh dalia adelia said...

nak deactivated gak sebab xde kje hihi

ir prof dr alia rosli said...

ala, bosan

Rozuan Ismail said...

aku plak dah bosan dengan fesbuk tapi sayang nak deactivate

lieynanilaz said...

fb dah bersawang sebab kena block..huhu..

reenapple said...

daa lama tak reply poke3.. haha

aimie amalina said...

alooo
nnti buka balik fb tu
huhuhu

~SaL IjOu~ said...

hahaha..tergelak tgk gamba tu..
x penah nak gune pun button poke tu~

H.J said...

aku pom nk deactivated weh fesbuk..hha

PENCONTENG said...

poke tu menatang apa weyh? orang poke aku kat fb, aku ignore je. kalau poke aku kat dunia realiti, siapla aku hempoke karang hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

statement2 tu buat aku sentap pulak. haha

yuna icha said...

aku tak pernah deactivte lbih dr 24 jam. haha. deactivet kejap sbb kene spam ade gk. haha

alexa yussida said...

skrg mcm dah xleh deactivate je?aku penah deactivate untuk setahun :D sbbnya ko agak2 la sndirik..miahaha

diana said...

poke2 tu untuk apa ye???

Lady Diana @ Lat'z said...

saya dh deactive fb..skali nak buka dh tak dapt buka lagi..buat akaun fb baru...

Elih Japahar said...

Ramainya 'poke' sy kat fb...hahaa!

kiera'sakura said...

rmai yg konpom terasa nieh.. kihkihkih

Mim said...

kalau dah fesbuk naik tangga no 1 berbanding Tuhan, itu memang krisis dalaman tak terhingga pak ostad kan... so, takleh ke deactivate kalau macam ni? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved