faker gua..konon je la..

lift up urself
gua sedang sedang bernafsu berblogwalking..joging dan running..tetiba gua terjumpa satu blog..agak menarik dan tertarik..milik seorang jejaka juga gamaknya..dah nampak gambor profile die pon berjanggut..takkan le blog awek kot..gua usha usha entry dia satu satu..gua tengok entry dia santai..gua pon ada gelak gelak sopan bila baca entry die...tetiba gua terperasan...

waaa gua rasa gua macam pernah buat entry yang sama macam entry entry dia..antaranya..cerita berus gigi gua..lelaki berjambang.korang geli ke tak dan lain lain..gua pikir secara optimis mungkin ini adalah suratan kebetulan..tapi kalo dah dekat berbelas entry sama..mungkin ini adalah jodoh kami..waa apekena jodoh dengan jantan..ceyt.(awak..saya masih lagi normal ye)..

ape pon..gua takder la rasa nak marah kalopon ada dia mencilok dan menapau entry gua..gua rasa hepi dan riang gumbira..mana taknya..ada jugak orang yang sakai dengan entry entry gua..bila gua nak ada faker ni..wakakak..nak entry gua..ambik je la nokk..



bukan sekadar omongan kosong

39 comments:

Anisa Hang Tuah said...

maklomlah

ustad kan glemer.

hiks.

reenapple said...

ohooo... nanti nak cilok entry ko.. idea out nie.. ahahah

budakijaupendek said...

biasalah.
dia takde idea kot..

Asyila Zainuddin said...

h0h0.. femes amos tu.. siap ade org copy entri lagi.. cayalah! ngee..

Bella Bell said...

hahhaha... xpe ostad.. cool oteh! hehhee

Iffah Afeefah said...

Thnia ko da de faker

bilela aku nk ade ni

PENCONTENG said...

ostad, bagi link. nak baca, nak kaji.

yg ori tetap menjadi pilihan guwa. dulu kini dan selamanya ~

Umie Artoqiemie said...

dah pemes.
banyak lah faker..
tahniah ostad !

Eera Shera said...

bangga weh ade org nak tiru ko. ko la idola die..haha

chiqubie said...

peminat 2..huk3

aimie amalina said...

pehhhhhh
ostad jiji dah nak jadi otai ah cm ni
kikiki

Sunah Sakura said...

perghhh..retiss~

Yatie Awang said...

kadang2 kalau kita suka bw, bolehlah ambil sedikit2 idea dari mana2 blog tapi tak yahlah sampai sama kan, sebb blog2 ni pencentus idea sebenarnya

Ct Aja said...

hahahaaaaa... betui ke cool la...hi3, hampeh.

SoLy SoLicious said...

ostad kan dah retis..bse la teww....haha

qasehraihan said...

waaaa...jiji dh hotttt...hehehe
mmg entry kamu ni best..nmpk mmg tulen..ikhlas..sedirian bhd..boleh nmpak..uiii nape gua puji lu ni..hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html

aimi said...

gler lh.... entry dy kne kopi ahahahahaha

aimi said...

gler lh.... entry dy kne kopi ahahahahaha

FasiHaH SupiaN said...

wuyoo otai dahhhhh

Hanis MY said...

Kelah demo ji! Ado ore nok jd drklon gitew

Jue said...

Entry u entry i juga..ahakz hihihi

Ary said...

salam singgah sini..nice entry..:)

Cik Suheela said...

stalker you tuuuu kifkifkif

Amirah Adnan said...

entry klon.. kelasss demooo

chiLleD...!! said...

xpe2..pasni leh mtk duit royalti kt dia..hehe

lini hasnan said...

Sek retis gini lahhhhhhhh, sedak dio wei.

Nadzirah K. said...

hahaha..bangga la tu.. :)

Nica said...

waaaa.. ini dah tahap ghetis dah ni.. haha..

betul la tu ada jodoh.. err..

~Nana 귀여운~ said...

bukan senang nak dapat faker cam gitu...tapi kalau dah taip hari dok mencilok, rasa nyampah tauu...auuu menci gak..haha :P

Tulus Sweet said...

ayat last tu tak faham sangat..ke ko cuma berangan nak ada fakers, huh noks?

Edy Zaidi said...

org femes, semua org nak copy

Faaein Talip Roy said...

ntah2 dia jelmaan ko dari sisi lain.. sangka baik je lah.. haha.. xp

Taufiq Tiramisu said...

copy paste la tuh. hehehehehe. relax2..

New Entry : Jangan Mengharap Kalau Dah Sedar Diri Tu Tak Layak

Rozuan Ismail said...

thanks nokk.mak suka dengan statement uols.haha

Sara Ali said...

sempoi jer,,,,
tu tandanya dh femes...huhuhu

kiera'sakura said...

tue maknanye entry ko best!!!

Niena Pengembara Ilahi said...

hummm (tgh berpikir sambil usap2 janggut)

mungkin beliau peminat setia anda

Hanie_Dew said...

ye ke. wahh..bangga ko nokk ada orang nak cilok entry ko. entry ko ber-inspirasi la cenggitu.

adrinaqamarina said...

dalam sedaar tak sedar, ada orang mengagumi ko secara diam diam, dye malu la tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved