hai awak..boleh saya berkenalan????

ehm...tak kenal makan tak cinta..tak cinta maka tak bahagia..tak bahagia maka tak best sangat nak bergeli geli..tak bergeli geli maka tak best la cam tu..tetiba aku terpikir dengan optimis dan positifnya..selepas membaca komen abang jambu...die still tak tau yang aku ni pak ustad original..bukan spicy..bukan faker jugak..

jadi aku terpikir..patotkah aku memperkenalkan siapa aku..tuan kepada blog nesloo ni..patokah atau tak patotkah..bila dilihat dari pemikiran matang seorang jantan..aku tengok tak ramai sangat pon blogger yang mendedahkan identiti deorang..jadi aku pon terpikir..bior je la..muehehe..tak perlu la kot..memperkenalkan diri secara seriyes..yang tau tu tau le ye..yang tak tau nak tau leh tanya..yang nak tau secara mendalam lagi..kena tanya dalam dalam..yang nak tau lagi dalam..kena korek dengan kapal korek dalam dalam..

adakah memperkenalkan diri kepada sahabat2 di alam blog itu perlu..perlu ke..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Paris Lipton said...

senyum xpelu kata apa2~~
hahah

Niena Pengembara Ilahi said...

hmm...ada perlunya jgak... kekadang ada yg xperlu...

eh..perlu kot?

Niena Pengembara Ilahi said...

hmm...ada perlunya jgak... kekadang ada yg xperlu...

eh..perlu kot?

i am S!L4H.. said...

x perlu.

perlu kalo org secare serius bertanye. eh tapi bole jg x perlu bgtau kat blog. medium lain ade. muehehehehe


erkk!

Hanih Borhan said...

xtaw pulak mcm ada 'code' pasal benda yg bley reveal ,xbley reveal...sy pun baru lg...

tp,kalau yg siap selalu jumpa2 tu kiranya mmg dah kenal ke atau kenal thru blogging?...

Anum said...

tengok keadaan..

Iffah Afeefah said...

Tak kot

lau tak knl ley berkenlan

Faaein Talip Roy said...

tak perlu bagi tau secara mendalam.. simple2 saje sudah..

aimi said...

kau mmg btl2 ustad ke?? aku ingt kau main2.... maaf ye ustad (=_=`)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

tak perlu kot....kene buat vblog je...kan senang...hahaha

to my new entry - Acapsuur (>,<)

Diana @ bilakukatacinta said...

blogger adalah misteri.....nak kenal kena follow....dah followe kena komen mengkomen....pastu terjalinlah ikatan suci alam siber...hahaa

aimie amalina said...

huuuuuuu
ntah la wehhh
ikot org gak kot

qasehraihan said...

ai kenal yu..hihi

shiema sufian said...

perlu kot.

cik pulau said...

no komen..
jawapan taklehblah..

Ct Aja said...

iya dan tidak...hu3

Jue said...

urm tepuk dada tanya selera =)
lg misteri lg elok kot
kang tserempak kat luar..org tgur2..segan la kan. Mau time tu tgh selekeh?hahaha

kiera'sakura said...

depends on situation la patot atau x patot tue.. :D

reenapple said...

kalao ko tanya aku... aku akan jawab tak... kalao niat memula ko masa berblog is tak mao dedahkan sangat identiti ko or whatsoever la.. bek tak payah... just disebabkan sorang je mintak .. ko thought cam tue.. eh..

tapi tue hak ko... blog ko..ko tao apa yg terbaik... . huuhuhu

Rozuan Ismail said...

perkenalkan je.abg jambu ni nak tahu jugak.huhu

Hanie_Dew said...

hohoo...terpulang kat ko la perkenalkan diri ke tak. tapi tu la tak kenal makan tak cinta. tapi masih bole kawan.

aku ngan & Jue tak kisah ko nak perkenalkan ke tak tapi kitorang dah tau 10 bende pasal ko. kan.kan.kan.

adrinaqamarina said...

aku rasa, kenal setakat kenal je la, kalau nak kenal lagi, macam ko kata, bekenalan lah. eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved