haremm dia nak datang blog kita..

what u give u get back..apa makna tu..apa ko bagi kat orang..ko akan dapat balik..aku maen taram je tu maksud die..kalo salah tolong cucukkan..aku tengok dunia blog ni cenggitu la jugak gamaknya..apa ko bagi kat orang..yang tu jugak engko akan dapat balik..

engko pergi merata blogwalking...pas tu kasi tinggal komen seberang dua..tak pon bergeli geli dekat kotak menjerit..kompom engko akan dapat balasan setimpal hasil susah payah engko pergi sana sini tinggal komen..tinggal jejak..memang akan ada la orang akan buat benda sama dekat engko punye blog..tak semestinya tuan blog yang engko blogwalking je akan balas balik..mungkin blogger blogger lain dari blog die pon akan perasan kewujudan korang..


bila orang dah perasan..apa perlu kita buat..ape tindakan kita..ape lagi..ikat deorang dengan blog kita..bior ada tarikan luar biasa..weh weh..tapi kan.ada jugak blogger ..yang kalo kita tak pergi blog dia..haremm dia nak datang blog kita..so apa kesah..masing masing punya blog..masing masing punya cara la..camne die nak ke blog kita kalo kita tak tinggal bau kaki kat blog die..



bukan sekadar omongan kosong

44 comments:

nelly said...

masing2 ada cara sendiri kan ~?

aimie amalina said...

gile ah..
nak tinggal kan bawu ketiak ahh
kikiki =p

UNA budak BAEQ said...

bnyak sgt typo ji .marah sgt lettew sampai tak check. haha

*masing2 kena pandai main peranan tak gitu . aku pon dulu rajin jgak singgah2 blog tp skrang rsa mcm dah jarang .tsskk

Lady Diana @ Lat'z said...

emm...suka balas jejak bab nak tengok blog orng...

[sutera kasih] said...

sy okey je kalo org xtinggal jejak hehe..jgn plak ckp org sombong kalo x singgah kembali..dh tak tinggalkan bau, cmne org nk tau :P

Cik Chempaka Sari said...

mostly memang mcmtuh..kite blogwalking ke blog dia bukan men lagi, siap komen. tp memang harrem ar nak buat kunjungan balas.

nuruashia ♥ said...

u get what u give... i like that quote aummmm..

SoLy SoLicious said...

dtg nk tggalkan belas kat belog abe geli-geli sambil ikat tuan punye belog..padan muka..hahhaa

||aLeaSaRa|| said...

yelah masing2 kenalah berbalas jejak,berbalas komen di entri tanda kita menghargai penat lelah kawan2 menaip.best apa singgah dan jengok blog kekawan :(

Asyila Zainuddin said...

yepp2.. thats right.. :)

Eera Shera said...

support sesama blogger ;)

PENCONTENG said...

asif jiddan la ostad. sekarang ni setat semester, payah siket nak bw. tp insyaAllah blog ostad ni akan selalu ditinggal jejak oleh penconteng :)

terima kasih ya selalu komen romen di blog kitewwww

Mrs. Mazlan said...

bau kaki tu tak menahan..
busuk melantung la jawabnye..
haha.

papepon, saya suke blogwalking..
hehee..jarang kot tinggalkan jejak.
tatau nak komen ape.
hee~

TunTeja said...

yup2.what u give.u get back!
tp bangge ngan jiji.sebab jiji ni dari dulu sampai skang even da glamer gituu.hehe.still mainain rajin bw blog geng2 blogger lain. sy ni plak jiji.kalo time free lahaii baru dapat nak bw.congrates jiji! :)

Jiejah Gorjes said...

nak tinggalkan bulu tiak kt sini vulehhh??? huhuhuhu...

Iffah Afeefah said...

Btol cth plg dkt ko la

Epal Hirata said...

aku nk bw leh la skang...tp nk tgl jejak cm ssh sket tenet mcm haremm..tskk,watudu..

cik pulau said...

aku dtg je blog ko wwehh...
hahaha...

Nurul Iman Rosman said...

alahaaii, geram tengok kucing tu.
comel yg amat.

btw, suke lah blog you :)

Umie Artoqiemie said...

blogger pemes sombong.. eh? ape aku cakap nih? haha


*obeh tu singkatan dari tasbih.. nama kucing aku tasbih.. keh3..obeh pulak panggil aku okak..

Jue said...

Tau xpe. What u give u get bck la. Cam jue ngan hanie, sape g blog kitaorg left komen, akn sdaya upaya gak g blog org tu blk utk tunjukkan btapa kita mhargai mereka =)

butterflyana said...

Ok.
sekarang dah tinggal tapak kaki kat belog kamu.
ape lagi?
ehemmmm.



:p

Faaizz d. Zul said...

ikat reader eh?

nice one.

ijA said...

ahaa, terima kasih JIJI YU sudi datang blog kita..yer

budakijaupendek said...

nak tinggal jejak la ni.
kihkih!

kiera'sakura said...

haaa aku tinggai bau kaki nie..
jgn komplen busuk lak.. hahahaha :p

belogkiter said...

macam macam kisah blogger ni ye. macam artis pun ada

Syazwan Che Deraman said...

aku suka singgah balik blogger komen blog aku..depends pada masa la..

kade kade.
aku singgah jah, tak drop komen and tak tingalkae jejok..

Luqeem™ said...

aku komen n singgah kt blog yg aku suka..

Yatie Awang said...

pada kakak, akak tak kisah, kalau kakak suka masuk blog seseorang sudah tentu ada sebabnya, tak kisahlah kalau dia tak balas kunjungan kakak, tapi kalau ada cerita yg menarik di blog dia kakak pasti akan datang balik

i'm ezza haniza said...

aku wajib masuk blog ni walaupun kadang2 aku tak tinggal jejak.thanks ;)

ADfeez said...

blogger tumbuh ibarat cendawan.. :P

Ct Aja said...

seksi ar kucing 2, cam mulut angelina jolie...hhhahahahhaa

Faaein Talip Roy said...

hurm.. ikut mood.. kadang2 aku lebih suka jadi silent reader jer.. tak kisah pun org dtg blog aku ke tak.. yg pntg aku suke je jengah2 blog org..

Cik Aish said...

hehe walaupun anda tidak pernah dtg ke blog saya, tp sy tetap rajin menyinggah blog anda..sebab blog anda unik..

haha skema gile ayat..sory..:p happy blogging

Paris Hilton (M) said...

xsudi dtg sini??? hehe

tomatokering :) said...

gua first time datang blog lu ni .

Eizanabila said...

err... singgah sini jap.. bile nk kunjung balas??? hehe..

NadiRah said...

tinggalkan bulu itik kat sini...
lalalalala~

gedek! said...

kenapa emosi ni...?

bukankosong said...

tu dh biasa

hakikat dunia blog beb

FasiHaH SupiaN said...

macam ko la kan jii

aziekz said...

singgah,jenguk,,mbaca entri..post komen..tu i buat
mcm2 cara blogger ni,,itu la khidupan blogger,,
but i like ur blog,,mmg bkan omogan kosong,,:)

Paradise Gal said...

yang pasti kucing tu comel. nangis tengok sebab geram sgt tapi tak pat gomoi. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved