kain pelikat terburai..teruna tergadai..

kalo lelaki tak gheti gheti nak kilas kain pelikat..tu maknanya belum cukup sejati lagi la tu..tapi sebenarnya tak berapa nak mengena jugak kenyataan tersebut..hape ingat sonang bebeno ke nak kilas kain pelikat..kalo tak reti..memang menanggung risiko kemaluan yang besar la weyh..maunye terlondeh dikhalayak umum..dah kalo awek2 dok wat vlog cara pakai shawl apa kata..blogger laki try wat cara2 pakai kain pelikat cara yang efektif...

kezen aku sampai ke hari ni..trauma nak pakai kain pelikat..tapi masa tidur je la..mau taknya..masa bangun segalanya dah terburai..segalanya dah terlambat..itula bahana kalo tak biasa dan tak kena caranya nak pakai kain pelikat..tambah2 kalo masa nak tido..maunye terasa cam ilang teruna...kekadang ada yang trauma..mana taknya..kain pelikat terburai.teruna tergadai..

aku senirik pon berlatih nak tido dengan kain pelikat..makan masa berbulan jugak weh..berangin weyhh...hurmm...seluar ke kain pelikat ke..tu tak melabangkan ketaqwaan kita pada illahi pon..jangan mudah menghukum..


p/s
ada pompuan cakap..lelaki berkain pelikat seksi nokkss..sejuk mata memandang..boleh buat dia tersenyum..



bukan sekadar omongan kosong

43 comments:

Faaein Talip Roy said...

haha.. hati2lah kalo pelikat je..

Faaein Talip Roy said...

"kalo pakai..

apsal asyik tertinggal word je nih.. hadoi..

Azham Vosovic said...

hahaha...kain pelekat pon berangin gak bila pakai heheheh

i am S!L4H.. said...

buat vlog care pakai kain pelikat???


hahahadehhhh

Eera Shera said...

ko buat la tutorial tu

Rozuan Ismail said...

haha.bangun je tido,selimut kemana kain pelikat ke mana.haha.amboi,abg badan taff.haha

aziekz said...

err,,kain pelikat??lala..

chiLleD...!! said...

tnggu blogger femes amos jiji yu wat tutorial pakai kain pelikat..t snang nk ajor ank2 laki

H.J said...

mu tido paka seluar 3 sku sokmo..tkut aku selok ko gano..?ehe

miss inna said...

haha! cepat2lah buat vblog pakai kain pelikat..boleh tlg promte nnt kat lelaki2 melay...

cik pulau said...

hahahaa..tido pakai kain pelikat..
berangin...

nk suko baco komen hj..hahha

Iffah Afeefah said...

Err tetibe trgt kain btik

ksmpuln jgn pkai kaen mse tdo

bhye oo

Sara Ali said...

senang citer pakai tali pinggang la...
xpon pakai kain pelikat yg ade getah,,

hahaha...

lawak gila...

SoLy SoLicious said...

abe geli2 buat lah tutorial pakai kain pelekat dalam utube..hehehe

Anis Adila Aris said...

betul sangat la tu ayat terakhir tu...
lambang lelaki melayu..

tibe2 rasa nak nyanyi lagi kain pelikat..ok bye

Rtp Farra Arisha said...

banyaknya respond dari bloggers lain..and ramai juga yg request buat tuto ;)

better belajar awal2 cara nak pakai kain pelikat..apa yg ditakuti, sampai ke hari tua still tak tahu cara pemakaiannya. ahaha.

selamat berhujung minggu!

IFA Athirah said...

ak pn reti pkai kain pelikat mcm laki pakai.haaa

Cik Aish said...

huhu..btul2...pakai kain pelikat ni seksi tau..;p only girls know..

ASaDa RyutaRo said...

tak nak dah tido dengan kain pelikat. walaupun berangin, kadang kain boleh ternaik sehingga men-seksikan penampilan. hahaha

Ct Aja said...

hahhahahaha, TIPS: tidur pakai kain pelikat = kena pastikan kipas berada di kepala, jangan di kaki...hahahhahaha...

norh said...

pegi kat tukang jahit, minta dia jahitkan mcm kain sarung pempuan & letakkan getah.. sesuai tak?he he

kembatolo™ said...

penting weh.. x pandai pakai, tijok kain la jawab dio. jajaja

Anisa Hang Tuah said...

seksinya

sweet_sour said...

hahah ayat cam nak perli gegurl2 yg buat vlog je..grrr

Norazlin Nordin said...

ak geram sikit tgok anak muda pakai kain pelikta. sbb dp ta reti pakai so pakai cincai ja.
rasa cam na tarik pon ada.

Paris Hilton (M) said...

pmpn pkai bju krung seksi kan....huhu

Saiazuan said...

kain pelekat la la la la~

lagu anuar zain~ haha

Jiejah Gorjes said...

cepat la buat vlog cara memakai kain pelikat dgn betul. mesti meletop terus!!! hihihi

ekabukanmakcikkau. said...

kain pelikat ke kain batik ke jangan haraplah aku nak pakai woihhh . leklok org ingat aku 2 tahun lagi muda kang orang ingat aku dah berlaki pulek kang muahahaaa

Atiqah Wadiah said...

haha~vlog ttg cara pakai kain pelikat..buat lah buat lah~haha

Zul Fattah said...

aku lebih suka pakai kain pelikat time duk rumah.. huhu.. best woo.. ada aircond..

qasehraihan said...

jak bila jiji ada body ni??bkn ke cekeding je??hakhak

UNA budak BAEQ said...

hang edit ke badan hang bagi ketak2 macam bang ben ji ? haha kemain tayang body . haha

*aku nnt nak try buat tutorial cara2 pakai kain batik plak .

alexa yussida said...

peh.nasib la ko x buat vdeo tjuk cara kilas kain..kalo tak,aku jd org 1st yg gelakkan :p

Asyila Zainuddin said...

jahit je jadi macam kain baju kurung.. kan senang.. haha..

Nur Farah Hani said...

pakai kain pelekat and baju melayu.. pastu songkok atas kepala... ouh so swetttttt.. haha.. alahai perempuan tak reti pakai kain batik pun ramai jerk.. so lelaki tak reti pakai kain pelikat pun aperderhal.. haha..

laskar pelangi said...

chewah gambar pak ostad:) posing bersama kain pelikat..hik3 =D

ce wak sow vlog kilas kain pelikat..nak suko sedak nim..kih3

**::CIKNUURUL::** said...

apesal ko seksi sangat ni weyhhh,..arrgghh,tidakkk,...

[sutera kasih] said...

jejaka berkain pelikat macho !

Paradise Gal said...

eceh...

aimie amalina said...

kain pelikat lalalalala ~

kiera'sakura said...

aku sendiri x reti pkai kain batik... hahaha

Jue said...

Daddy bila dah tua br tido pkai kain pelikat. Brangin ktnya..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved