hai adik UPSR..kenen kenen dengan abang la nak..

bila gua buat statement yang ada budak UPSR suka sangat dengan blog gua.lu orang macam nak percaya ke tak nak..konon gua kaki kencing.gua cakap betol weyh..memang betol betol ada budak UPSR yang ada blog..lawo dari blog gua pulak tu design dia..gua syak dia la yang dok cari contoh karangan raya yang sempurna dimata cikgu cikgi dekat blog gua..
click diz pikca
kiutnya adik nada kita..nak kenen kenenkan dengan abang pon adik abang bawah umur..tapi dapat jugak exam UPSR tahun ni.sama dengan adik nada jugak..kenen dengan abang la cam tu..nak tak..tapi abang dah ada cik pelangi..takpon..haaa ni ni..ada abang jambu yang stil singgle minggle lagi ni..cer adik nada pergi usha blog ni..mane tau kot2 berjodoh..
abang jambu..ekeke





bukan sekadar omongan kosong

26 comments:

[sutera kasih] said...

cun la adik tu hehe
semoga adik nada berjaya dpt 5A..amin ya rabb

Lea IsNaw! said...

ambik jadi adik angkat pun bule

Nada said...

Terharunyaaaaaaaa!!! <333

Terima kasih kakSutera Kasih. :)

aimie amalina said...

hehehehehe
comei2

gadis kepastian said...

haha ayooo awek cun 2....

Lelaki Ini said...

comel2!

Run Away♥ said...

cute ar...;d

i'm ezza haniza said...

ooo...suka adikadik yeeee..hahaha

laskar pelangi said...

mak aiii...dak upsr pn dah berblog;)

chiLleD...!! said...

tabik ar adik nada nih..mtured..hehe

Rozuan Ismail said...

motif kau kata aku abg jambu.giler =).haha

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaaaa.. kecik2 da reti main blog.. hehe.. good luck adik anda.. ustaz nak jadi pencari jodoh tu..haha..

maszull said...

salam ...hehehe...semoga jodoh cpt sampaikn...:)

nuruashia ♥ said...

hahahaha...abang2 :P

NURUL AINI NORAZMAN said...

haaa?? abang dah ada cik pelangi,.hahaha

cimOt said...

hai adek!!
hai abang jambu jugak!!

adrinaqamarina said...

aku usha blog dye, okay je cara dye tulis, takde la type, eja pelik pelik tu.

buat elok elok exam adik nada.

Ujie said...

budak sekarang mmg advanced..anak sedara saya darjah 5 pun dah ada blog sendiri. tapi agak merapu la..budak2!

Asyila Zainuddin said...

oh, dh upsr eh? haha.. nampak sangat tak ambik tau.. adoi2.. bz dgn orientasi..

Wadi AR said...

adik aku pon ade upsr juge cikgu

Nada said...

Terima kasih semua, series terharu sgt ni. *kesat air mata*

Cik Aish said...

huhu cool!! first time masuk blog ni..follow!

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji...

Baru buka agensi cari jodoh ke? 'Maiii secewen...." :D

diana said...

sesuka hati nak kenen2 kan orang ye..
hahhaah..

Eera Shera said...

peewit awek cun tu..

kiera'sakura said...

hye adik... meyh jadi adik akak... hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved