membohong je kejanya

"ni2..minggu lepas aku ada suruh korang semua baca tafsir ayat 287 ngan 288 surah albaqarah..minggu ni aku nak soal sikit..amacam..ada kasi ulangkaji ke tak weyh kat asrama..ke korang dok merewang je kejenya."

"kompom ada ostad jiji oit..kemain lagi kitorang dok ulangkaji dua ayat tu..sampai ke tengah malam dok kaji.."
"takyah dok membohong la awok awok sekalian..surah albaqarah ada 286 je ayat nye oit..memandai je"

ni kes ustad membohong ke..bebudak membohong ek



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Anisa Hang Tuah said...

ostad mane bole membohong.

ehe

Iffah Afeefah said...

Haha sabo jekla

ijat mne ji haha

Tulus Sweet said...

actually ustaz pun tak sure...balik wat revison last2 kantoi silap, cover balik je ayat last tu..haha!

Lea Isnawi said...

err belum kaji lagi ayat tuh....
heeee

tinta hatiku said...

Dua2 dikira membohong, tapi, nawaitu nya berbeza. Ostad bohong sbab nak nguji plajar dia... yer dop, ostad?

Hanis MY said...

Ustaz nok menguji la tu... Eh coman gamba atah tu...

kiera'sakura said...

nk uji je tue..hihihihi

fathiahRAIHANA said...

amboi ostad membohong dasyat gak ea hahaha

Syazwan Che Deraman said...

hehehehhe.

Zul Fattah said...

aku tak tahu r jiji.. quran pun tak khatam lg.. tp umur dah 20 lbih.. malu kot rasa..

Niena Pengembara Ilahi said...

penah sekali dlu, masa bertaranum ada soran ustaz suruh bukak juz 30 hehehehe

nini said...

ni bukan bohong...ni psycho yang terbaikkkk punya....=D

yad'z said...

hahaahha.. terbaikk.. kadang2 kene buat macam ni nak tengok student wat homework ke tak kan. =)

Niena Pengembara Ilahi said...

silap 38...hehehhehehe


senget~

cik pulau said...

ostad bijak neh..
ank murid lak tak peka..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved