muka chumil tapi ganas..

waa giggles...awak sungguh chumill memikat ati saya..kalo tengok awak..saya jadi geram nak main teddy bear secara mengejut..

tapi cerita pasal awak and da geng memang gegila bebeno le..tapi takper saya suka layan clips awak...suka layan komiks pasal awak..sampai jadi berbulu kepala hotak saya..ada satu ketika..saya sampai nanges nanges sebab mengigaukan awak and da geng..deorang kata geng geng awak  kejam..tapi saya tengok chumill je jugak..

muke chumill tapi ganas..
ada kan awek awek cam tu..sama la cam giggles..

p/s
cerita ni tak sesuai untuk awak..



bukan sekadar omongan kosong

34 comments:

Deeba Debab said...

muka comel tapi ngeriii. :P

Paris Hilton (M) said...

jgn disangka setenang air dilaut tiada piranha...

UNA budak BAEQ said...

tapi sesuai utk saya
muahahaha *gelak evil tapi comel


:p

SoLy SoLicious said...

bio muke legend hati kiut he? heee

lini hasnan said...

Perghhh, hati kiut rupanya incik jiji nih? piwitttttt!

- abdul hadi abdul muti - said...

haha. aku selalu tengok video dia

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

comel jek

chiLleD...!! said...

muka jer cmni tapi dalam hati da taman lah beb

lieynanilaz said...

comel sangat..haha..

nuruashia ♥ said...

hahahaha..nk jd cmni ahh...hahahaha...

Taufiq Tiramisu said...

happy tree friend ni memang fevret aku. selalu je tgk. keh3.

New Entry : Setiap Orang Mesti Ada Yang Tersayang.

syafiqakarim said...

akhir dengan kematian.haha

Faaein Talip Roy said...

sesuai betul untuk aku tengok.. citer kejam macam ni lah yang aku suka.. hahaha..

Iffah Afeefah said...

Jgnla dpt bni cmni.

Mau arwah dlu ko ji sblom smpt jmpe aku

Saiazuan said...

comel tp violent :D

d_LA said...

cerita ni sesuai tuk aku je

Jue said...

Giler comel tp kjam. Aku jarang tgk smpi abis. Kalau ye pun ttp mata hahaha

gadis kepastian said...

aq kot muka comel tapi ganas..hahaha

Eera Shera said...

aku pun lyn cite kejam ni

missteeha the babling girl said...

kartun nie mmg giler~
muke suci mintak dipeluk , sekali ...

#bwt sakit jantung jerk~

EYQASARA said...

rmai ye mcm tu.. comel tp garang.. hahaa...

Rozuan Ismail said...

comel tapi ganas atas ranjang.ops

aNaYaNa said...

muka cumil tapi ganas...haha ngerii..

unieMARKS :) said...

haha comel dan garang itu perlu. auuwm. bajet comel ni!

senyumSOYA said...

hohohoho...bnda ni... kadang2 takot nk tengok..tapi tgok gak.. hehehe

qasehraihan said...

ji..awak tuju kat sape ni??haha

aimie amalina said...

oooooooohh gigleee!

teha said...

scary jee.. muke jee comel.. hahhaa

Hanis MY said...

oloh kawe tok tahu pon ganah namo rima ni...

SyASyA SaNi said...

bwh umo..taleh tgk ganas2 cemni..haha

Cik Aish said...

huhu muka comel tp ganas. mmg comel gile..

tp klu muka ganas hati comel..ala..tak sanggup kot.. huhu

Ct Aja said...

mak aio 18 sx...hi3

cimOt said...

tak dak laaa aku nak layan citer camni..nak temuntah aku nengok nye..

kiera'sakura said...

ade jer gegils yg comey tp ganas..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved