tiap masa ku ingin dengar suaramu..

awak..perasan tak..tiap tiap hari.
saya kolim kolim awak.saya tak pernah jemu
tiap tiap hari saya dengar suara awak..
kalo saya dengan suara awak..
saya jadi lega..
saya rasa macam persoalan saya terjawab bila 
mendengar suara awak..
suara awak takde la merdu macam sore ct nurhalija..
takder pulak berlemak cam suara syarifah anon..
pitching lak kekadang ke laut..
tapi saya terima suara awak seadanya..

nak kolim kolim awak bukan mahal pon..
lagipon awak bukan cakap lelama pon..
tak sampai pon seminit dua..awak dah senyap..
kiranya..kalo dari celcom ke celcom.biasanya 15 le seminit..
tapi kalo saya buat 8pax list jadi la sepuluh sen je..
dengan awak saya tak berkira sangat..
saya dapat denga suara saya rasa segalanya terjawab..
lagipon dah memang tugas awak menjawab panggilan tak menjawab..
skrip sama je pon yang awak ke udarakan..

"diz iz da mail box for da number...zero one..zero..blah blah blah.."

kekadang boleh pulak awak speaking melayu..

"ini ialah peti suara bagi nom..kosong satu kosong..blah blah blah.."

lain kali awak kasi suwitt lagi skrip awak ek...
"abang..tuan nombor tak angkat telepon..takpon die off telepon..abang tingglkan je pesanan dekat saya ye.""

waa gitu..

memang bile dengar je suara awak..saya jadi lega..
sekurang kurangnya saya tau..
saya tak keseorangan..saya tetap jugak dilayan..

p/s
awak..tengok..saya bergeli geli dengan akak operator je..setia tak..eeke..



bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

Iffah Afeefah said...

Sengal

akak opertor pon lyn

aimie amalina said...

sokong kak ngah iffah!
hahhaha

Nia Ridzwan said...

kenapa takda operator lelaki?
kahkah.

gadis kepastian said...

ee nakal nya..haha tadi ko miskol jew an aq..

SoLy SoLicious said...

*kesengalan sungguh ha....

shera haifa said...

kalau dpt yg operetor laki kita bergeli2 ngn dye.hehe

nini said...

hahahaha...ni kes bengan tak jawab kal ke hape nih...hahaha

budakijaupendek said...

entry luahan hati atau hape ni ?
haha

Umie Artoqiemie said...

ade ke manusia normal macamni? ok x ni? haahaha

Ct Aja said...

hahahaha, da bosan sgt sbb tu bergeli2 dgn operator...

ps: operator kat hospital berek 12 pon rama kalu nok...huhuhuhu

FaKArePa!n said...

kalau lah suami akak operator tahu.. masak ko ostad..

lini hasnan said...

Takdok aroh sumbak lajok doh ni. hahaha ;p

cik pulau said...

huk alohhh..
susupen weehhh

qasehraihan said...

kahkahkahkah..demo ni gak saspen gilo.hakhak

SoLy SoLicious said...

ostad..meh belajar ni


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/09/teknik-hitam-putih-gambar-yang.html

kembatolo™ said...

mg xsega jie. haha

Cik Aish said...

mcm sadis je..huhuhuhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hummm... ngn akk oprter pun boleh jgi keja erk ?..:D

Jue said...

Hahaha siut je..*Forever alone* hahaha
Ok, ko setia. Aku pcaya hahaha

H.J said...

serabut gitu tuh..make dui sajo.haha

nuruashia ♥ said...

ahhahaa..operator pon laye ke? adoiii :P

kiera'sakura said...

wat perabih duit je lyan operator tepon tue.. hahahaha

Taufiq Tiramisu said...

hahahaha. gilooo. aku rasa cam nak hentak je tepon tu bila org x angkat. berani die x angkat??keh3

New Entry : Style Rambut Mana Yang Menjadi Pilihan Korang?

chiLleD...!! said...

sengal ko..ngan akak operator pon leh bergeli2..nape lah xde abang operator..aku pon nk tiru gak

Amirah Adnan said...

operator sore cun auwwwww

Eera Shera said...

ni mesti ko bengang ngan sape2 yg x jwb kol kan..haha

cimOt said...

cehhhh..

yad'z said...

hahahaha... sengal lah meon.

Edy Zaidi said...

akak operator pun ada yang cun

- abdul hadi abdul muti - said...

haha.kolim kolim!!

Faaein Talip Roy said...

apalah akak operator tu dak jampi kat mu dek jiji oi.. haha.. habehlah kedit jatuh bila ko dengar sore dia..

FasiHaH SupiaN said...

suuwitt sungguh =D

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

hahaha....lawak siot...mcm sinis terasa kat diri sendiri pun ade...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved