muncung la konon

aku paling takleyh blah rasanya kalo ada orang yang bawak awek ke padang bola ataupon ke gelanggang futsal konon nak bagi sokongan mental dan fizikal kat pakwenye..memang cukup mengganggu kosentrasi permainan aku..sampaikan aku rasa aku maen dalam keadaan kedua belah kaki cramp tak kehaluan..

kalo bawak bini tu laen hal la kalo nak menggedik gedik..ni bawak awek..pergh dah ghupa lagak bawak bini dah..siap tolong lap lap peluh dan berus daki lagi..jeles la aku weyh..padahal masa game aku tengok awek die muka punya la boring tak hengat..tangan asyik dok picit henset je..boring la kot..takpon dok tengah main sudoku..

aku saja crop muka engko..sebab engko lagi hensem dari aku..
jadi aku berharap pada mamat pemilik header kat atas ni...mamat doktor yang aku senirik was was die ni doktor ke idak sebenrnya..jangan la ko bawak awek awek untuk game petang ni..kalo tak naya aku..cramp sepanjang malam..



bukan sekadar omongan kosong

44 comments:

Iffah Afeefah said...

Erk lau ade bini pon tkkn nk tgedik kt sne

ps: bola sgt bosan ok

Paris Hilton (M) said...

suka la tgok org main bola, stiap kali even futsal kt uni dulu msti pergi, game laki/pmpn main msti pergi...

sume org pon kenal muka ktorg...ngeh3

Ijah EmoTemo said...

ahahah smpi cramp kaki? ekekek

hade lg ke org main sudoko dlm phone? ke duk bertwitter ekekeke

missteeha the babling girl said...

hoho .
:D

UNA budak BAEQ said...

awek jadi pompom gurl .
romentik mentik uolsss .

go go abe jiji go go abe ji *agak cramp ke collapse terus ? hahaha

laskar pelangi said...

hik3! terus action pakwe dia maen bola kalau awek duk sokong..=D hak hak hak~~

Eera Shera said...

ala ko jeles ek x de org nak tolong berus daki ko..hehe

bese dah gitu.pi mana2 pun bwk awek.sje nak geli2 la tuh.kite yg nengok ni pun geli!

Ainul Hayat said...

ekeke..seb bek aku x berkelakuan mcm tu. Kui3..

lini hasnan said...

Eleh, masalahnya lelaki skg kalau ada bini tinggal-tinggalkan. kan

nuruashia ♥ said...

hahahahahah...jiji2...ye ke awek tu men sudoko? ke msg org lain?? opsss...da one more thing, siap tlg buang daki kt kaki ke??? melampauuuuuuuu hahhahahah...

papepon, men molek2 ye ptg neh :)

ch!natsu said...

jujur jerla ckp ko jeles ko xde awek nak bw kan?? ngeee~

Asyila Zainuddin said...

h0h0.. bola siyes bosan.. ngee..

H.J said...

lawe sek mano ji..?aku tok leh bkok link gambar tuh..

Cik Aish said...

haha seyes setuju...pelis la..mcm takde life lak sampai pakwe men bola pun nk ikut..alolololo..tak kuasa..

reenapple said...

ahahaha.. ko jelez rupanya... kiki

Umie Artoqiemie said...

tak gol2 la ni? bhahaha.

Norazlin Nordin said...

awat kaki ang na cramp lak,
sila jawab..

Tulus Sweet said...

ko jangan cakap...kau dah awek nanti taw le....

Ct Aja said...

hu3...keno bawok aweks jugok tu, buleh tlh urut.. semoleknyo bwk aweks hop auw auw, barula dop haram...huhuhuhuhu

Taufiq Tiramisu said...

hahahahahaa. ko try je lah ngorat awek dia tu. mana tahu dapat. tak crramp ah pastu. kih3.

New Entry : Tak Payah Jadi Blogger Kalau Kerja Asyik Nak Menipu Je

aimie amalina said...

hahahhahaha
adoiiiiii
la daki
dasat weeehhh
sental terus ah daki kat situ
kikiki

diana said...

akak pun tak de la nak ikut suami pi tengok dia main futsal..
tak de kerja..

kalau nak ikut dia bersukan biasanya dia sewa gelanggang badminton tu untuk kami 3 beranak je...
masa dia dengan kawan2 tak de la akak nak selit sekali..

bobiedanbad said...

tak sanggup rasanya aku temankan husband main futsal...baik aku menjahit langsir hehehe

Zul Fattah said...

haha.. jom main futsal.

Etong said...

hahhaha manalatau dia smangat kalau ada awek dia. hehe jgn cemburu sgt tau.

hehe tp pendapat etg, gf dan bf ni ada batas dia juga. jgn lah semua tmpat bf pegi gf wajib pegi. dan sebaliknya. mesti ada space untuk kehidupan masing2 juga :)

Syazwan Che Deraman said...

demo main futsal mano bos?

chiLleD...!! said...

naik semangat lah sangat..pdhal masa main tu tengok bola, bukn tengok awek

cik pulau said...

hahaha..
klu dio bwk jgop gano weh..

kiera'sakura said...

aku ske tgk bola,, tp aku x ske ngikut laki gi main bola.. panas kowt... hahaha

cik eijau said...

haha kalo aku ad pakwe pn ak ta mo ikot die g men futsal . . bosan ! ;P

Rozuan Ismail said...

statement nak jeles je kan.muncung itik le tuh

FaKArePa!n said...

aku pon tak leh gak kalu ade awek2 kat sekitar court futsal ni.. susah nak fokus kat bola sepak.. terfokus kat bola len plak..hehe

Sara Ali said...

dulu mmg gila tngok bola,,,
tpi sejak kena marah ngn ayah, abg n emak,,

terus x minat bola lngsung dah...

skunk kalo ckp psl bola,,,1 pon x tahu...

Atiqah Wadiah said...

haha~ustad jeles yea..hehe :)

NOOR FATIN said...

aku sbg perempuan xminat la nak tgk bnda2 mcm tu =p

Faaizz d. Zul said...

haha, warning baek je.

eh,bolehke makwe jadi pembakar semangat bermain futsal?

aku tak rasa begitu.

sangat sedikit makwe yg faham bola.

kan?

[sutera kasih] said...

konfem awek2 diorg ms boring2 tu ambik gambo sendiri smbil muncung2 kan?haha

Jue said...

Tapi kalu gf kpd kwn ko tu bw aweks yg msh single, camne?br smangat nak bfutsal ya dop hihihi

Saiazuan said...

haha slalu aku gleng kepala je, nak tegur, dah besar an.. hoho

qasehraihan said...

ikhlas gila ayat dengki ko tu ji..hakhak

kembatolo™ said...

patut dioxbwk pun mareng. ciss.. hahaha

Yatie Awang said...

eh ehhhh....jeles tuuuu....hahahah, tak apa bawak akak, akak memang peminat bola sepak hihihi

Faaein Talip Roy said...

sebenarnya ko mesti perasan konon2 awek tu pandang ko je kan... hahaha.. mengaku je lah dek jji oi... haha

aLieF si Muncung ManiS said...

patut aku main tak tenang petang tu....rupanya ada org jampi aku dengan entry ni rupanya...haha..kalau tak,,dah banyak aku score hari tu...hehehe...lain kali,,kalau aku betul2 free,,aku akan ajak main ftsal lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved