nametag

aku tengok baju  kerja aku..dari atas ke bawah..dari bawah ke atas..ada ghupa johnny deep jugak aku ni gamaknya..tapi apekehal bila aku tengok cikgu cikgu lain..ustad ustad lain..aku rasa macam aku punya kekurangan..tidak ada sesuatu yang ada pada diri mereka..tidak punya apa yang mereka miliki..

dah hampir setaun dah berkhidmat sebagai tenaga pengajar..ghupanya..aku takder lagi nametag diri senirik..hadoi..rase sebal wajah ku ini..bebudak sekolah pon pakai nametag inikan pulak aku yang dok gedung gedeng gedung gedeng mengajor deorang..malu rasanya..balik sekolah..aku nak gi proses nametag.satu untuk sekolah..satu nametag untuk blog..amacam..



bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

aimi said...

aku nk 1 :)

Anum said...

la ye ke
wajib kena ada tue

abghani said...

org gomen kena pakai name taq

KuNanGKuNanG said...

dulu aku masa sekolah,m=rase segan je nak pakai nametag.nape ntah.padahal nama aku sikit punya cun.hahaha

alien said...

cikgu mana nametag?

Gadis Pantai Timur said...

name tag x sampai rm10 rasenyer...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tu la...jgn lupa tempahkan satu tuk akak ye.nametag blog!

H.J said...

aku nok so ji..ehhe

Cik Eliza said...

kad matric je tak boleh ke. HAHA

Ct Aja said...

print sndri gntung sndiri...hu3

Niena Pengembara Ilahi said...

da setaun keja baru pasan xde namtag,parah pak ostad nie

Niena Pengembara Ilahi said...

da setaun keja baru pasan xde namtag,parah pak ostad nie

Faaein Talip Roy said...

apelah ko ni.. tu yang penting tu.. senang nak tau nama apa.. nanti leh ngorat.. haha..

qasehraihan said...

awek nama athirah ek??hehe

Eera Shera said...

athirah?ehem :p

aimie amalina said...

erkkk
ostad dh lme ngajo x de name tag?
aiyaaaaakkkkk

Ummu~Ishak said...

satu utk akak.. nak pi boh dalam list cari jodoh

Rozuan Ismail said...

nametag untuk blog nk pakai kt ner

Nin Ahmad ツ said...

bukan wajib ke ji pakai name tag?

Iffah Afeefah said...

Ji apesal xde nmetag? Gru beso tak pnh tgor ke

aku dah masuk 3 taun ade nme tag

Anastasyea said...

Lepas ni kena la buat satu nametag tu .. (",)

www.anastasyea.com

Ainul Hayat said...

Uish3.....baru terperasan ke ostad jiji?

aziekz said...

aku tak suke pkai nmetek,,cmner huhu :)

Nia Ridzwan said...

laaa, cikgu rupanya. patut gaya penulisan best! =D

salam alaik rakan pendidik. tunggu lagi 4 tahun, bleh la Nia join kelab pendidik :P

Paradise Gal said...

baru tau..upenye cikgu.

tinta hatiku said...

Huh, sib baik ostad cepat sedor...
Kalau tak, bley malu satu Malaya, heeeeeee.....

adrinaqamarina said...

cam smart je nametag nama blog dengan nama kat sekolah! heheheh.


tak pakai name tag pun dah macam jonny dep, kalau pakai name tag, agak agak macam tuan blog neslo tu tak?

ctnurathirah said...

macam comel je nametag athirah tu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved