paling hensem

disebabkan aku menggatal sangat nak buat entry pasal lelaki hensem tak laku semalam..tetiba aku jugak menggatal pi cari gambar jejaka jejaka hensem didunia..huk...ini tak bermakna aku sudah berubah nafsu kejantanan aku meliar untuk mencari jantan jugak..aku masih lagi dahagakan seorang wanita sebagai pendamping..eceyh..fullstop..dok tengah gugel gugel..dok jumpa muka  ni je jugak lelaki paling hensem didunia la kononnya..hentah sapa la yang buat ranking cenggitu..berani berani je kan..


mamat ni leh tahan jugak la hensem die..takder la ohsemm sangat..


yang ni..ada ala ala gangster kampong jugak..tapi lebai punya spesies la..


yang ni hentah camne leh termasuk ranking jugak..tak paham aku..

ni gambar last la aku kasi tatapan buat korang..kang lebih lebih kang kena sihir pulak..

p/s
nak jadi betol betol hensem..tak kena mekap bagai..cantik dalam..insyaALLAH..hensem dimata mereka yang pandai menilai..



bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yer.yg bawak payung tu terlalu hensem

adrinaqamarina said...

aku tak minat hidung hidung mancung cenggitu. -.-'


hahah tapi payung merah tu sape? ada ranking juga ke? nomot bape?

SoLy SoLicious said...

yg no 3 tu, carta aoe lak?? macam carta terkeluar je..hahaha....


P/s : awat smue gmbr pak arab ha?

siti kektus said...

Hensem la tu. Haha

gadis kepastian said...

haha y pakai payung 2 paling ensem..

tieha ismail said...

tersengih aku kot baca entry ni lagi-lagi tengok gambar-ggambar tu...tak pasal-pasal membe aku kata aku gila sengih senorang depan lappy

☀ Izzaty Hedry☀ said...

eh2.. y no 3 tu termsuk jgk ya?..;HEHHEHE

syahirooAhmad said...

hahaha... bro,semua hensem.. yang no.3 tu hensem versi malaysia.. :D

Umie Artoqiemie said...

Untuk lelaki hensem pakai payung : carik apa tu bedah?

H.J said...

oh hensem..

Diana @ bilakukatacinta said...

yang no 3 tu kehenseman dia terletak di payung...

Anum said...

cantik pada payung
hehe

erysweetie said...

hensem eh?

ღ p!nk veLvet ღ said...

yg last tuh tersgt nsem, hehehe~~

cik pulau said...

hensem ea???
hensem dalam tu susah nak carik..huhuhu

Mat Gebu said...

Yang berpayung tu dulu bukan model kete perari ke?....waaahhh..

Yatie Awang said...

yang payung merah raking ke berapa hahhaa...

tapi betul setiap mata, pandangannya berbeza, kita kat tak dia kata hensem...tapi paling diingini hensem dan cute di mata Allah s.w.t

kiera'sakura said...

kahkahkah... nk jugak tue masuk dlm ranking.. :p

Noor Fatin Nadia Ismail said...

Aduii.. gelak je aku baca post neh.. hahahaha

Zul Fattah said...

ko hencem apa.. haha..sebab tu aku masuk blog ko hari2.. huhu.. xpe.. yg penting hati bai.. kalau hati baik.. baik r tubuh..

Qaseh dalia adelia said...

perasan hahaks ,
yang last tu ohsem gileeee , tp hencik kyle agy hensem hahaha

Eera Shera said...

hensemnye payung tu

aimie amalina said...

hahhahahahahaa
asal ade selit gambo yg berpayung tu..kikiki

Tulus Sweet said...

yang first tu handsome seba dia sokong Liverpool!

Ainul Hayat said...

Hai pak ostad,
Sejak dua menjak ni asek wat entri pasal ensem jer. Yg jejaka berpayung merah leh tahan gak kehensemannye...kui3..

FasiHaH SupiaN said...

bolehlaaaaaaaaa huhu

geeds said...

beauty lies in the eye of the beholder.

[sutera kasih] said...

yg pakai payung tu lg encem hoho

diana said...

bagi akak semuanya tak hensem...
akak suka yang muka lelaki..
bukan muka pompuan..
ni semua muka2 pompuan je..
yang bawak payung tu muka separuh pompuan..
heheheh

nazirulhazwan~ said...

taik, lu gay rupenye

reenapple said...

hati yang penting.. huhu

MerLe said...

aku undi gambo yg ke-3 tu..spe tu eyh..hensem beno dia...haha~

cekla said...

hahahahhahaah,gambo no 3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved