tunggang langgang hidup gua

hermm..binawe jugak gamaknya student gua..gua punye bersemangat pahlawan datang sekolah nak mencurahkan ilmu..boleh pulak deorang tak datang sekolah secara berjema'ah..konon ada kenduri la..apak kawen lagi la..atok dapat menantu baru la..ceyt..

due tiga hari ni..cam tak berapa kosentrasi le pulak ngadap blog..rasa hidup cam tak berapa nak teratur..kenduri sana sini..melepak sana sini..bergeli situ sini..tupp2..harini dah kena kerja..susah jugak kalo hidup tak berapa nak berjadual..tunggang langgang jugak gamaknya..nak berblog..nak blogjoging..nak bergeli geli..hisy..memang kena ada jadual perjalanan idup jugak gamaknya..hidup korang berjadual tak???

p/s
awak buat saya tersenyum manjang...terima kasih awak...



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

iz said...

err..jaduall..hidup gua takde rutin..hari2 lain2..boleh ke macam nih??

puteri ain said...

part yang last tu sweet mewet tu . awatnya ? haha

Cheq Sue said...

rayo kuat do'oh atek jiji nih..

tinta hatiku said...

rileks la cikgu...
Biasalah, angin raya budak2 tu blum abis lagi...

Buatla cam kitorang kat sini, bantai beraya kat skolah plak...

best ape...

miss inna said...

hidup inna skrg nie pn xberjadual...bila blk U nnt, kena atur blk jadual khidupn...hehe!

anyway, biasalah tu cikgu..budak2 masih lagi dlm mood cuti raya...^^

FaKArePa!n said...

cikgu kena bang bang boom dgn student ke??

Kalamhati said...

demo ngaja mano?

cik heroin said...

hidup gua mmg berjadual. >.<
sape 'awak' tu. kekekee

Luqeem™ said...

hiudp peraturan la best..:D

enEnfeeL said...

tyme cuti kat umh xpe xde jadual :p


yakkk, awak tu ~~ haha

Sunah Sakura said...

jadual tak dipatuhi ade la..

belog|amiyo said...

sapa awak iteww. haha.

selamat hari rayo ji. maaf zahir batin blako pok kito. sedak weh rayo mesir. haha

FarhaNezam said...

hidup pun nak buat jadual ke? aku x pla berjadual bagai ni hahah..

Selamat hari raya!

cik pulau said...

hidup aku tak berjadual..
tapi jadual aku dipenuhi rutin...
lalala~

::Cik Pija:: said...

kat rumah mmg xberjadual la, balek u pasni mmg ikut time laa. hehe

kiera'sakura said...

sama-sama awak... hahahaha :p

MerLe said...

xde la berjadual sgt...
err...spe awak tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved