bandingkan pakwe dengan apak

awak tau tak...apak saya..kalau saya tanya pasal cerita sahabat nabi..laju je apak saya kasi stori..

awak tau tak..apak saya..kalau saya lapar..kekadang dia yang masak..

tau tak awak...apak saya..kalau die tak ke surau..die akan kumpul seluruh family suh solat jemaah sesama..

apak saya..lepas maghrib..die akan mengajor kami adik beradik mengaji quran..dah habis kitorang..die akan ngaji sama sama dengan mami..

tau tak awak..pagi pagi..apak saya kejutkan kitorang anak beranak solat subuh..

awak boleh ke jadi macam apak saya..takpon lebih baik dari apak saya..pagi esok saya soal awak doa qunut pendek punya ek...

gulppp si pakwe mule tergaru garu kepala lutut yang tersembul...



bukan sekadar omongan kosong

33 comments:

nuruashia ♥ said...

bgus2...hahahah

butterflyana said...

Like banyak2

Niena Pengembara Ilahi said...

khekhekhe...
teringat plak satu citer.. masa memula lapor unit taun lepas ada sorang officer soal sorg skuad.. dia suh baca doa utk kedua ibu bapa, kawan tu saje nk uji dia balik.. gi baca doa utk suami/isteri.. officer tu boleh hangguk sambil berkata "bagus.. " konpiden je dia angguk kepala huhuhu


**best dpt suami cam apak tu ^^

Iffah Afeefah said...

Ayah aku macam tu
Bab masak je x haha :-P

Rozuan Ismail said...

terus sentap pakwe die

aimie amalina said...

hehehehe
apak mang the bestttt!

Umie Artoqiemie said...

apak ohsem sokmo :D

Fatin Nadia said...

apak oh apak..

Dang Intan Duka said...

ni baru betul..
haaah


peace

Sunah Sakura said...

perghhh!

sergeant keroro said...

Apak hebakk

farah unly said...

apak memang cun lah!!..tetiba terpikat kat apak awak lah..ngeee

EYQASARA said...

HIHIHIHIHIHIHI... :))

azwa amani said...

apak awak mcm apak saya jugak..harap apak anak2 sya macam apak awak and apak saya :) huhu

ifnirsweet said...

mesti la kene bagos dari ayah si gadis... :)

Liyana Zahim said...

Anak apak lak cane?

Scarlett O'Hara said...

Ada kes anak jatuh cinta dgn bapak tau sbb taksub sgt dgn bapak.

niesa said...

qunut.pendek punye

qunuuuuuuuttttttt.panjang punye.

heheheh

cik pulau said...

gulp..
garu kepala tak gatal..
haha..
suka entri ni weh..

Anisa Hang Tuah said...

tamaw soal-soal

saye takut

heee

Faaein Talip Roy said...

aku tengah membayangkan yang bertanya tu.. anak si jiji.. 25 tahun akan datang.. hahaha..

cik yuki said...

hahaha sy suka !

Eera Shera said...

terbaik la...

aimi said...

ahahhahah....... ea ade ke doa qunut pendek???? aku blur gler sal bnde ni

budak penjara said...

nk qunut panje pon aku leh wi lagi..qunuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttt

SoLy SoLicious said...

hamek kaauu...sentap teruihh

Lea Isnawi said...

hahahaha....sentap

cimOt said...

soal jgn x soal..

Tea said...

apak.. nak jaga anak apak ni bole?

FaKArePa!n said...

kena blaja dgn apak ostad ni..

chiLleD...!! said...

like 100kali

Hanie_Dew said...

hehhe.setuju. tp pompuan kene la beiki diri seklali.jgn nak perli org laki je. kan Jiji. =)

Ainul Hayat said...

HEHEHE....bestla entri ni Ji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved