botak

kenapa kau tegar menghantar MMS sedemikian rupa..
adakah engkau ingin bandingkan aku dengan si dia..
hentah lelaki mana hentah yang engkau cuba bandingkan dengan aku..
sememangnya aku tidak sekacak die..tapi aku lebih baik darinya..
sampai hatimu wahai adikku angah...sentap along mu dikala malam melabuhkan tirainya..
agak agak la nak perli rambut along dah makin botak pon..

mamat mana lak ni..wat muka cam sexy gitu..
ceyt...



bukan sekadar omongan kosong

25 comments:

Rozuan Ismail said...

botak itu macho.don't worry =)

azwa amani said...

botak tu seksi laaaa..huhuhu.. :) dia nak bergurau dgn abgnya lah tuuu

Iffah Afeefah said...

Daniel nmenye

ensem plak

ko botak tande mkn kertu

Anisa Hang Tuah said...

along.

botak itu seksi.

okeh

aimie amalina said...

ayoooooo
ko pikir mslh ape smp nk botak ni...

si ngokngek said...

botak??hahaa..
tak lama boleh lar main show2 dgn mawi..ngee~~

botak melambangkan kaya..sbb tak payah beli minyak rambut,& segala rambut..grrr

Ujie said...

byk fikir masalah negara ke..sampai botak..^__^

Eera Shera said...

ok la tu.minum nescafe sambil usap kepala yg botak tu.haluuuuus je..hehe

Lea Isnawi said...

aku xsuka lelaki botak, tapi aku suka BOTAK juvana

hehe

Yatie Awang said...

meang seksi hehehhe

ala takut sangat botak, yu nam kan ada

NURUL AINI NORAZMAN said...

botak tu sexy la wei,.wakaka

Hanis MY said...

imej baru ko ji weh...

laskar pelangi said...

botak tu silau =D

SoLy SoLicious said...

aku suka botak..sekian..haha

ghost writer said...

jangan banyak sangat makan serbuk perasa,bertambah botak lak kang kau,Jiji.

FaKArePa!n said...

la.. ostad botak ko loni??

Cik Eliza said...

pheeeeewww ! kau botak ke? silau ni silau ! HAHA

cik pulau said...

botok ko plop ji??hahaha.

mizslumber said...

tu daniel henny saya.. sudah semestinya dia sexy.. i like...

syakey said...

slalunya botak menunjukan dia kaya... haha

pengemis Cinta~ said...

hencemnyer... haha;)

Puteri Iqa Izyan said...

hye botak! ahaks.

weh. mamat tu berlakon dlm cite snow queen. hensem die tuh. huhu

Sunah Sakura said...

kah kah kah!

kiera'sakura said...

bravo angah bravo.. kihkihkih

Hanie_Dew said...

kan ni daniel henney. tak kenal ke? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved