dalam jamban je

nak cari kunci kereta hilang..cer semayang sunat dua rakaat..mesti teringat balik letak kat mana...

nak cari jalan kalo sesat..sekang ni dah ada GPS doeh...

nak cari idea nak wat entry...apa lagi..lepak dalam jamban..sambil berak pon mencurah idea datang..

kalo dok tercongok depan lappy..takder pulak idea ngam ngam nak menjadi..tapi bila dok meneran tetiba sekali dengan idea idea mencurah curah..aku rasa kena letak kot satu lappy dalam jamban..

p/s
ni tengah takder idea la ni...



bukan sekadar omongan kosong

35 comments:

alien said...

xde idea ke?
g berak. banyak idea datang
laju je

aimie amalina said...

hahahahahhaha
wehhh
kasi tanam terus lappy kat jamban taw
kekeke

diana said...

tak pernah dapat idea dalam jamban..
ada petua tak cemana sambil meneran tu nak datang idea..ada cara2 teran ke???..sebab tu akak tak suka lama2 dalam jamban..
macam buang masa je..
hahahah

reenapple said...

ahaaa... bgus petua tue.. =)

Bella Bell said...

pehal klasik sangat gaya ko nk dapat idea? hehe..


aku time tido la baru idea mencurah2.. agaknya aku kena bawak laptop aku masuk dalam mimpi kot.. hahahaha!!~

Iffah Afeefah said...

Mengong

lau lappy ade ayt quran ley ke bwk?

Ni aku kasi idea ni

bobiedanbad said...

hahaha petua ke, apa ni?

FaKArePa!n said...

same la kita ostad,.. time msuk jamban, kaw2 idea datg.. haahah

SoLy SoLicious said...

gile lepak dlm jmban..makin sempit otak nk mikir ha..hahaa

Cik Eliza said...

haha. kau dok meneran dok pikir nak buat entri ape ek ji. HAHA

shiema sufian said...

tempat untukmengimbau ape yang telah dilupakan -.-'

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ishh gi la msk tandas cpt

piko said...

dah boleh drive thru dalam jamban pulak lah...-.-''

azwa amani said...

patut entry ni berbau...huhu

kiera'sakura said...

aku pown kekadang cenggitu le jugak.. hahahaha

nuruashia ♥ said...

ohooo.nk cari idea gk duk daley jmban jah ji ehhh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hok olooo =.=

Anum said...

hahahaha
macam2

erysweetie said...

bawak kertas ngn pensel masuk jamban. tulis point.

wath said...

bawak marker je pn ckup. conteng2 kat dinding jamban tu. da kuar g amek laptop pastu salin lik.

aimi said...

bawak ipad je masuk dlm tandas =P

Qaseh dalia adelia said...

duk dalam jamban kena fokus .. erk

Faaein Talip Roy said...

idea dalam jamban?
mesti setan yang bagi idea sekali..

HEROICzero said...

letak pen dalam toilet . agak2 ade idea , conteng dinding tu sikit buat drafting . keh3x

EYQASARA said...

hahaha... len kali msuk jamban bwak laptop ok.. :P

alexa yussida said...

eeeuww..jgn wat gila bawa lappy henfon masuk jambam..banyak e.coli...tak pepasal spreading infectious je karang !

Rozuan Ismail said...

g lah masuk jamban.huhu

~Nana 귀여운~ said...

kadang korek id0ng p0n boleh dapat idea..

x caya? cer buat! :D

[sutera kasih] said...

pernah dpt idea dlm jamban, terus tak sabar2 nk update haha

laskar pelangi said...

baik punya tempat mencurah idea...hek3

jangan lupa bawah notes..nanti senang tulis sambil duk dalam jamban tu haaa...

Lea Isnawi said...

cari idea dlm jambam eh

ghost writer said...

haha.betul kata orang,time solat lar kita mudah mengingati benda yang kita cari tak jumpa atu lupa letak mana-mana.pandai setan nih nak bagi kita tak kusyuk.

KaK LimAh Si SupiR said...

huhu..idea xd eh? dh try msuk jmban? kot2 mencurah2 :P

Hanie_Dew said...

xde idea. gi la jamban.kalau xde laptop bwk buku nota. tu kalau bole nulis la.

xpun bwk voice recorder. haaa..nnt nak tulis entry ko psg balik idea yg ko da rekod tu.

Paradise Gal said...

nak naik belon lampu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved